88

БОБЪР

преди 11 години

До Златка-Златка-*** герберска ***.Добре се римува нали?

87

Златка

преди 11 години

Тяхната зависимост е такава каквато е вашата с Дуганчо.Печете се бавно на огъня до 12май тогава какво ще говорите.Коалиция никога с вас това не можете да преживеете това ви е проблема.

86

Милица

преди 11 години

До Голям Праз!Айде без ГЕРБаджийска подкрепа. Всички са се **** до уши!

85

Рем

преди 11 години

Местане, Боко е зависим от Цвъки толкова, колкото ти от Доганя!

84

Анонимен

преди 11 години

а ти зависим ли си от доган...

83

Анонимен

преди 11 години

Да зависим е !

82

Анонимен

преди 11 години

значи всички ги е страх от цветанов ,тогава цецо начукай им го

81

Анонимен

преди 11 години

Аз съм член на ГЕРБ, но за първи път съм съгласен с това, което казват от ДПС. Досега винаги съм подкрепял ГЕРБ и ще продължавам да го правя, но не заради Цветанов, не заради Борисов или заради който и да е друг. Вярвам в десните принципи, десните ценности и политика, но не искам подобни недоразумения да слагат петно върху всички нас... Борисов трябва да покаже същата безкомпромисност и към Цветанов.. отстранете го г-н Борисов... ГЕРБ може и без него. Пък като докаже, че е чист - да се връща..

80

ANONIMEN

преди 11 години

V TAYA DUPESARSKA PARTIYA SAMO KOZELI IMA ....

79

Вуки

преди 11 години

Ще ти кажеме, Мстанчо, ама след изборите!

78

Анонимен

преди 11 години

А геят Павел от кого и какво е зависим?

77

Анонимен

преди 11 години

Наблюдаваме предсмъртната агония на БСП и лидера и Станишко )))))))) Остава по малко от месец братя Българи, да изметем червената чума далеч от съдбите на децата ни

76

Анонимен

преди 11 години

Правителството на ГЕРБ беше единственото до сега от 1989г. което работеше за хората, успя да стабилизира държавата и да преминем през световната криза с най-малко сътресения! И този успех се дължи в голяма степен на Борисов, заради неговите честност и почтеност като политик, които предишните нямаха! Тези му качества бяха оценени от европейските ръководители и те му имаха пълно доверие и за това единствено на БГ се дадоха повече пари от предишния програмен период-цели 15 млрд. ?! И това след като само преди 4 г. бяха спрени парите по всички еврофондове и БГ се сочеше за най-крадливата страна в

75

Анонимен

преди 11 години

зависим е разбира се както ти от Доган !

74

Кабули

преди 11 години

До George1По-скоро еа обратното, но това не може да се приеме за истина, поради факта, че Доган е лицето на ДПС.

73

Анонимен

преди 11 години

Борисов и Цветанов са като сиамски близнаци - неразделни и взаимно зависими .

72

Анонимен

преди 11 години

точна затова гласувайте за атака

71

пилон

преди 11 години

дали си активист на дпс или атака е едно и също все е гной! не насаждай омраза защото омраза ще те погуби! създателите на дпс и атака са коалиционните ви партньори бкп. няма здраво мислещ човек в тази страна(независимо от самосъзнанието) който да мрази! омразата идва от бкп+дс+атака+дпс = гной. и все пак никой не е по голям от обединеният народ, запомнете го изверги, извратени безбожници и ***! изгнийте в мъки гноясъла смрад!

70

Доко

преди 11 години

Зависим ли е Местан от Турция, какви капитали от Турция и страните с ислямски фундаментализъм навлизат в България и какви цели преследват? Това е въпросът, а не смешното и прозрачно желание на Местан и подобните му да предизвикат разкол в другомислещи политически организации.

69

акуд

преди 11 години

до кога 40% не гласуващите Българи ще позволяват НЕ БЪЛГАРСКИ партии в БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????