177

Шоп

преди 11 години

E, какво са спечелили като имат космическа програма и са 24 милиона? Всеки български бакшиш или плочкаджия живее по-добре от тях. Защо не се изнесеш там като искаш да те изкарват под строй да мучиш по манифестациите?

176

Анонимен

преди 11 години

"Ти не знаеш за какво говориш, бе човек. Онези хора там са по на една купичка ориз на седмица бе."По време на управлението на династията Ким населението на онези хора там които са на една купичка ориз на седмица е нараснало от 11 милиона на 24 милиона. В пълна икономическа и технолична изолация - имат собствени ядрена космическа програма - с купичка ориз на семица карат учените. Ако Франция се постави в такава изолация само за 1 година ще почнат да ядат корени, дори ориз няма да имат.

175

Анонимен

преди 11 години

Пратете му Мая да го успокои тоя Кимчо бе!

174

123

преди 11 години

komoniza ma e glupsot sedno az da imam 6 tica v o4ilishte nekoi 2 i nakraia da ni svormirat obsht ospeh ia seki da se opravia.bogatite hora ne sa edni i sushti izlizat i novi i za teh e bilo trudno.

173

1

преди 11 години

toia si gradi imidja pred negovite hora da im vkarva strah. i za kvo vobshte obrazova horata si kato nemogat sled tova da se razvivat.

172

123

преди 11 години

Има ли хора, които вярват, че с 1,5те си ракети с.Корея представлява заплаха за когото и да било? Или попивате всичките простотии, които медиите наливат уж обективно.. да, ама не! Т.нар. велики сили си играят със съдбата на малките държави.. помните ли двете изкуствено създадени германии (особено ГДР-то)? Общо взето с кореите е почти същата история, с тази разлика, че ненавиждат съвсем открито Америка.. и има защо!

171

bg

преди 11 години

Kolko jeni e imal tozi "pratenik"?

170

wtf

преди 11 години

До asd (190)- Щом те твърдяха 45 години, че това е комунизъм, значи е комунизъм. Стига с това оправдание "не било комунизъм". Изобщо нямам намерение да го наричам по друг начин.

169

Мюсюлманин

преди 11 години

Един от признаците за наближаването на Съдния ден е :Ебу Хурейра (радийеллаху анху) предава от Пратеника на Аллах (салляллаху алейхи уе селлем), че казал:Часът няма да настъпи докато не воювате с народ, на който обувките са от (кожа с) вълна, и докато не воювате с монголците с малки очи, червени лица и широки носове, като че ли лицата им са ковани щитове.(Бухари-6/604), Бухари е един от най-големите духовници и сподвижници, който има на 100 хиляди хадиса за пратеника на Аллах.

168

,,PIPO,,

преди 11 години

TOVA MEKOTELO NEZABAVNO TRQBVA DA POSLEDVA BIN LADEN !

167

asd

преди 11 години

Хора престанете да говорите за комунизъм, никога и в никоя държава не е имало комунизъм. Като се чудите как да обиждате, поне не показвайте некомпетентността си, защото така обиждате само себе си. Този *** на снимката, и неговите предшественици са най-голямото зло на земята в момента. При тях има някаква грешка на генетично ниво, но тъй като в страната няма петрол, никой не отива да "освободи" изстрадалия народ и да им внесе демокрацията.

166

Анонимен

преди 11 години

op op opa gangnam style

165

макето

преди 11 години

Другарю Ким имате подкрепата на Българските комунисти

164

!?!?!

преди 11 години

До ЕстефанСтефчо, баков, там няма безработица, защото всички са РОБИ. Там и магазини няма - храната се получава с купони от 60 години насам! Не ги ли гледаш по репортажите - загиващи от глад мършави хорица, държани в РОБСТВО от партийната им върхушка.Я се пробвай да идеш там като турист - хе става! Пълна изолация - под ключ!

163

Дядо Петър

преди 11 години

И Рапонът се ПЕРЧИ, ха познайте кой му дърпа конците?И кой държи юздите на властта в нещастната ни Родина през последните 23 години?ВСЕ СЪЩАТА ЧЕРВЕНА ХИДРА.

162

Boroka

преди 11 години

Angerfist

161

Boroka

преди 11 години

Даун.....

160

аккушер-гинеколог

преди 11 години

Кат глеасм..със наш серго..се едно един *ур ги е правил...

159

chrish

преди 11 години

179, а аз на ***

158

Анонимен

преди 11 години

мога д му се и*цепя на прическата