140

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен171 МИСЛЯ,ЧЕ ТВОЯТ КОМЕНТАР Е НАЙ-ТОЧНО ОБЯСНЕНИЕ И ПО "+" ЛИЧИ!

139

Анонимен

преди 11 години

Проблема на България е че мутрите се намесиха в изкупуването на селскостопанската продукция,а от друга страна каквото засееш бива ограбено от глутници ***

138

ГМ Димитров

преди 11 години

До Разруха Оди в Северна Корея,там прирастът е висок,или в *** махали.Останахме назад в развитието си от Европа 45 години и затова хората се юрнаха към по-хубавото.Това са го преживели много страни-Испания,Ирландия..Но демокрацията не се сбъдна за всички,щото вечните комунисти структурираха институциите,както им е изгодно,а зомбираният народ,забравил що е инициатива и работност,отново се връща при тези,които му показват моркова.Стига с тия 2-3милиарда,показвате просдтота и неграмотност!

137

Анонимен

преди 11 години

ЦЕЛЛТА Е РЕДУКЦИЯ НА БЪЛГАРСКИЯ ЕТНОС!!!

136

Анонимен

преди 11 години

Целта обаче не е да се изхранят хората, а да се държат в постоянна нищета и стрес! Това и световната политека като цяло!!!

135

Анонимен

преди 11 години

След като Холандия с половината територия има много по-голямо земеделско производство, значи проблема е в мързела на хората. А освен това сме и по на юг.

134

дас

преди 11 години

от както сте на власт само крадете ве ***! ако бяхте разделили 8 милиона настрани щяхте да оправите бедността в държавата като на всеки човек му пада по 1 милион

133

и още нещо

преди 11 години

164- с тази умна идея цял свят ще нахраниш

132

до 164

преди 11 години

Умник! Ти една мисъл не си разбрал, а при повечко не ми се мисли. Какво ще пасеш на четири крака...при липса на паша? Написали му хората, че двуногите гладуват, той за четириноги ми пише!

131

jiko

преди 11 години

ami po-malko kradete ...

130

Патриот

преди 11 години

А БЕ ПРОФЕСОРЕ!? ХОРАТА САМО ХЛЯБ ЛИ ЩЕ ЯДАТ! АМИ ТОК, ВОДА, ЛЕКАРСТВА, ДРЕХИ, ТРАНСПОРТ, ДАНЪЦИ И ОЩЕ КОЛКО МНОГО ДРУГИ?! А БЪЛГАРИЯ ОСВЕН ЖИТО МАЙ СЪЩЕСТВЕНО ДРУГО НЕ ПРОИЗВЕЖДА! ИЗНАСЯХМЕ МАЛКО ОРЪЖИЕ, НО И ТАМ НИ ОТРЯЗАХА! И ЩЕМ-НЕ ЩЕМ ПО-ВЕЧЕТО ЖИТО ГО ИЗНАСЯМЕ, ЗАЩОТО ВСИЧКО ДРУГО ВНАСЯМЕ И СМЕ НА ЧЕРВЕНО ОТДАВНА! РАЗРУШИХМЕ СИ ИКОНОМИКАТА, ПРОДАДОХМЕ СИ ПРИРОДНИТЕ РЕСУРСИ, СПРЯХМЕ СИ 4 БЛОКА НА АЕЦ! ТЪЙ ЧЕ СКОРО И ХЛЯБ НЯМА ДА ИМА! ИЗХОДА Е ПРИВЛИЧАНЕ ИНВЕСТИЦИИ В ПРОМИШЛЕНОСТТА!!!

129

До 161

преди 11 години

Защо да няма, заставаш на 4 крака, навеждаш се и пасеш.Ти една мисъл не можеш да изразиш в писмена форма ама много знаеш да се смееш. ***.

128

давайте идеи

преди 11 години

земя има, може да се работи и хора ще се намерят, но после...или сами се отказват или не издържат, защото им излиза по-насметка да си купят от магазина.За теорията все знаем нещо...те и в парламента се бяха запалили по фермите:)ама виртуалните

127

ох

преди 11 години

Дано да греша, но според мен за по кратко време и по-близък план трябва да мислим как от прозведеното във фермите на Фейсбук да не се чувстваме гладни:)

126

:)до 122

преди 11 години

Скъсаме от смях с този коментар:) То вече и да искаш да пасеш само като ***...няма

125

Анонимен

преди 11 години

Докато стане българското селско стопанство да изхранва 2-3 Българии,лапайте натурална българска ЛЮТЕНИЦА с доматено и пиперково пюре от Китай!!!!!

124

до 130-ти

преди 11 години

Ти скоро село веждал ли си?! Я продължи приказката...отива на село, купува си земя, обработва я и произвежда...а, после какво става? Давай, чакам за продължението ...какво ще стане с произведеното?

123

до 156

преди 11 години

Връзката с земята я прекъсна Жельо Желев, който по съвет на Тачър върна земята в реални граници и унищожи селското стопанство с един замах. Сега наследниците са толкова много, че на практика човек не може и да иска да стопанисва земята. Колкото повече минава времето, толкова повече ще оценяваме загубата на "тоталитаризма" и сладките плодове на "демокрацията". Затова всячески се произвеждат *** и лузери неспособни да променят настоящото статукво.

122

Анонимен

преди 11 години

Много пенсионери си отиваха на село и голяма част се занимаваха със земеделие. Отглеждаха и внуците си през лятото. Този модел беше разпаднат. Сега имаме само зърнари, които къде принудително, къде с измама изкупуват земята и обират всички субсидии от ЕС. Как да оцелее човек, ако обработва 30 или 60 декара, но не парници, примерно? Има засилен интерес към земеделските площи и изкупуване им от чужденци /за всичко си има начин/

121

с.

преди 11 години

Там където е стъпила комунистическа *** и трева не никне!Червената чума е като холера!Няма как да имаме развито селско стопанство след като в края на 40-те и началото на 50-те са прибрали имотите и земите на хората и са ги натикали насила в ТКЗС!През соц-а балгодарение на крепостната паспортна система и жителството в селата имаше хора,но всичко живо се стремеше да се уреди по градовете из панелките!Сега кой да отиде да работи след като връзката с земята е прекъсната!?Жалка история!