23

Иво

преди 11 години

Ако беше по времето на Петър Велики, на този олигарх една надарена горила щеше да му се яви в килията и щеше да ревне: "Снимай портки (панталона), гнида!" и да го отправи в небитието по позорен начин. Описано е в руската литература.

22

Анонимен

преди 11 години

Някои се чудят, защо е имало Велика Октомврийска Революция и защо Великата Френска Революция е била толкова кървава. Четете Маркс и се опитайте да разберете термина "класова омраза". Колкото и да е некрасиво, мразя българската олигархия, ненавиждам тъпите и нагли новобогаташи и ако можех, щях да им дера кожите с кремък! Наивно вярвам, че иде Видовден...

21

DDR

преди 11 години

До Васил ТаневЗа Москва си прав, но извън Москва....Пък и знаеш как се работи в Русия - Кров из носа...

20

Анонимен

преди 11 години

след време хоп-вместо на гръцки острови -ще ходим на море на Руски-------------------- Вервай си, че некой ще те пусне на тоя остров ствоята черна ***.

19

Анонимен

преди 11 години

Не съм русофил, но в момента ние май пак сме с губещите... ------------------ Сериозно? А при "губещите" бил ли си, да видиш колко е стартовата заплата на млад специалист?

18

Мауу

преди 11 години

До Васил Таневсамо че в Москва с 1200 еур , ще се чудиш кое по-напред... за това не се впечатлявай толкова ;) че с тия пари ще си мизерстваш направо

17

Анонимен

преди 11 години

Гърция винаги е разчитала на тлъсти помощи от САЩ и ЕС.

16

А?

преди 11 години

До до 15Ти отде знаеш бе? Баба ти Хилари ли ти каза?

15

до 15

преди 11 години

В Москва може и толкова да е заплатата, но не и в останалата част на Русия, така че трябва да се разграничават тези неща. "Руснаците", за които говорите са всъщност "московчаните" и не трябва да генерализирате финансовото състояние на даден народ, съдейки по заплатите в столицата. Както и в София сигурно минималната заплата е 800 лв., но не и в останалата част на България. И все едно да дойде един руснак и да каже - "гледай, минималната заплата на българина е 400 евро". Да, ама не.

14

Васил Танев

преди 11 години

Преди 2 седмици и половина се прибрах от Москва. Ако щете вялвайте, СТАРТОВАТА заплата на млад специалист е 1200 евро... не се шегувам. Затова руснаците изкупиха маса апартаменти по Черноморието. Не съм русофил, но в момента ние май пак сме с губещите...

13

Smurf

преди 11 години

Хайййде юруш на маслините по два острова за лев

12

МУЛТИМИЛИЦИОНЕР КАТ

преди 11 години

като пернишки мулми милионер демократичен КАТ милиционер си купих Голф 3 на газ

11

Анонимен

преди 11 години

Аз ще мисля като в 19 век ,ама за 100 на декара тоя е дал 100 милиона.Че да бе взел плодородна земя да си вдигне огромно ранчо -замък с кули и тем подобни ,да е цар ,а тои мишок с три къщи и и една горичка.

10

Анонимен

преди 11 години

Е, историята на рода Онасис е поредното доказателство, че с пари не се купува щастие! Атина може и да е една от най-богатите жени, но е загубила майка си като дете, вуйчо и загива в катастрофа и т.н.

9

Анонимен

преди 11 години

Продал половината залеж на Сибир за един остров в Гърция!Абе то в тоя свят човек острови да иска ,ама с риба и палми не се живее.

8

Анонимен

преди 11 години

На колко ли редови братушки им е смъкнал кожата този олигарх,за да събере милиардите си?

7

Кирил Софийски

преди 11 години

Е, значи вече този остров не е Гръцки а Руски! Комай това очаква всички гръцки острови. Това е начина да си върнат борчовете ,които вече са упапали!

6

Skoro

преди 11 години

vreme ako 4uya,4e tiya grizki zigani zapo4nat da si prodavat i jenite,hi4 nyama da se u4udya.

5

GLUSVAI

преди 11 години

A NQKOI AMERIKANSKI ILI ANGLIISKI MILQRDER NQMALI DA NI SPASI KATO KUPI BEDNATA NI DYRJAVICA..I DA NI NAPRAVI RAI ZA JIVEENE I DA TIKNE BOIKO TIKVATA V ZATVORADA +NE -

4

Killuminati

преди 11 години

Лука 16: 19 23 Имаше един богаташ, който се обличаше в мораво и висон и всеки ден се веселеше бляскаво.Имаше един сиромах Лазар покрит със струпеи, когото слагаха да лежи пред портата мукато желаеше да се нахрани с падналото от трапезата на богаташа, а кучетата идваха и лижеха раните му.И сиромаха умря и ангелите го занесоха в Аврамовото лоно. Умря и богаташа и беше погребан.И в пъкъла като беше на мъки и повдигна очи, видя отдалеч Авраама и Лазара в неговите обятия.