45

perekly

преди 11 години

До Гюро Михайлов-Борисов се провали.Това е факт.Но хвърлянето на дочути и недоразбрани цифри и проценти правят фактите смешни.Обективността е важна. Обективно погледнато Гюро Михайлов е герой.Смешен е факта, че името му е нарицателно за безмислена саможертва и всеки се закичва с него както си иска.

44

Гюро Михайлов

преди 11 години

Борисов е първият премиер след Жан Виденов, който си отива след масови гладни бунтове. За 42 месеца ГЕРБ натрупа 8 млрд дълг, остави над 800 000 безработни - 100 000, от които младежи. Борисов е единственият премиер, който замрази заплатите и пенсиите. Лекарствата се увеличиха с над 500%, а храните с близо 50%. Средният и малък бизнес бе унищожен

43

помнещ

преди 11 години

До Гюро Михайлов *** ти Гюро си хем много умен , че даже си и много умен!В кръчмата всички те слушат , но много те моля да си останеш там!

42

Анонимен

преди 11 години

НЕ ИСКАМЕ МАФИЯ НА ВЛАСТ ТОВАСА БСП ДПС ЦАРЯТ КОСТОВ АТАКА РЗС КУНЕВА.НИЙ СИ ИМАМЕ УПРАВЛЯВАЩИ ТЕ СЕ ЗНАЯТ КОИ СА САМО ГЕРБ ЗАЩОТО ЦЕЛИЯТ СВЯТ МНОГО УВАЖЯВА ТАЗИ ПАРТИЯ,ВСИЧКО ДРУГО Е КАТО ПРАЗЕН ПОРТРЕТ БОЙКО Е НАЙ ВЕЛИКИЯТ В ЦЕЛАТА ЕВРОПА.ДАВАЙ БОЙКО ОЩЕ 31 ДЕНА АЙДЕ ЧЕ ГУБИМ ВЕЧЕ ТЪРПЕНИЕ ЗА ЕМОЦИИ.ОХ БАНЯ.ОХ КЕФ.

41

mmmm

преди 11 години

Журналистка пита ББ: къде отидоха 4те милиарда от резерва,къде отидоха 4те милиарда нови дългове,като в същото това време хората станаха много по-бедни и вече не издържат-самозапалват се или умират от глад и болести???Сред настаналата тишина се чуло: ....МЯУ....

40

Гюро Михайлов

преди 11 години

Червеният пролетен дъжд ще отмие герберастията от нас, българите!

39

Анонимен

преди 11 години

Защо не похвалят Фидоска свинята, че е отличник по получаване на заеми. Дори малцина свестни да са останали между вас...мършите в стадото ви умирисаха и тях

38

червена баба

преди 11 години

Безобразията в изборния процес на Герб (купуване на гласове, даване кухи обещания, издигане на лица, за които се шепне, че мястото им е зад решетките, най-общо казано потъпкването на демократичните правила) се проявят и на тези избори. И затова... Крива баба се познава!

37

Леонсио

преди 11 години

То, че е имало е имало. Ама Баковизъма утепА рибата!

36

асд

преди 11 години

Казано с думи прости, те са крали, крадът и ще продължават да крадът, но най-хубавото е, че никой нищо не може да им направи. Независимо дали са ГЕРБ или БСП, който дойде на власт краде и не закача предишните, така както следващите няма да закачат него. Това е така нужното условие за да се нагушат с пари и да са спокойни за дните когато ще си ги харчат на спокойствие. А народа как не е грабнал пушките още, само това не мога да си обясня.

35

само от заглавието

преди 11 години

не съм прочела нищо под заглавието...голямо прозрение. Добро утро!

34

Анонимен

преди 11 години

Ама защо трябва да се "открива америка". Да се вземе пример от страните, които са по-добре финансово и да се работи като тях за подобряване на народното благосъстояние.

33

Гюро Михайлов

преди 11 години

Не бъди неграмотен. Не подражавай на Бойко. Не бъди от ГЕРБ- бъди смислен. Не бъди Фидосова, а хармоничен. Бъди желязната лейди, а н е жената мъж- Цецка. Работи и обичай работата си, а не се влюбвай на на работнотното си място и така да прогресираш, нали, Лилянке?. Хвалели Цвъци!? Е, как пък никай не го порица? Или протестите бяха по принцип, а не конкретно? Парите, дето са изнесени, сигурно пак Станишев е виновен- Тиквуни няма общо, ама надали. Мозъчнато му кутия сигурно е по- гладка от трошляк

32

Ghingiz Hui

преди 11 години

Защо не ходите да правите корупция в Китай???Тогава последните кадри от живота ви ще запечатат онова желязо от снимката по-горе...И като знаете а не казвате на съответните органи това не се ли считаше за "укриване на престъпление"???

31

perekly

преди 11 години

До Обективен-Бракът, няма нищо общо със здраво семейство,а плоският данък пряко няма общо с подоходно облагане.На "Позитано" все стажанти ли сте?

30

човек

преди 11 години

по - голяма дупка от гроб няма ...

29

Обективен

преди 11 години

Семейното подоходно облагане отдавна трябваше да го има. Хубаво е, че поне БСП се сетиха за него, но семейното подоходно облагане няма смисъл при плосък данък. Една от положителните последици от семейното подоходно облагане е, че ще намалеят хората живеещи без брак и ще има повече и по-здрави семейства, евентуално и повече деца при българите.

28

Анонимен

преди 11 години

Според Global Financial Integrity За 10 години са изнесени незаконно от България 36 милиарда долара. Защо тук няма статия по въпроса Да пишат колко милиона е изнесъл Волен Сидеров и блщдолизците от Атака, колко са изнесли Костоваците има ли изнесени от Р. Овч. Има ли разлседване от прокуратурата и тя изобще самосезирала ли се е във връзка с информацията!!!

27

Анонимен

преди 11 години

Семейното подоходно облагане е ялов кьорфишек защото хората вече не се женят и живеят на семейни начела. Така че то не ги хваща.

26

Анонимен

преди 11 години

Аз го слушах дебата. Като попитаха БСП от къде ще дойдат парите за повишаване на пенсии и заплати и откриване на нови работни места те казаха че ще дойдат от намаляване на сивата икономика и контрабандата. Е тогава спрях да им вярвам на приказките. Още повече че казаха ДАНС НАП и полицията нямало да се занимават с далаверите в икономиката ами полицаите щели да ги пратят на село да ловят крадливите ***. Как тогава ще намалят контрабандата и сивата икономика? Тоест всички ще си крадем спокойно.