21

до 22 от комунист

преди 11 години

А според тебе, какво заслужават тези които след 1989-та управляваха,приватизираха,и строиха общество,което да използуват за личните си амбиции? Хайде,отговори!Гербераст смотан!Дете в майка продадохте! Ама...то се пише...-И нали се сещаш,това не е закана...Такава е логиката на режимите като нашия!

20

до комунист

преди 11 години

КОМУНИСТ = ФАШИСТ, само че по-добър в изтрепването....

19

Комунист

преди 11 години

Амиии...Лакомо дупе кръв ***! На всичко му идва времето!Нали знаете какво стана на 09.09.1944-та? Както върви,пак ще се случи! Ама тогава....До девето коляно...За да няма след още 45 години реститутки и реститути! Па тогава,и "партийци" няма да има! Щото сегащните не са комунисти,разберете го...Партийци бяха и такива си останаха! Комунистите-бяхме малко!Да, и сега ни има,и ще ни има...Ние сме солта на земята!И към нас ще идват тези,които имат сърца!Комунизма не е утопия...Недозрели сме още...

18

евала мусли

преди 11 години

действай както си решил само да не объркаш обектите. евреите се разпознават трудно понякога.

17

Анонимен

преди 11 години

"Комуните" амриканецо от 16, ако са истински, не са мазни, а по скоро гладни, слаби и изпустелели, наричаха ги пролетарии, по простата причина, че не гонят материалното, а идеята ! Явно ги бъркаш с буржоата, които се правят на комуни и които изядоха всичко !?

16

Анонимен

преди 11 години

Не шубе (отдел, филиал), а шупе (съмнение).

15

Ние

преди 11 години

Шефе,прогнозата ти е нереалистична.Ще станат две неща-ограбилите създаденото преди 10 ноември ще се впишат в т.наречената демокрация/капитализъм/ чрез неговото социализиране и хуманизиране по капиталистически,а останалити ще си останат наемни работници с полугладно съществуване-почти нахранени,почти образовани елементарно и т.н.Запомнете това!Друго нямя да има!Лапналите кокала няма да го изпуснат никога!Другото са лъжи и демагогия!

14

американецо

преди 11 години

Автора е мазен КОМУН.

13

Методи

преди 11 години

Мога да кажа само две думи - Браво - евала !?!

12

Marin

преди 11 години

Прав си автороре,шубето е голям страх.Само едно се чудя? Защо пак Костов ?Еинственно него нападаш лично. След него имахме 3 мин.председатели , по всички социологически проучвания той няма да влезе в парламента,отдавна не е фактор в политиката ,а всички с него се саобразяват!!!До костовица Иван!Костов продаде активите на България. Половината на приятели, познати и роднини и то за жълти стотинки. Познай, късопаметнико, къде отиде другата половина. Коментарите са излишни!

11

имигрант

преди 11 години

P.S.: А да, и още нещо! Тези, жертвоготовните комунисти, както пише в горната статия, измряха още преди 09.09.1944 г. Да не си прави някой илюзии, че след 1944 г. са останали истински комунисти? Не, същите са били, каквито ги виждаме и днес, и каквито ни управляват и до днес.Тодор Живков е бил доносник на Гешев - издал си е всичките другарчета.Всички са били доносници. Или както сега е модерно да се казва - нещатни сътрудници, агенти. А баламите са ги хващали и убивали.

10

имигрант

преди 11 години

"Та въпроса мили сънародници, не опира в това кой е комунист или капиталист, а кой в коя далавера участвува и как си заработва парите.! "Е да де, ама въпроса пак опира до това кой е бил комунист. Защото тези, които сега участват в далаверите с милионите са предимно бивши комунисти. Е, предимно, сигурно има и такива които не са били, но дето се казва - в комунистите беше и ножа и хляба! Е, как сега да очакваш да го дадат на други? И аз да бях комунист и аз щях да се възползвам! Ама не съм!

9

Анонимен

преди 11 години

да бре голямо шубе ги гони , така както е тръгнало още 24 години ще и сърбаме попарата

8

Анонимен

преди 11 години

Чудя се муспи, кога ли ще те излекуват.

7

otto

преди 11 години

Няма 4адър по време на управлението на ГЕРБ....Е и Красимир Стефанов.....Шеф на НАП през този период на второ място в листата на ГЕРБ....Досещам се....става въпрос за ДДС.....Ако някой е контактувал с въпросното лице и е останал с по разли4но от моето мнение ...4е не става въпрос за първите седем години ...а за един живот ....пълен дъмпил....нека ме обори....

6

муспи

преди 11 години

Аз практикувам убийства на еврейски деца. Не чакайте информация от медиите, точно липсата им свидетелства за успешната ми работа. Защо точно деца? Прието е от гоите да се смята че те точно са невинни. Дълбока заблуда върху която паразитсват ***. Децата се раждат завършено зло, и само с успешен живот се пречистват. А що се отнася до евреи - те не са хора, а ***. Унищожаването на гнездата им е ефикасна борба с тях, а не избиването им един по един. Убивай евреи за да правиш добро!

5

Петкан

преди 11 години

Иванчо, той адаша ти, че не е фактор си прав, що не се оттегли, а става за смях !? А за шубето от него също е вярно, ако пак дойде чедодейно на власт ще приватизира въздуха и тротоарите, ще ги направи частни! Ако се утрепеш или самозапалиш, рода ти ще плаща обезщетение на държавата, че са те изтървали като безропотен потребител ! Пазарна икономика ....но със соц подготовка във ВИИ "Карл Маркс"....Автора не бръсне и другите красавци, но Ваньо е идеолог и има най- високи претенции явно !

4

Иван

преди 11 години

Прав си автороре,шубето е голям страх.Само едно се чудя? Защо пак Костов ?Еинственно него нападаш лично. След него имахме 3 мин.председатели , по всички социологически проучвания той няма да влезе в парламента,отдавна не е фактор в политиката ,а всички с него се саобразяват.Явно някои хора чувстват кой е заплаха за тях.Та за това си мисля колко си прав ,че шубето е голям страх.

3

Justiceforall

преди 11 години

До банкер: Конфуций (на китайски: 孔夫子, Кун Фудзъ) е китайски мислител и философ. И се пише с Н, "умнико"!

2

БАЧКАТОР

преди 11 години

До банкерАко съседа има четири нови мерцедеса, а аз нямам , това не означава че средно аритметично всеки има по два нали? Така че примера Ви с тези 36 милиарда на депозити е абсолютно неудачен. Това са парите на политици, мафиоти и бизнесмени -една твърде малка част от българския народ.