18

муспи

преди 11 години

Това изобилно хранене ще стимулира раждаемоста в Китай до нечувани размери. Носят се слухове за пробни китайки които забременяват ежедневно, което практически води до ежедневно раждане. Този китайски опит може да реши и проблема ни с интегрирането на ***, защото ако станат като *** от самосебе си ще отпадне такъв проблем.

17

13:)))

преди 11 години

няма страшно Умни китайци...с един куршум ще решат два проблема:)

16

!!!!

преди 11 години

Ние па си имаме кокошки,които днес се люпят,а утре са готови за тавата с китайски ориз!

15

????

преди 11 години

Да не е като гмо отровата "супер ориз" в Индия,която обрече на глад стотици хиляди местни?!!!

14

муспи

преди 11 години

Добре ще е този ориз да го продават в Европа. За целта да им предложиме България като търговска база, но - танто за танто, - да докарат ракетни войски, много, да покрият Странджа и Родопите с ракети като джамии. Ще се разбираме с тях прекрасно, ще ги поущтряваме. Но, наш проблем, - първо трябва да имаме българско правителство?!

13

TRAKIEC

преди 11 години

DO 13:SHTO BE? AZ ISKAM OT MOQTA KITAIKA PONE 4-5 DECA NO TQ SE DURPA NESHTO..... TE KITAIKITE V DNESHEN DEN NE ISKAT MNOGO MNOGO DECA DA TI KAJA..... POVECHE NIE MUJETE MAI ISKAME!!!!

12

Анонимен

преди 11 години

Това само де не помгне да се подобри и реколтата с децата , 4е тогава вярно си е,,,,майката !

11

до 10

преди 11 години

ами тоя твоя бог да ни напълни купите с храна и тогава няма да му се месим. явно не може,що тогава вервате в тоя мушеник

10

TRAKIEC

преди 11 години

E ZATVA SHTE SI VZEMA JENA KITAIKA DA MI GOTVI VSEKI DEN PO EDNA TAVA ORIZ.... CHUVAL SUM CHE ORIZUT POMOGAL NA POLOVATA MOSHT.... I SLED TOVA QKO KREVATNO KUNG FU HAHAHHA QKO

9

1

преди 11 години

Тотално взехме да се месим на Бог във творенията и да преправяме всичко. Някои наводнение маи пак ще настъпи да се по събуди тоя *** народ за които парите са над всичко че даже и над човешкия живот. Във тези продукти които пускат има всякакви гадости заради които хората се разболяват от рак или други болести по този начин контролират човешката раса. Със 2 думи избират кои да живее и кои не. Доказано е

8

Анонимен

преди 11 години

Кой ви е казал,че това е гмо? Това е хибриден сорт,не са изменяли гените. И аз го адмирирам,трябва някакъв начин за производство на повече храни - гмо ли ще е ,какво ще е...

7

макето

преди 11 години

До Анонимен мойто е домашно и е ягне, твойто е купено и е агне

6

стоян петров

преди 11 години

Китайците ядат от десетилетия ГМО, както и индийците, както и американците както и целия свят. Само в Европа се правите на умници. Но това беше докато същите тези китайци и индийи им купуваха книжата и облигациите.

5

Анонимен

преди 11 години

Разлика между окапала коса и зъби от ГМО храни и окапала коса и зъби от недояждане - никаква.Предпочитам първото. Поне така ще се приложи естествения отбор в действие и ще измрат мрънкялниците.

4

Анонимен

преди 11 години

При хибридизацията на растенията се увеличават броя ха хромозомите (не е като при животните). Последствията са неясни. Нека не забравяме, че ние имаме и генетична памет (доказан факт).

3

ined

преди 11 години

Световния глад ще настъпи в мига в който китайците се осъзнаят, че досега са яли само гарнитурата.

2

Иванов

преди 11 години

Пак ГМО. И познайте дали няма да стигне и до България по 1 лв кг в някой голям супермаркет и естествено - НА ПРОМОЦИЯ!Пък после - защо са ни болни децата, защо ни падат зъбите и косата?!!!

1

макето

преди 11 години

да си го ядат в китай я предпочитам печено ягне или прасенце