44

Анонимен

преди 11 години

в крайна сметка какво се оказа, кой кого е започнал първи да заплашва и това с колата реално ли е или полицая го е измислил, щото на други места се описва доста различна предистория ?

43

mai da

преди 11 години

da ne izleze nakraq ,che policaqt ima na pijamata si... prishiti pagoni,i se izjivqva kato nadchovek....

42

Анонимен

преди 11 години

Това е перспективата, за съжаление...Умишлено се прави така, че хората да са в постоянен страх и напрежение! Вместо да наградят полицая, те го наказват...

41

Lady

преди 11 години

Хм, ми та аз бих го ошамарила много преди да стигнем до районното. Много го е забавил полицая, а пък и наказание отнесъл чак!?! Пффф...

40

Ая

преди 11 години

Ни кога посегателствп върху деца , но връщам малко лентата , защото и слепецът ще види , колко нескопосно е съшито всичко това :) Защо му е на този мъж да плаши 9 - годишно дете , ами то само тон да му повишиш е достатъчно ! Оръжието му изведнъж е газово - естествено , защото иначе ще яде хурката Наложено му е адм.наказание и са го вкарали в най леката част на закона а си е чиста хулиганска проява - цивилен да удря друг гражданин и то в Полицейското у -ние - това е хулиганство ГОРКО ТИ РОДИНО !

39

Jeck

преди 11 години

На никой не пожелавам да се случи това с детето му - да го гонят и заплашват с пистолет. 90% от хората не могат да различат газов от боен пистолет... Дано на детето на този служител да не му остане някаква психична травма.... По отношение на действията на полицая малко е избързал с шамарите и то на публично място, трябвало е някъде на четири очи, или да го качи в багажника на автомобила и тоя комплексар, дето се прани на нападател. Ако чака на правосъдие - забрави.....

38

Анонимен

преди 11 години

То е ясно за какво иде реч. Оная ***, като е видял полицая на стълбите е започнал да го дразни още повече за случилото се с надеждата да яде бой тада се отъре после с претекста за полицейско насилие. Полицая е бил афектиран заради случка и не е бил на работа. Не е издържал и го е ступал. Сега ще го "мъмрят", просто е имало свидетели и няма как.

37

OMG_Lucker

преди 11 години

В Бургас все още е 95та година. Мутри, едно- друго. Всички са с адидас и са безсмъртни. А полицая добре му е ударил шамар на дразнителя с пистолета, дето се е големеел.

36

до 39

преди 11 години

Я не говори наизуст.Ясно се казва,че полицая не е бил на работа.По тази логика не би трябвало да го наказват.Но това е България.Нека някой така да заплаши моето дете,пък тогава да видим,какво ще стане.

35

Анонимен

преди 11 години

От всичко до сега разбрах,че полицая по закон дори и да не е на работа,няма право да защити детето си.

34

сс50

преди 11 години

Полицаят е наказан,защото е ,,полицай''!Ако това,беше станало между мутри или ***,дали щеше да се чуе нещо?

33

Анонимен

преди 11 години

Т.нар "право"охранителни органи у нас са развъдник на чудовищни морални мутанти.

32

qwer

преди 11 години

Това отново е в Б-я, няма държава в света в която някакъв си селски *** да заплаши деца с пистолет,да ги преследва и на това животно да не му бъде начупена главата още на улицата от полицията, няма такава държава. Какъв респект искат да имат полицаите когато държавата категорично им забранява да защитават свободата и животът на хората и своят разбира се. Случаят с полицаят защитил държавно имущество от грабеж и своя живот е арестуван вместо позлатен, сега баща защитава свободата на детето си

31

Анонимен

преди 11 години

Ако някой заплаши детето ми с пистолет изобщо няма да се церемоня къде го бия -направо ще ми се посере в ръцете !!

30

Анонимен

преди 11 години

А сега да видим, дали прокуратурата ще използва същите експертизи, както при Октай Енимехмедов и ще повдигне ли обвинение за заплаха за убийство?!!Или пак ще сме свидетели на поредната циркова драма.

29

Ега ти правосъдието!

преди 11 години

Децата не биха могли от разстояние да различат боен пистолет от газов, при това те са били преследвани! В подобна ситуация, някое дете би могло от страх да получи психично заболяване или да започне да заеква и после цял живот да не може да се оправи. Можем да си представим как се е държал хулиганът, та да предизвика бащата да го удари пред самото полицейско управление!Извод: Ако заплашиш с газов пистолет пълнолетния Доган, ще те съдят за опит за убийство. Заплашиш ли дете, ще накажат баща му!

28

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен. Аз се чудя как се е сдържал толкова време и не го е пребил по-рано онова гангстерче с газовият пистолет. По татово време престъпниците не смееха да надигнат глава, сега с тая свободия до никъде няма да го докараме.

27

до 33

преди 11 години

Май не си ходил скоро при "чичко Доктор"

26

Анонимен

преди 11 години

6tiah da go razstreliam, a ne da go udriam kato zapla6va malki deza s pistolet.

25

ACAB

преди 11 години

Всичко е ясно..Ушевото прасе се е правил на мЪж и после са скалъпили историйка със "кушаревски" свидетели