208

nepoznatata

преди 10 години

Четейки голяма част от коментарите имах усещането че мъжете като че ли са се озлобили към жените.Да може би е вярно че жените са изключително меркантилни и искат да използват по един или друг начин мъжете.Но най-лошото е че двата пола не могат да се срещнат. Страхуват се да повярват че могат да бъдат обичани заради тях самите.А всичко е въпрос на компромиси в ежедневието и в повечето случаи сами си го правим трудно.

207

Херкулес

преди 10 години

До госпожата или госпожицата, която мисли, че мъжете са въздух под налягане и са с дефектно ДНК.Ако ние (мъжете)след няколко века ни няма, то и вие жените няма да останете.Светът е бил и си остава на мъжете, а от вас нищо не става.Сто години вече само пречите и нищо не сте допринесли откакто имате право на глас.Съществувате само и единствено за продължаване на човечеството и с това се исчерпва вашето предназначение.Ако мъжете намерят начин да се размножават без вас, то май вие ще исчезнете ..

206

херкулес

преди 10 години

До * Коя си ти?

205

я

преди 11 години

do 221.не знам от опит, знам от майка ми какво е било по мое време/безплатни лекарства за дете до година,след това са приели до 3 като родителя заплаща 25%/, за дрешките от нея знам, че държавата ги е дотирала /иначе сме близнаци и тя се е развела, та едва ли лъже/. По нейно време общежитие на студент е струвало 5 лв с включено всичко, стипендията и е била 90, когато родителите и са взимали по 120, но затова тогава са раждали на по 23 до 25 и Бай Тошко е стимулирал раждаемостта.

204

ЕДНА БЪЛГАРКА

преди 11 години

ЗАЩО ДА СЕ ЖЕНЯТ И ДА СЪЗДАВАТ ПОКОЛЕНИЕ, КОГАТО *** ОТДАВНА СА ГИ ИЗПРЕВАРИЛИ ПО ТОЗИ ВЪПРОС. ТЕ НЕ СКЛЮЧВАТ БРАК , НО ПРАВЯТ ДЕЦА И ТО ОТ 14-15 ГОДИШНИ, НО ПЪК РОДИЛКИТЕ СА 10-11 Г. ВСИЧКИ ПОМОЩИ И СОЦИАЛНИ ПРИДОБИВКИ ОТИВАТ ПРИ ТЯХ. ЗА ТЯХ ИМА , НО ЗА БЪЛГАРКИТЕ НЯМА. ТАКА СИ ГИ НАУЧИХМЕ НИЕ.-БЪЛГАРКИТЕ ПЛАЧАТ , А МУРГАВЕЛКИТЕ ЩРАКАТ С ПРЪСТИ И ВЪРТЯТ ГЮБЕЦИ.

203

*

преди 11 години

Хм ! И в края на краищата стигаме пак до Естественият отбор (казано по научному ) или Божа работа (казано по простому)

202

Анонимен

преди 11 години

Аз искам трето дете, но жена ми не. Имам позната, която може да ми го роди, но жена ми ще ме изсели. Това пък честно ли е?

201

Анонимен

преди 11 години

Със подписа и любовта отлита ,мъжът приема жената за даденост,като собственост.-------------- А вие искате като в книжките - цветя и рози, легло с балдахин и рицаря да замине на поход, та да се запознаете с по-надарените придворни. Ми собственост ще си, като те хранят и обличат, гледаш си децата и къщата и не мъркаш.

200

asd

преди 11 години

Не е вярно, че не искат, не могат да намерят свестни жени с които да живеят. Всички жени се изхитриха и станаха ужасяващо меркантилни. Нормалните мъже, които всеки ден се борят за оцеляване не могат да се класират за женското сърце. Жените искат да са с тарикатите, затова около богато синче или някой тарикат ще видите да се въртят много от тях. А въпросните пичове добре осъзнават ситуацията и хубаво си поиграват със златотърсачките, после ги сменят. И тогава се почва голямото плюене по мъжете.

199

до 219

преди 11 години

Всичко след точка 3 го е нямало през цялата история на човечеството, но хората са раждали по 5-10 деца. А за да имат възможност да се отделят някога са почвали да чиракуват на 14-15 годишна възраст, та към 25-30 ако има талант да стане майстор и да има сигурен доход. Ако няма акъл си е оставал вечен калфа, ратай и пр.

198

я

преди 11 години

Ако пък живееш със съпруга си при родителите му, то тогава настъпва ад - то първо си ялова, ако нямаш дете, после пък като родиш пак драма - защо е момиче, а не момче, поредната криза - как така не е кръстено на тях, от там куп сравнения със спокойния Бай Тошков живот и как младите не стават за нищо не умеели да пестят и т.н., нищо че си ремонтирал със свои средства в жилището им, все са недоволни, и леко полека подтикват младите към развода. Е кой ще иска да си причини това?

197

s

преди 11 години

Младите хора нямат желание да раждат деца, защото 1-нямат възможност да се отделят, 2- нямат сигурни доходи, 3- няма места в градините, 4- прима в градина е септември, а ако детето е родено януари се сбогуваш с работата си или си в неплатена, 5-здравеопазването за деца е сами привидно безплатно, 6- няма никакво дотиране на детски дрехи и обувки/обувки за дете на 1 годинка са към и над 50 лв и се носят по има няма 2 -3 месеца/, 7- българина мисли и за образованието на детето си и т.н.

196

И да мрем ли?

преди 11 години

То Берия е изтрепъл милиони съветски граждани, а твоето мислене означава милиони неродени български бебета....

195

Обективен

преди 11 години

Ранните бракове са присъщи на ниско-образованите - с основно или средно образование. Тези бракове по-често завършват с развод. Колкото е по-интелигентен човек, толкова повече отлага брака си и има по-големи шансове той да бъде успешен...

194

Анонимен

преди 11 години

Ako imashe kachestveni maje nqmashe darjavata da e nai-skapanata, i jenite da se chudime, kak da se razkarame ot tuk

193

Анонимен

преди 11 години

To pak edni maje...

192

баба ви от Кестрич

преди 11 години

до 208Мъжете в младите години не си знаят силата с чуждите жени, а на стари години искат да им се готви ,пере и т.н.Мога да кажа ,че на стари години на жената не и трябва мъж, тя се справя и сама.

191

Коко

преди 11 години

Кой е луд да създава семейство при тези ниски доходи и безработица осигурени ни от ГЕРБ. Когато Орешарски поеме властта, нещата постепенно ще се нормализират.

190

Jean-Paul Sartre

преди 11 години

Има една много хубава мисъл на Жан-Пол Сартр за самотните хора и въобще за самотата:"Когато сте сами и се чувствате самотни значи сте попаднали в лоша компания".

189

sas

преди 11 години

До Роби създават робиТвоето дете със сигурност ще унаследи робската ти психика. Защото така ще го научиш - да няма свои мечти, да не ги преследва и да чака държавата и правителството да го направят щастлив. Ще го научиш, че който има ниски доходи, не може да бъде щастлив. Гарантирам ти, че и 5000 да ти е заплатата на месец, ти ще си все същия ***.Децата ти - също.