46

Анонимен

преди 11 години

Критиките на Яне Янев отправени към президента са напълно логични.. За мен единствената партия която може да доведе до нещо по-добро и цивилизовано е РЗС. Също така имат голям потенциал да се справят с корупцията в страната. Нека подкрепим РЗС. Сигурен сам,че никой няма да съжалява

45

агентБуда

преди 11 години

При управлението на Герб безработицата се утроява,доходите падат 70%,1млн емигрират, данъчните подслушват,бизнеса е на колене-35% фалити,затворите се пълнят с невинни тинейджъри след обилна доза насилие и изтънчен рекет(на заможни родители)! 2013г:500 самоубииства,6 човека демонстративно се самозапалват,бича на мизерията и глада отново е сполетял българина,накрая държавата колабира. Депресия,Агресия,Рецесия завлядяват България под ръководството на мутро-ченгеджийския хибриден звяр ББ-ЦЦ

44

689

преди 11 години

Яне Янев ще получи хемороиди от напъване. Няма го никакъв в социологическите прогнози и се чуди вече как да привлече вниманието към себе си.

43

17

преди 11 години

Мюлер вика Щирлиц при себе си и почва да му се кара: - Щирлиц! Ако още веднъж те хвана да режеш сланина върху секретните документи, които крадеш от сейфа - ще му сменя бравата!

42

Анонимен

преди 11 години

Що бе, Плевнелиев, се отказваш, нали твоята администрация сама му беше приготвила отговор, който ти подписа, че е готова да дава такива уроци? Сега излиза, че президентът или лъже в официалните си писма, или не чете какво подписва, или не си държи на думите :)Смешна е президентската администрация - пълна с ГЕРБ-ави калинки :))Не съм фен нито на РЗС, нито на президента на ГЕРБ, ама в случая РЗС натри носа на тъпата администрация на президента на РъБъ (на ГЕРБ)!

41

Петър Вишев

преди 11 години

Янев не ми от най-симпатичните, но разгледах програмата на РЗС и ми се струва, че са възможно най-адекватния вариант за справяне с корупцията, обуздаване на монополните безчинства и въздаване на поне някаква социална справедливост. Всичките други партийки са мижава,неадекватна работа и повечето вече сме ги тествали на полето-не стават и за *** за зеле. Крайно време е вече да почнем да гласуваме не за лицата, а за идеите и кадърността. За сега избирам РЗС!

40

Branimir

преди 11 години

Плевнелиев не се утвърди в представите ни като обединител на нацията, а по-скоро като разединител, продажник и зависим от корпорациите.

39

кака янка

преди 11 години

Ако се захапят тия връзки на Плевнелиев с енергийната мафия, ми се струва, че няма да си изкара мандата, както го направиха Бойко и неговото правителство. Тоя ще се окаже тиха вода, тихите води са най-дълбоки.

38

lord glenn

преди 11 години

Яне сериозно е хванал Плевнелиев на къс пас. До момента всичките критики които отправя към президента са напълно основателни, Интересно ми е как ще отговори на тях Плевнелеив или по-скоро как ще ги обори.

37

щрак

преди 11 години

Реално погледнато нямаме нужда от такъв президент като него. Ако подаде оставка, ще направи услуга на много хора. Публична тайна са връзките му с енергийния мафиот Иво Прокопиев. По-точно жена му, която дълги години е работила в негова медия.

36

Стоян

преди 11 години

Вижте, момиченца и момченца "журналистчета" , не ни занимавайте с еднакви безпочвени групости. Страната беше подпалена от протести срещу корупция, крадещи с главата и с краката монополни институции, хората вече си броят стотинките за хляба, а вие ни занимавате с тия никому ненужни "новини". Ролята на журналистиката е да изгражда някакъв социален модел на развитие, да отразява обществения интерес, да защитава потребностите на хората, да задава модел на обществено и политическо развитие....

35

Dora Yankova

преди 11 години

Администрацията на президента не просто не притежава необходимите качества и компетентност, но и е прекалено раздута. не виждам защо от нашия джоб трябва да се плаща за преквалификацията им. Толкова ли не могат да се намерят кадърни хора в тая държава. А уж Плевнелиев щеше да е различен от червения Гоце и да предприеме чистки. Вместо това виждаме една раздута администрация и гаф след гаф.

34

don baston

преди 11 години

Плевнелиев прекалено много се доверява на администрацията си, която не за първи път показва некадърността си. А това, че Плевнелиев не познава основният закон в държавата, юристите му също, си пролича още по случая Марковска, където само факта, че г-жата се отегли тихо и кротко не му коства поста.

33

Ренка

преди 11 години

Е, и аз бих се изнервила, признавам си. Прав е Янев, малко по-внимателно и тактично, Плевнелиев!

32

ANONİMEN

преди 11 години

KOYSİ Tİ BE *** DA GOVORİŞ ZA İMPİYÇMINT APTAL HAYVAN M...........

31

djei8899

преди 11 години

Крайно време е Плевнелиев да си подаде самоволно оставката и да се откаже от поста на държавен глава, в противен случай може да допусне някой по-сериозен гаф, който да се отрази зле на българската общественост или да не се хареса на олигарсите , които дърпат конците му.

30

JagdPanther

преди 11 години

АТАКА да се махат, няма нужда да са отново патерица на пожарникаря! Гарантирам ви че Волен сега говори едно, но в момента в който влезе в парламента пак ще смени плочата само за да заръфа кокала

29

tedi77

преди 11 години

Прав е Янев, цялото президентство на Плевнелиев е поредица от гафове и не първи, а вече крачи с последни стъпки към импийчмънт, крайно време е Плевнелиев да си подаде оставката , докато не е допуснал някой по-сериозен гаф и да се сложи край на този цирк.

28

Анонимен

преди 11 години

Ох, тоя как не се умори?

27

Анонимен

преди 11 години

"Ние от РЗС имаме много добре подготвени ......"Имате , грънци!като предишната ви парламентарна група - хванати от кол и въжЕ! Разтурихте сам-самички!Мисли ли си янето-калпазането, че ще влезе в следващия парламент? Щеше да "уволнява" ББ - още му висят парцаливите плакати. После врътна д**** на ББ и му запя песен любовна.Щял янето да издава книга "За корупцията - от А до... Ю" :)))))***! Ама бозае кинти от народа, нали? Глав*нак с глав*наците!Гледайте пак да му се вържете