28

Анонимен

преди 11 години

ако сравним една 20год. хубава, стегната, но все още млада и зелена, без опит в живота, а все по-често напоследък и с не много голям умствен багаж, но с изисквания и претенции и една 38-40год. също хубава, стегната, поддържана, преживяла някои неща,по-наясно със себе си и света и с която можеш да си кажеш не една, а повече приказки...за коя ще са предимствата???!!!

27

някой

преди 11 години

Имам чувството, че тия статии се пишат от 40-50 годишни жени, за да си дават самочувствие, че все още стават.

26

359

преди 11 години

Аз съм доста по-млада, така че не мога да говоря как са в леглото тези на 40+. Обаче познавам няколко жени на 40+ и дори на 50+, които изглеждат прекрасно - с хубава фигура, облечени прекрасно (и не комплексарски, с къси поли и т.н.), женени за готини, нормални мъже, имат сериозни професии и работят много.Въобще, и това както и всичко друго зависи от количеството вещество в главата. Ако си готина жена, ще намериш начин да си такава и на 25, и на 45 и до края на живота си.

25

m ..daaa

преди 11 години

moje da e grozno,no-DA E MLADO...Kojata mu e opanata kato dupeto na patpadak po fiiano vreme.

24

Анонимен

преди 11 години

Я ходи земи един студен душ, че мозъка ти е прегрял и дава накъсо, не можеш да артикулираш завършена мисъл.

23

Някоя

преди 11 години

След 40г. жената наистина е наясно какво и как иска от живота.Но най-лошо и болезнено е когато точно в тази възраст е пренебрегната заради по-младо момиче.Тогава важи и приказката:"Колко е страшно да бъдеш влюбен на 40,а колко е страшно да бъдеш разлюбен на 40..."Казвам го с много болка и от опит...А за спирането на цикъла-да може и това да се получи от душевната болка на 40г-

22

култ

преди 11 години

Има жени на 40 на които им се кланяш, от всякъде са 6, а има и жени на по 20 са вече "пристарели'' А и времето върви, никой не си остава млад.

21

До 25

преди 11 години

май, нещо не разбираш от жени:) . Това е най хубавата възраст на жените. И секса на тази възраст е най хубав.

20

Анонимен

преди 11 години

# 25, това е вярно, но нито жените на 35-40 са стари, нито цикълът спира, нормално, на тази възраст.

19

Анонимен

преди 11 години

Напротив - след 30-40 години отново могат да се раждат здрави деца стига бременността да се контролира и ако се хване нещо нередно да се предприеме аборт. Има рискове, да то е ясно - но както една 20 годишна може да роди увредено дете, така и 40 годишна може да роди напълно здраво дете. Годините са просто число...

18

кака

преди 11 години

#10, не знам какви жени познаваш, аз познавам доста, които са родили по няколко, съвсем нормални и живеещи в стабилни семейства на жени, родили над 32.

17

Анонимен

преди 11 години

След 32 г. са вече стари моми и никой не ги иска.

16

Аз съм Дрън - дрън

преди 11 години

Тези дето ми пишете минуси сигурно цял живот сте си били грозни и нямате с какво да сравнявате , и сега сте грозни ама и смешни - рошави силикони с пари.

15

Анонимен

преди 11 години

Много ясно е казана една голяма истина - "финансовата им независимост" и "стабилната им връзка с партньора"! Разбира се, ако е съхранена и хубавата външност, защо жената да не е щастлива и с високо самочувствие, когато е на 40 или над 40 г.?

14

Дрън - дрън

преди 11 години

На 25 бях като кукла и мъжете се обръщаха след мен ,сега съм на 44 и изглеждам добре , но но но , Да сме живи и здрави и да не говориме глупости !

13

голямо откритие:)

преди 11 години

"достигайки 40-годишна възраст, много жени преодоляват неувереността си"-!Това важи за всички-за дацата, за мъжете и т.н:)

12

do 10

преди 11 години

***. Сестра ми роди на 37 страхотно дете. Здраво и умно! Теб май са те събирали от мокета... кавал смотан!

11

Морски

преди 11 години

До Пешо. Пешо стискам ти ръката, едно мнение на място!

10

до 10

преди 11 години

Не си прави обобщени изводи на базата на твоя собствен случай!

9

до 10

преди 11 години

А какво раждат? Умни животни? Просто ***.