84

това е положението

преди 11 години

няма смисъл да ги плюете сега, станалото, станало! Пък и нищо не се знае! Политиците доказаха, че са по-големи артисти и от тях, защо да не може и те да се окажат по-добри политици.

83

Анонимен

преди 11 години

Всеки може да се кандидатира.Прагът на изискуемост да влезеш в политиката или да си кандидат за нея е много нисък.Много от тях им е пределно ясно ,че депутати няма да станат,че партиите им ще са извън парламента.Ако обаче съберат много малък процент избиратели ,държавата им отпуска средства.А заблудени хора колкото щеш.И цоцкането на държавна пара им е в кърпа вързано.Въпреки,че краденето на парламентарно представените партии е къде ,къде по-голямо.

82

z-tag

преди 11 години

и едно магаре да докарат,пак ще стане депутат,министър и прочие...както се казваше:(

81

българин

преди 11 години

Всичките тия "популярни, успели, интересни", СА МИРИЗЛИВИ ***, с изключение на Станка Златева, която ми е много симпатична, но, явно не е много интелигентна. Другите са - БОЖЕ ОПАЗИ! Интересно, че всичките са "леви". Няма показан нито един/една от ДСБ. Това затвърждава решението ми да гласувам за ДСБ.

80

дядо Данчо

преди 11 години

Като няма хляб,циркът излиза на арената!Всякаква *** се точи за кьор софра,но картите са раздадени.Абонамента им е гарантиран предвидливо от преди 68 години,канарчета мили.

79

хаха

преди 11 години

тоя цирк сме го гледали,мерси

78

Прованс

преди 11 години

Мога да вляза в цялата тази Мръсотия-но нещо душата не ми дава.Партии далавери източване на кървави народни пари! Предпочитам да бачкам даже в чужбина,отколкото да ме проклина цял един НАРОД.Но тук иззедници и кръвопийци без срам и морал,партийци Кметове,Народни пръцтавители и Дупедатковци без свян смучат кръвта на хората,даже и на своите близки,ама са си безочливи чеда на ДЯВОЛА и не им пука! Един ден това ще се стовари с ОГРОМНА сила върху тях,техните деца и техните ВНУЦИ и ПРАВНУЦИ!

77

???

преди 11 години

До Герчо с тамбурата"Народе, погледни списъка на кандидатите за народни представители и виж ,че там няма нито един от тебе НАРОДА,няма нито един овчар,говедар, орач,копач,дървар,метач, чистач,гробар,зидар,готвач хлебар"Герчо, какви ги приказваш? Какво иска народът? Какви овчари, орачи и чистачи искаш в парламента? Че то досега там имаше филзкултурници и пожарникари и нородът се сърдеше на това??? Не разбирам просто? Хем така, хем онака.

76

Анонимен

преди 11 години

ГНУСОТИЯ !!!

75

Герчо с тамбурата

преди 11 години

Народе, погледни списъка на кандидатите за народни представители и виж ,че там няма нито един от тебе НАРОДА,няма нито един овчар,говедар, орач,копач,дървар,метач, чистач,гробар,зидар,готвач хлебар,бунарджия,коминджия,кюмюрджия,каналджия и пр,и пр,- значи няма те тебе НАРОДА в уж НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ, Ти гласувай, но аз един от тебе за другите дето са се наредили в тези листи, НЯМА ДА ГЛАСУВАМ,

74

Специално за Витков

преди 11 години

Веднъж слушах как говори тази личност. Той не може да свърже две изречения, то не бе мучене не бе ъкане,ужас!

73

Анонимен

преди 11 години

Популярни-в семеен тесен кръг, успели-да корадат народа си и да *** ***, интересни-случаа за психологията.

72

Анонимен

преди 11 години

Шутовете на *** от "елита" - (елит-тоест деградиралата върхушка)! ***, шофьори, келнери, ***-ку.овци и прочията *** ще спасяват "прехода"-реставрацията на капитализма....

71

Анонимен

преди 11 години

от Пайнер няма ли да има дупетатки?

70

Анонимен

преди 11 години

Бугарите не си направиха изводите.Те и не могат защото са толкова *** че чак се рзпадат от тъпня.Не ви ли стигна гладът който ви докараха Пожарникар и Физкултурник ами сега искате да вкарате в играта Чалгаджии,Ритни-топковци,Борци,Боксьори и кой знае още какви ***.ТРАГЕДИЯ!!!

69

Анонимен

преди 11 години

Хайде на далаверата!!! И всички тия *** искат да лапната субсидията от един милион на наш гръб. Това е важното,а не дали ще станат депутати! Не ли далавера да лапнеш 900 хилки и да симулираш ,че си партия??? А бедните хора ще им плащат масрафа на тия наглеци! Българийо, мила родино, тежко ти и горко.

68

Случайни мисли

преди 11 години

И един случаен въпрос:Милото не е ли върл гербераст?!Искрено съм изненадан че не позира за герб.

67

Случайни мисли

преди 11 години

Колкото повече музиканти, актьори, адвокати и кадри на свободните университети бъдат овластени, като дупетати, толкова повече ще затъваме!Депутати трябва да бъдат юристи, икономисти, научни работници, по възможност между 45 и 55 г., та да имат опит, но и да са все още работоспособни, иначе съвсем сме взели - дали!

66

Българин

преди 11 години

До Анонимен 69 И какво ще видим ? Едни маргинали ,които не знаят какво искат ще започнат (с подкрепата на ГЕРБ) да протестират.Ще започнат да палят ,да рушат. Това може да се очаква от една "милиционерска " банда и симпатизантите й

65

Анонимен

преди 11 години

Тоя ММА боец гледа като зомбиран.