166

Саша

преди 11 години

Фалшификациите са готови, хора! Единственият начин да ги стопираме е да отидем да гласуваме и да ги изритаме тези дето сега ни управляват чрез уж "независимото" служебно правителство!Нахални и нагли!

165

Димитрова

преди 11 години

ЦИК показа, че обслужва ГЕРБ многократно. Сега пак ще си "свършат работата" след като бяха приети и удобрите поправки в кодекса от бившите управляващи.

164

БЪЛГАРИ...

преди 11 години

ЧЕРВЕНИТЕ ХАКЕРИ НА СТАНИШЕВ--БЯСНО ТЪРСЯТ КОДОВЕТЕ НА ЦИК ---ЗА ОЧИТАНЕ НА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ИЗБОРИТЕ , ЗА ДА ГИ ФАЛШИФИЦИРА!!!БКП/бсп , НЕ МОЖЕ И ДА РАЗЧИТА НА ДРУГО!!!!НА ИЗБОРИТЕ СЕ ПРЕДВИЖДА ОТ ВСИЧКИ , НЯКЪДЕ ОТ 12-14% ЗА БСП!ГОЛЯМ Е % НА НОВИТЕ ФОРМАЦИИ В ПОЛИТИКАТА!ЧЕРВЕНИТЕ , ГУБЯТ КОНТРОЛА ВЪРХУ ВЛАСТТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

163

умерен

преди 11 години

Да е жив и здрав г-н Станишев !С простотиите си скоро ще ни отърве от столетната шайка...дай Боже !

162

до №197

преди 11 години

Реве, цифри, цинкя.... Че то има ли значение кво ще напишат? Всички го виждаме.

161

Анонимен

преди 11 години

"Ревна Станишев...." Толкова сте прозрачни, ***! Разберете - НЯМАТЕ ПРАВО НА ТАКЪВ ЕЗИК! МНОГО СТЕ ДРЕБНИ, лошото е, че никога няма да станете журналисти! То от слугини какво можеш да направиш! Хайде -Del!

160

Анонимен

преди 11 години

Не ме дразни!

159

тошко

преди 11 години

На БСП им пречи изборния кодекс, пречи им ГЕРБ, пречи им Цветанов, пречи им Михаил Константинов сега им пречи и ЦИК!?!? ЦИК да си даде оставката и да оставят Станишев лично той, сам да брои бюлетините..... дано тогава най-после БСП да спечели изборите! Ха ха ха....

158

за 182...

преди 11 години

Няма т.н. "Сан-Стефански мирен Договор" ЗА БЪЛГАРИЯ----това е ОГРОМНА РУСКА ЛЪЖА!САН СТЕФАНСКИЯ ДОГОВОР Е САМО "ПРИМИРИЕ" ---ЗА РУСКО-ТУРСКАТА ВОЙНА!НЯМА МИРЕН ДОГОВОР С БЪЛГАРИЯ --ПРОСТО , ЗАЩОТО НЯМА "БЪЛГАРСКО ПРААВИТЕЛСТВО", за да го подпише!БЪЛГАРИЯ ПЛАЩА ЗА ТАЗИ ВОИНА ----В ЗЛАТО НА РУСИЯ !!!/32 или 34-тона злато/Това е абсолютна истина!ВОЙНАТА СТАВА ---ЗАЩОТО Турция е пред решението ДА ДАДЕ АВТОНОМИЯ НА БЪЛГАРИЯ, СЛЕД АПРИЛСКОТО ВЪСТАНИЕ!

157

смешен плач

преди 11 години

И да ревеш Сер-гейчо файда няма, Москва не вярва на сълзи! А България-още по-малко!

156

До 188-190

преди 11 години

Бързо си пий хапчетата! И запомни - по-добре да те изкарат луд, отколкото подстрекател към бунт! В единия случай ще те оправят санитарите, другия - рецидивистите! Страх, голям страх ви гони - защо не се бунтувахте досега 23 години? Не се бой, мнозина имат с какво да ви срещнат. Гарантирам, че от 25 м попадам от първия път с КНО в онова, дето ти стърчи отгоре.

155

Анонимен

преди 11 години

Ееееее, ненарева се, бе Станишке!? Аман.

154

БУНТ ,БЪЛГАРИ ....

преди 11 години

...НА ОРЪЖИЕ !!!!!Червената мафия от Позитано-20 , са изнесли общо 37-млрд.долара в овшорки зад граница!ТОВА СА ВСИЧКИ ЧЕРВЕНИ БАРОНИ ОТ "ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ"--КОИТО СЕГА НИ НАТИСКАТ ДА СЕ ВДИГНЕ ЦЕНАТА НА ТОКА ЗА БЪЛГАРИТЕ ---ЗА ДА НИ ПРИНУДЯТ ДА СТРОИМЕ АЕЦ-БЕЛЕНЕ!!ТОВА СА РУСКИТЕ ИНСТРУКЦИИ ---ЗА СЪСИПВАНЕ НА ИКОНОМИКАТА НА СТРАНАТА НИ!ИСКАТ НИ БЕДНЯЦИ ---ЗА ДА НИ КУПЯТ ЕВТИНО!БУНТ ,БЪЛГАРИ!!!Червените са изнесли 37-млрд.долара ...от вашия хляб!!!

153

Анонимен

преди 11 години

Гледайте какви бузки е направил!А беше такъв убавец едно време по Спартакус!Вигенин още плаче за него!

152

Анонимен

преди 11 години

Тоя дозатри Партията-Столетница!... ама тя и без това вече беше изкуфяла...

151

Анонимен

преди 11 години

бсп исама да отиде на избори ,без останалите парти, пак няма да събере 125 депотати, този колкото повече реве толкова по зле,можеби нещат да управляват в криза

150

Анонимен

преди 11 години

ФАЛШИВ БЪЛГАРИНФАЛШИВ МЪЖФАЛШИВ БАЩАРЕВЕ ЗА ФАЛШИФИКАЦИИ...ТОВА ГО МОЖЕ САМО ИСТИНСКИ КРАДЕЦ,ЛИЦЕМЕР=КОМУНИСТ...

149

Анонимен

преди 11 години

Според Указ 1144, публикуван в Държавен вестникот януари 1884 г. се оказва, че братската помощ по нашето освобождение е струвала на българския народ 10 500 000 книжни рубли и 43 копейки. По онова време реципрочната стойност на тези книжни рубли е точно 32.5 тона злато. Във въпросния брой на ДВ буквално четем: Ний Александър I с Божията милост и народна воля, княз на българите, провъзгласяваме: Народното събрание прие, Ний утвърдяваме следующата КОНВЕНЦИЯ за изплащане от България на Русия разноските по окупацията на Княжеството от Руските Импер/аторски/ Войски, съгласно определението

148

Анонимен

преди 11 години

Обърнете внимание на думата окупация, драги читатели! Излиза, че ний, българите сме платили за окупацията си, а не за освобождението си. Потвърждение за имперските амбиции за Задунайска губерния откривам и в първия том на издадената в СССР академична История на България през 1954 г., където на стр. 308 буквално четем: Царското правителство на Русия преследваше във войната с Турция завоевателни цели и използваше лозунга на една освободителна война. Кратко и ясно, даже не е и цинично. Писано е от съветски учени, сталинисти, вероятно и интернационалисти.

147

Анонимен

преди 11 години

Станишев реве че не му дават пак да купува гласове