215

Анонимен

преди 11 години

ще се коалират с бездомните роми като им обещят работа,на всеки *** по един кон с каруца а на жена му помощи за децата

214

Само АТАКА

преди 11 години

АТАКА - ПОБЕДА! АТАКА се доказа като единствената партия в България,която е достойна да управлява българския народ!!!! Хората които вярват в АТАКА трябва да са горди,че са АТАКИСТИ и български националисти! Горе главата! Само национализмът ще спаси България!!!!

213

Анонимен

преди 11 години

ЩЕ СЕ КОАЛИРА С ДПС!!!!

212

ПЕТЪР КОСЕВ

преди 11 години

Аз ще гласувам за АТАКА-ТОВА Е ПАРТИЯТА.Партията на обикновенният българин.ГЕРБ,БСП,ДПС и другите антибългарски партии ги видяхме вече 23 години.И положението става още по-зле.Унищожиха майка България.И ние ги търпим да ни унижават,подиграват,поучават.Докога?Да ги изметем на изборите и да гласуваме за АТАКА.НАГЛЕДАХМЕ СЕ НА ПРЕДАТЕЛИ И ЧУЖДОПОКЛОННИЦИ.

211

тИКВАТА

преди 11 години

ГЕРБ-гробокопачите на България.И да дойдат на власт-пак ще ги свалим.Този път с ритници.Да гласуваме за БЪЛГАРИЯ!!!

210

цВЪТ С 6-ТЕ АПАРТАМЕ

преди 11 години

Абе,уважаеми българи-не виждате ли какво става около нас.Изнемогото е пълна,безработица голяма,изнасилват развилнели се *** по селата и....вие пак като овчици ще гласувате за ГЕРБ.Е,този път ще ни довършат и физически.Кога ще живеем в нормална държава с европейски доходи.Ти българино-по глупав ли си от германеца,англичанина и т.н.Мисли за децата си и гласувай за АТАКА.Само тя ни остана -да защитим България-родината на партия АТАКА!!!

209

дo:273

преди 11 години

след като учеш англиски къв е проблема да учеш и турски , и двата езика са чужди

208

Анонимен

преди 11 години

ЧЕ КОЙ ИСКА ДА СЕ КОАЛИРА С ТЕЗИ НЕЩАСТНИЦИ!?НИКОЙ!

207

До Дръндер

преди 11 години

Ако ГЕРБ НЕ СА АЛТЕРНАТИВА,ТО БСП И ДПС СА ПО ГОЛЯМОТО ЗЛО ,ТАКА ЧЕ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ***.

206

Анонимен

преди 11 години

Ще имали турско предаване по ТВ 24 часа ще можем ли да си учим майчения език по училищата защо няма по от етнически преставители в редовете ви.

205

Дръндер

преди 11 години

Драги зомбита нека ви обясня какво ще стане. Герб ще получат втори мандат с който ще закопаят България и след това поради това че нямат достатъчно мнозинство ще бъдат изритани от управлението и БСП ще дойдат в коалиция с ДПС и някой друг да ни спасяват да ви звучи познато? Аха да, това се случи с царя!

204

Дръндер

преди 11 години

Вашата визия я видяхме по всяка телевизия за последните 4 години, магистрали магистрали и магистрали до края на света е няма да стане да си я прилагате втори път!

203

муспи

преди 11 години

До всички бойни другари от '44г. - до всички партии, без АТАКА де: Другари, разрешете да доложа това за което се говори открито в Ложата. От най Горе са решили да докарат Сидеров на власт, за да се преборим с провидението открехнато ни от пророчицата, че Духа на Давид се задава и не е Сидеров. Другари, не е тайна че Давид е наш колкото и Левски, ами дайте да изпързаляме бога! Да се учим от гоите - да изберем по малкото зло. Ваш боен другар в легионите на йехова.

202

Анонимен

преди 11 години

Едно синче на следователка от Люлин ми разправя, че лудница станало последните месеци да се търсят ОПГ-та. БОПа пощурели, Геца, Клеца и Айшето крали дърва, щом са три, пиши ги! Генчо и Пенчо гледат трева на тавана на генчовата баба, пиши бабата съучастник и имаме ОПГ! Та така, Цецко рапортува за къде 300 разбити ОПГ-та, направо е разгромил мафията, а всъщност мафията разгромява 300 кокошкара! Не чакайте на Европа, ония само докладите на Цецо четат, ние трябва да го извлечем за сетрето до съда!

201

stoi4o

преди 11 години

През 1987 година Цветанов постъпва на работа в системата на МВР, като щатен служител на Седмо главно управление на Държавна сигурност.Той завършва и курс по мениджмънт в Международната правоохранителна академия в Розуел (2004), специализация в Сикрет сървис във Вашингтон (2004), курсове на ФБР (2004), Департамента за вътрешна сигурност на САЩ (2005).

200

Анонимен

преди 11 години

"Продължава делото за терористичния акт в Бургас. Има сериозен напредък, за да направим обоснованото си предположение за военното крило на Хизбула, съпричастно към този терористичен акт. Делото продължава, в момента текат съдебните поръчки, каза ексвътрешният министърТоя пак ли е казал "обосновано предположение "? Имаме си работа с тежко болен човек, помощното училище във Вършец с нищо не е могло да помогне, налага се института в Карлуково да се намеси!

199

Джедай

преди 11 години

До Анонимен261Височинен работник съм, правя изолации от въже, имам собствено жилище и не къпя никого. Ти нормален ли си?

198

Джедай

преди 11 години

До Анонимен251Явно съм прав за медицинския проблем, лекувай се! Почнах и да се сещам чия жертва си, на Воленчо, нали? Тоя дребосък избива комплекси, каквито аз нямам, но е успял да ги вмени на теб. Волен си прави гавра с теб, но ти си толкова ***, че не усещаш. Ако отидеш и му гръмнеш един шамар ще се почувстваш по-добре, а може би и той ще се успокои!

197

Руми

преди 11 години

До Анонимен254Много си далече от истината. Няма какво повече да ти се обясни. Сега говориш за "неуката маса от хора", а преди малко се жалваше, че всички обяви били само на английски и ти е трудно да вденеш. По - добре се наспи. Лека!

196

Анонимен

преди 11 години

ако имаше гордост , нямаше да търпиш това унизително положение в което сме поставени ... да ни вземат парите и бъдещето и да се гаврят с родовата ни честНай - унизително е да си ***. Всеки си прави гавра с теб, а ти дори не можеш да го осъзнаеш. От това по - голямо унижение здраве му кажи. Парите никой не ти ги взема - или ги правиш, или друг ги прави, а ти гледаш отстрани и побутваш празната си купичка. Другото са оправдания.