213

Йордан

преди 11 години

***! УМРЕТЕ! АДА Е ГОТОВ ДА ВИ ПРИЕМЕ! ЗАПАЛЕТЕ ЕРП-тата и министерски съвет, най-големите лъжци!!

212

Беден

преди 11 години

Време е не за протести,а за тояги и камъни по главите на политиците.Явно няма да има справедливост за българина!

211

АМАН !

преди 11 години

Това ли ви е борбата с монополистите бе страхливци ГЕРБЕРСКИ некадърници !!! Вие се оказахте по-нагли и крадливи от БСП, ДПС, СДС взети заедно !!!!!!!!!!!!!

210

Още малко остана

преди 11 години

Добре бе прасета ненаяли се в парламента...увеличавайте, явно без бой няма да се научите ми се струва!

209

Велес

преди 11 години

Aми,нека помислим малко върху ситуацията:Опитват се да ни лъжат,че в България цената на тока е най-ниска!Ако това беше така,износа му щеше да върви!Ама другите държави не го щааат?Използуват само далекопроводите ни за транзитно преминаване през държавата ни!Демек,Турция купува от Румъния,по нашите далекопроводи,ама от нас не ще!Защото няма сметка от нашия,който е по-скъп благодарение на "миксовете"!В крайна сметка се оказва,че и доходите ни са най-ниски и тока най скъп!Хора,на...протест и...

208

Ivan

преди 11 години

"Изберете ни нас и ние ще намерим нужните експерти за да се справим със ситуацията".Не бе ***, нагли, лицемерни ние искаме да си изберем експертите не ви щем Вас, какъвто ще да ви е цвета и принадлежността. Не ви щем старите номера и обещания. Несме толкова *** колкото се стремите да ни направите. Всичките сте за бесилката. Нагли и безочливи крадливи ***. Налапали сте се с пари и си мислите, че всичко се купува. Идва момент когато парите вече не играят. Скоро ще го достигнете!!!

207

Иван

преди 11 години

е сега вече прекалихте! няма да чакаме господ да ви накаже!

206

Анонимен

преди 11 години

kakva e celta na politicite da omreliat naroda li ???

205

баба яга

преди 11 години

Питам, как да се опазич от тия крадци ,ама те свършване нямат ,Господ да ги накаже

204

Анонимен

преди 11 години

Този път много ще сбъркат и ще си отидат с война. Дано да съм лош пророк!!!

203

...............

преди 11 години

Ми ако другаря Костов не беше подписал договорите с ТЕЦовете за по 15 години и неустойки по 2-3 милиарда на ТЕЦ за прекратяване и другаря Овчаров ако не ни беше заложил сметките за десетки години напред нямаше да е такова положението. Заради Овчаров сме изгорели с 18 милиарда и тези пари трябва да се платят. Това са хубавците за бесене.

202

Анонимен

преди 11 години

И като не виждам никой,за когото да гласувам-какво да правя?Не искам само да стоя и да си ближа раните.

201

Анонимен

преди 11 години

Д К Е В Р = ПРЕМЕНИЛ СЕ ИЛИЯ , И КАТО СЕ ОБЪРНАЛ *** ПАК В ТИЯ

200

Nemeca

преди 11 години

Друго което искам да спомена. Другите държави си купуват предприятия - ето ви ЧЕЗ. ЧЕЗ е компания с държавно участие с право на вето. И с този ЧЕЗ, Чехия си подпомага пенсионното осигуряване. Защо държавата ни постоянно продава, а нищо не купува? Защото сме и корумпирана нация. Защо Товарни превози е отказало дори да направи оферта на турците за превоз на материали за техните автомобилни заводи? Защото все искаме да фалирваме фирмите си и да ги продаваме на безценица. Прости калинки навсякъде.

199

Пенсионер

преди 11 години

Новата ми сметка за ток е 99лв, при пенсия 250лв. А парно, вода, телефон? Разбрахме, не могат да се изгонят ЕРП-тата, защото някой е подписал неизгоден договор за дълги години напред. Защо не дават конкретните имена, как така ще поробват цял народ? Срещу какво? Интересно е да видим имотното и финансовото положение на тези господа преди подписването на договорите, за които става въэпрос и след това. Не само на тях, на семействата, на роднините и близките. Нали имаме разследващи журналисти?

198

Гюро Михайлов

преди 11 години

С червените ботушки потропва нова власт.Увяхнали герберушки, властта си отива от вас.Процентчета ще има, за бюлетина номер пет, а старата управа- с петнайсет отива за смет.

197

Анонимен

преди 11 години

След като цените са европейски и фирмите си продават стоките на такива цени защо и заплатите да не са европейски ?

196

Nemeca

преди 11 години

И още нещо - фирмите които се занимават с производства, а и тези предлагащи услуги си правят техните печалби - иначе нямаше да имаме толкова луксозни коли по улиците. Но в България обикновенно хората работят като роби, за да може един двама да лапат. Докато хората не разберат, че труда им трябва да се заплаща на западни цени, никога няма да се оправим. Суровините няма как на нас да ни ги продават без пари, за да можем да се издържаме с 200 евро на месец. Няма как да стане

195

Анонимен

преди 11 години

O4AKVAT SE SKORO NOVI PROTESTI. AMA TOIA PAT I "ZARIA" MOZE DA IMA.STOM SE DARZITE S NARODA KATO S ZIVOTNI I TOI STE POCNE DA SE DARZI KATO ZIVOTNO S VAS GOSPODA UPRAVLIAVASTI .

194

Анонимен

преди 11 години

До 181На Запад се вдигат хората когато искат увеличение на заплатите, а не за намаляване на цените. Винаги е било така. Повярвай ми, работя и с немци и с българи постоянно - не им отстъпваме по нищо в работата - дори сме и много по-съвестни. Но постоянно в общественото пространство се говори колко ни е ниско КПД-то, как никой не си върши работата и т.н. И всеки стои и е съгласен на заплатката от 400 лева. Я да се вдигнат браншовиците заедно - да блокират фирмите да видим как ще се отпушат.