352

juan mata

преди 11 години

Всичко друго, но не експерт и социалист.

351

juan mata

преди 11 години

-Пламен Орешарски зам. министър в синьото правителство на Иван Костов, зам. лидер на националното ръководство на СДС, но в момента единствения фаворит на червените за бъдещ ляв и социален премиер. Постижения:Инфлация през 2007 - 12, 5% - най-високата в ЕС, дефицит от 4, 7% за 2009 г, масови стачки на лекари, учители, пенсионери през 2008/2009 заради ниските им доходи по време на финансов разцвет на Европа, последният човек в Европа, който разбрал, че има световна криза и като резултат от това негово късно осъзнаване на реалността, България не взе никакви мерки против нея. Всичко друго, н

350

Моника

преди 11 години

.ей!Да се прибираш! Стига са те показвали насам-натам!Парите, дето ги дадоха да ти се пиша жена взеха да свършват.Я се стегни!

349

Анонимен

преди 11 години

Млий! Таа бира в рекламата на сайта могу му отива на съра гея на физиономията и на баба му - 100-годишната изкуфелница!Ареса ми! Верну!

348

Бай Гуй

преди 11 години

Да ви кажа - съра ми аресва. Язък, че закриха Спартакус!Ама и оня пич - забравих му името, некакъв беше с тъпо име - мелик ли беше Азер ли беше... казват, че се предпазил от СПИНа на БКП-то и клонингите Му.Ама сега неъф ноф - виген - нре спел!Та да внимавате с пристрасията!

347

Анонимен

преди 11 години

До бочиМоже, ама не си падам по леворезбови като него.После оная ми работа ще ми се сърди сумати време!Та - без сърчовцигейгерине ми се сърдете - пиша тъпанарии, за да не ме хванат за оная ми работа рботчетата за лошите думички, а що се касае до вижданията ми - разбрали сте ги...

346

бочи

преди 11 години

До Анонимен хаххаха.... браво ве мен , а серГЕЙ даже и гълта

345

Анонимен

преди 11 години

Само БСП моце да ми го надърви, ама ако мнооого се постарае и то с хубавите си внучки!

344

Анонимен

преди 11 години

До уго чавесОф - не ми ги приказвай такива. Кажи си твоето мнение.

343

уго чавес

преди 11 години

Всяка вечер по тв АЛФА от 21.00 - интересни документални филми

342

Анонимен

преди 11 години

До червени халюцинацииНе е съсел, а Хамстер!Я да не обиждаш животинката!

341

Леля

преди 11 години

Серчо,Ти днеска напапка ли се леля?!А изпишка ли се?Я да си лягаш и да не приказваш повече глупости.Нали знаеш, че тия на порно-канала няма да се оженят!

340

jojo

преди 11 години

Ако някой има мнозинство то това ще е АТАКА

339

червени халюцинации

преди 11 години

И как ще стане, Съселчо? Може би чрез партизанско движение? Електората ти е в напреднала възраст така, че не стават вече за партизани, освен това не е достатъчен и като количество! Единственото което ти остава драги ми СерГЕЙЧО, е да си помечтаеш до 12 май и да си готвиш оставката!

338

Народен юмрук

преди 11 години

ОФШОРЛИЙКС - не сме го забравили. Чакаме имената и то преди изборите!

337

уго чавес

преди 11 години

Само Русия ще победи еврейската демокрация, рече Волен Сидеров

336

до Андрей Райчев

преди 11 години

Кажи на туркофила Райков че ще гласувам за Атака

335

ИЗПРОБВАНО

преди 11 години

Станишка, ГЕРБ не можеш да го свалиш, защото ББ, Гоцето, Р Петков и Доган са в един кръг и в зависимост от кръга майка Монтерей под ръководството на генерал Гоцев - всемогъщата ДС.Формално Петков и Гоцето са в БСП, ако евентуално тя дойде на власт за да помага на другарите на ДС, които са извън нея. Създаден е фиктивен двуполярен модел БСП и ГЕРБ за да се увековечи не КОМУНИЗМА, а дейността на ДС.Всеки ден се хвърлят разни "бомби" за отвличане на вниманието и се правят псевдоразкрития ...

334

Анонимен

преди 11 години

А после кой ще сваля бсп???

333

perekly

преди 11 години

А , Орлов мост?