110

тина

преди 11 години

Кунева е по-близо да затвора,отколкото до парламента!

109

Rangel_55

преди 11 години

КУНЕВА, ти си за затвор!! Изобщо не знам с какви очи излизаш да ни говориш!! Комунистка!

108

jojo

преди 11 години

А такива като тая от "Отворено общество " на Сорос трябва да са В ЗАТВОРИТЕ!

107

macintosh

преди 11 години

Защо питам се Кунева като еврокомисар не атакува нито един монопол,а се занимаваше с дребни работи в защита на потребителите, колкот да отбие номера.

106

Аря Монева

преди 11 години

Кунева е типичният чиновник и е както всички виждаме краен популист,клонящ към социализъм,така че който се надява,че тя ще защитава интересите на мислещите хора в България.

105

мария михайлова

преди 11 години

Куневцица продължава да се взема на сериозно, наскоро четох едно интервю с нея, в което oще малко и как не изкара че заради нея са ни приели в ЕС

104

Velizara

преди 11 години

Навремето политбюро на БКП си осинови "сирачето" Кунева, превъзпита я и ѝ утъпка пътя, който трябваше да извърши за да стане еврокомисар

103

deneris

преди 11 години

Откакто стана ясно че зад Кунева стоят олигарси като Иво Прокопиев не ща и да чувам за нея. Тя е продажна и корумпирана като всички останали

102

lord glenn

преди 11 години

тая Кунева е опасна спекулантка, заради такива като нея сега сме на това дередже, като оплеска всичко бяга

101

bezpartien

преди 11 години

Каквото и да говори, нищо не може да спре постоянно падащия и рейтинг.

100

Анонимен

преди 11 години

пръмова е права! ако имаше нормално работеща прокуратура и съдебна система, тя /пръмова/ отдавна щеше да е в пандиза, заедно с останалите политически мошеници!

99

Анонимен

преди 11 години

Какво да очакваш от банда предатели от други партии? Нищо, освен жажда за власт и крадене

98

Dora Yankova

преди 11 години

Червената кукувица е готова за пореден път да свие гнездо в парламента само дето хората не искат нито един от тези изедници там, та какво направи Кунева за страната ни - извоюва мизерни пари от еврофондовете, подписа смъртната присъда на Козлодуй за смешни обезщетения Сега тръгнала да ми говори за правосъдието и някакви измислени приоритети, които преди въобще не й бяха такива.

97

Ве

преди 11 години

Положението е плачевно!

96

тоца

преди 11 години

Кунева да върви да се снима....не трябвза да е в обсега на политическото внимание изобщо!!!

95

Анонимен

преди 11 години

партия от предатели:)

94

Dimita

преди 11 години

Кунева е наредила едни страшни фигури в партията си, та чак косата ти да побелее, а след това и да окапе, ако разбереш кои точно са те. А за финансирането на политическата и кампания е нещо още по-страшно просто!

93

Daniela_Radeva

преди 11 години

Кунева е една от грабителките на България, която успя да удари едно рамо на монополите у нас да упражнят още повече положението си. Представете си ако дойде на власт, то какво ще става тогава.

92

Hrisov

преди 11 години

Никой няма да я остави тази да дойде да управлява страната. Много хора са против нея от много години, но сега вече ще и покажат вратата и с нейната партия ще бъде свършено.

91

Sniper23

преди 11 години

Народа винаги е избирал на избори по-малкото зло. Кунева е от големите, защото е част от тройната коалиция и много добре си спомняме какво беше по времето, когато те управляваха България.