30

Анонимен

преди 10 години

До solarismislish li che takava moneta moje da struva naistina 100 000euro

29

Банкеръ

преди 11 години

Много непрофесионално е да се пипат монети с нумизматична стоиност без ръкавица.По тази логика монети с такова качество са ментаци отвсякъде,но нали сме от село ще верваме.Както сме принудени да вярваме,че сме дошли с каруци от Иран и други алабализми граничещи с абсурда.

28

Я виж ти

преди 11 години

-през 6-ти век на хората им артисвало от заплатата и я запечатвали в буркани за зимнина (нямало е банки). А след още към 15 века по нашите земи заплатата не че артисва, ами или не стига за нищо или не се изплаща от съвременните чорбаджии. Искам да се върна в 6-ти век.

27

Анонимен

преди 11 години

29. Струват скъпо защото са АНТИКА .То една оригинална картина от 1900 година е 100,000. долара , та камо ли 6-ти век , оригинални златни монети ?

26

solaris

преди 11 години

Реалната цена на подобна монета е от порядъка 70-80 хиляди евро,незнам тези какви цени пишат,но са изпуснали много нули,може да се вземат и около 120 в най-добрия случай :)

25

до анонимен 26

преди 11 години

В грешка си кой е сякъл първите златни български монети. Я си прочети чичо Гугъл за Митко Бузата и за притежаваната от него златна прабългарска монета с лика на кан Аспарух. Ама явно никой не иска да го коментира това.

24

Колю

преди 11 години

А, ето къде били!Мои са, таман ония ден минавах отам и като се прибрах вкъщи установих, че съм си загубил жълтите стотинките по пътя.Да ми ги пазите, ей! Утре идвам да си ги взема

23

XXL

преди 11 години

Само не разбирам..КАКВИ СА ТЕЗИ *** НА ПОСЛЕДНАТА СНИМКА ?? Кой ги е допуснал на обекта и какво мислите ще последва там ???

22

Анонимен

преди 11 години

До arheolog Ако в училище си си учил уроците, ще знаеш, че първите български монети са сечени при Иван Асен II, а това е 13 век! Така че през Първото царство, а и през Второто са ползвали най-вече византийски! Стига толкова просвета!!! И без това от написаното от теб твърде много прозира НЕБЪЛГАРСКИ произход!

21

bauu

преди 11 години

Kato gledam kakvi kopaqt...-monetite moje da sa bili i pove4e...

20

Bastor

преди 11 години

До От Австралия(Сидни)Защо не си напишеш истината в никчето - "От Село, Комплексиран"Хахаха :D

19

Бате Генчо

преди 11 години

До От Австралия(Сидни)Я преведи малко на бате си Генчо какво е това "BAS репортите в ATO по всички ACN/ABN които държа", че и аз искам малко пари да изкарам за някоя ракия докато съм на работа (нощен пазач съм). Триста кинта отгоре ми стигат да съм богат!

18

АЗ

преди 11 години

Добре са ги направили...

17

blago

преди 11 години

До #14: вероятно хора като теб - занимаващи се с честен труд и заслужаващи уважение.

16

Анонимен

преди 11 години

Според експертите в днешно време на свободния пазар цената на една от тези монети е около 250-300 евро.???????Ami vzemete i proverete po Google kakvo struvat!S takova visoko kachestwo ne sum vizdal.Lichno az bih platil po 500 ewro na moneta vednaga.

15

Bedstvie

преди 11 години

До От Австралия(Сидни)Поне да се беше научил да пишеш по-грамотно!***!

14

blago

преди 11 години

Не разбрах кое е уникалното.

13

до 11

преди 11 години

Транспортни разходи.

12

.

преди 11 години

Кви са тия *** на снимка 8 ... академици и доценти а :)

11

.

преди 11 години

Златни монети отпреди 15 века струват колкото един Плей Стейшън на старо ?