241

АНОНИМЕН

преди 11 години

КОЙТО СЕ ИЗПРАВИ СРЕЩО ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ.ЛОШО МУ СЕ ПИШЕ .В БЪЛГАРИЯ Е ТАКА.

240

Аз

преди 11 години

До Мишена - Те не го пазят от народната любов, пазят го от мафията на Доган, Станишев, Монополите и т.н. Пазят го защото той първи се осмели да повдигне завесата на преждеупоменаните бандити и грабители на народа Български.

239

Аз

преди 11 години

До Коко - Коко, от мен да знаеш, най-много в целият свят крадат социалистите. Виж какво направиха сега във Франция. Преди това в Испания, Гърция ... Да не говорим за миналото на нашата държава. От най-богата и развита на Балканите, ни направиха най-бедни и мързеливи.

238

Анонимен

преди 11 години

От къде на къде полицията ще ги охранява? Те в момента са най-обикновени граждани, като всички нас. Герберастите продължават да прахосват народна пара за лични нужди.

237

nikoi

преди 11 години

човек който се крие зад една шепа охранители не може да се нарече народен представител какъвто трябва да бъде всеки политик.

236

Мария

преди 11 години

Изберете бюлетина 45, там най-много ще ги заболи! Накажете Станишев, Гергов, ББ, ЦвЦв, Лилянка, Мигленка, Цецка, Мецка и До(с)***! Време е да копаят и строят всичко, което откраднаха! Народът ще победи! Олигархията няма да е вечна!

235

Коко

преди 11 години

ГЕРБ не заслужава моето доверие. Не заслужават да управляват, защото крадят, а народа мизерства.Наглост, високомерие, необразованост и недодяланост - всичко това е ГЕРБ. Без тях!

234

Стига бе

преди 11 години

До Прав ли съм - да, прав си! Много си прав! Тия наистина се самозабравиха и нали виждаш - народът започва все повече и повече "да ги обича"...най-много "обич" ще им даде на 12-ти май, та чак свят ще им се извие

233

Шубето

преди 11 години

Успя тоя народ да ме вземе страха на Бойко. Ще има да скача нощем, облят в пот и да гледа под леглото

232

Мишена

преди 11 години

Полицията не може да го опази тоя Лидер от народната любов, а? Ще му се излее на главата тая любов та ще им ада вдига кръвно

231

тцЪ

преди 11 години

"ГЕРБ мобилизирали полицията в Пловдив заради Борисов " Що? Да не би пловдивчани да са се заканили да го бият? Ако да - и аз заминавам за Пловдив да се включва във веселбата :)

230

Червен електрон

преди 11 години

Това *** и ДеСейБарите сте е гати завистливото племе. Имат си ГЕРБ уважението в МВР, излезли са хората да им свършат една услуга. БСП си има комсомолци и активни борци. Атака си има футболни фенове и скинхеди. ДПСси има едни със забрадки и ***. Войводите и те си имат дружина.Само за СДС и за ДСБ няма кой да си разходи дирника, щото бяхте един файтон реститутки и те измряха. Айде вън от парламента.

229

РУМЕН221

преди 11 години

ПРИЯТЕЛИ,ЯСНО Е- ГЕРБ ЩЕ СА В МИМАНСА- БСП ЩЕ УПРАВЛЯВА В "НЕГЛАСНА"...КОАЛИЦИЯ, (ДОРИ ДА Е... ВТОРА В ПАРЛАМЕНТА)...- БСП ЩЕ СЪСТАВИ ПРАВИТЕЛСТВО НА МАЛЦИНСТВОТО, КАТО ЩЕ УПРАВЛЯВА С "МЪЛЧАЛИВИТЕ" ПАРТНЬОРИ ДПС И АТАКА... (ЯВНА КОАЛИЦИЯ Е НЕВЪЗМОЖНА)...- ЩЕ ИЗНАМЕРЯТ (ПРИМЕРНО 7, 9 ИЛИ 12 ) НАЦИОНАЛНО ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ТЕМИ И ЩЕ УПРАВЛЯВАТ ИМИТИРАЙКИ ЖЕЛАНОТО ОТ ВСИЧКИ..., БЕЗ ГЕРБ... "ПРОГРАМНО ПРАВИТЕЛСТВО"....

228

Коко

преди 11 години

Не допускайте полицейщината и глупостта до властта! Ще изядат остатъка от резерва и ще взимат заеми, защото са некадърници. Без ГЕРБ ще сме по-добре!

227

Коко

преди 11 години

Полицейския манталитет не трябва да бъде допускан повече до властта. Полиция не умее да гради, а само търси оправдания. Полицейска държава не ни трябва. Пловдив няма да гласува за ГЕРБ

226

dd

преди 11 години

До Анонимен sredno inteligenten ne bi glasuval za nikogo v bg

225

Анонимен

преди 11 години

Полицията ги пази от народната любов .Да не ги залее .....и да ги удави , ДАНО!!!!!

224

ZA6TO BOKA, ZA6TO?

преди 11 години

BOCETO SIGURNO PIE ISPOKOITELNI KATO BONBONI! NE MU E LESNO NA 4OVEKA, OTVSEKUDE GO DEBNAT BIZNESMENI SUS SMAZAN BIZNES, HORA NAPRAVO UNI6TOJENI I RAZBITI, 2 MILIONA PENSIONERI KOITO MU IZQLI PARITE, BSP S ELEKTORATA SI, DPS I ATAKA. KVO DA PRAVI 4OVEKA, NIKOI NE GO OBI4A OSVEN CECKO I CECKA AMA NAISE, NE, ZABRAVIH I NEKOI DRUG DETO NE GO POZNAVA. NALI IDVA6 DA UPRAVLQVA ZA HORATA, ZA6TO SE BOI OT TQH, ZA6TO GO E STRAH?VIE SI OTGOVORETE!!!

223

будист

преди 11 години

Само ГЕРП И БУДА !

222

Анонимен

преди 11 години

Един средно интелигентен човек никога не би гласувал за Герб