9

мъдреци 1

преди 11 години

мъдреци, *** и агнешки котлети 1И в България има "мъдреци". Те не са умни хора, противно на обичайното схващане, но успяват чрез хитрини да заблудят много ***. Причината за този успех е защото в България има много будали.Българският *** се различава от останалите по това, че не разбира, кога е излъган. Да! Дори ти, който четеш скоро ще разбереш, че си в категорията на т.нар. "български ***".Не се притеснявай, защото само след 5 мин.

8

мъдреци 2

преди 11 години

мъдреци, *** и агнешки котлети 2след прочитането на този, коментар ще си кажеш: "Не! Мен не ме прекартаха с агнешкото." Хайде бе! Нека да проверим.Има един приятел, който зарежда много магазини в София с агнешки комплект. Включително и тези на женския пазар. Само, че агнешкият комплект е замразен и миналогодишен.

7

мъдреци 3

преди 11 години

мъдреци, *** и агнешки котлети 3Българският мъдрец го размразява, измива и продава за пресен. Не вярвате, еми попитайте продавача, преди да платите, дали е пресен.Сами ще се уверите, защото никой няма да Ви излъже и просто ще получите безмълвен отговор. Не само, че не продават замразен агнешки комплект, но като попиташ продавача, дали е пресен, той мълчи и не отговаря. Цената му в момента е 10.00 лв/кг. Знаете ли, колко купуват замразения - между 3 и 4 лева. Честито!

6

Forex мъдрец

преди 11 години

Администрацията и финансисите са много важни.

5

fd

преди 11 години

Какви пък мъдреци могат да бъдат хора, които вярват, че земята е център на Вселената и е направена за шест дни от говорящ дух, който опложда девици с богочовеци.Това не са мъдреци, а глупци!Qvno ne si chel Bibliqta.Tam v stariq zavet pishe che zemqta e krugla i nikade ne pishe che e centur na vselenata.Vtoro za Bog edin den e kato hilqda godini i tezi 6 dni moje da sa bili 6 miliarda.

4

бай Тъпчо

преди 11 години

Абе на тез кюрета им требва още един мадрец бе та да си мясат ептен-мойто магаре бе...то сий многу мъдру и се са чуда мъдростите ли му са повече или праднята ама квото и да е се ша им приляга...

3

Грух

преди 11 години

Какви пък мъдреци могат да бъдат хора, които вярват, че земята е център на Вселената и е направена за шест дни от говорящ дух, който опложда девици с богочовеци. Това не са мъдреци, а глупци!

2

Хеклер

преди 11 години

Най големия опиум е религията ! Всичко е празни приказки за контрол над нас, а следните думи : християнството ни е запазило като народ и нация е идеология на комунизма който е пренаписал историята ни... Левски е бил Масон, както Ататюрк на Турците.. и всички големи уж хора, от стотици години истинските господари на света лъжат мамят хората.. и това е факт. Който не е съгласен с мен мисля че погрешно се занимавал с история и религия.

1

Мъдрец

преди 11 години

Обичам парите , църквата, коза ностра, камора, прането на пари, влияни, власт и миряните които даряват и вярват блаженни да са !!