17

Анонимен

преди 11 години

Заради това, което Тачър прави в здравеопазването, днес много англичани ходят да се лекуват в чужбина, най-вече в Испания. Здравеопазването в Англия е под всякаква критика, след като следването на медицина се превръща в лукс, заради непосилните такси, а средствата за болничните заведения драстично орязани. Всеки, който хвали подобна политика заслужава да живее в държава, управлявана от свръхегоисти, т.е. да не се оплаква, че е в БГ.

16

до 15

преди 11 години

защо не попиташ англичаните колко скъпо им е излязла нейната работа за народа и страната си,***,но много ми се иска да дойде подобен управник и в Бг и да видите какво е да ти сложат чатала на врата,а сегашните ви галят с перце

15

до глупаците като 8

преди 11 години

вие нормални ли сте да наричате тази велика,защо нашите управници да са айдуци,данъци ли са увеличили,заплати ли са намалили или стачки са пренебрегнали,нашите си подадоха оставката тихо и мирно,като сте невежи и неграмотни поне си мълчете и не се излагайте,прочетете малко чуждите форуми да видите как я наричат фашистка,човек на чикагските момчета,приятелка на Пиночет и т.н.от нея започват неолибералните реформи,от които толкова ревете,ненормален народ и това е

14

dk

преди 11 години

забелязахте ли ,че най сполучливите политици са завършили естествени науки и математика ,а не като нашите юристи и историци и тук там икономистиконе с капаци ,а трябва да имат по широк кръгозор и да виждат по далече от собственото си аз

13

Анонимен

преди 11 години

до 11Покажи уважение към човека, работил за народа и страната си!Още повече че такова явление у назе няма.

12

Борисов

преди 11 години

" ,,, Само месец след встъпването си в длъжност през 1979 г. Тачър намалява максималната ставка на данъка върху трудовите доходи от 83 % до 60%, а на нетрудовите - от 90 % на 75 %..." Къде сме ние, питам се аз. Ние сме ги задминали, а ?!

11

Анонимен

преди 11 години

До БЕЗ ОБРАЗОВАНИЕНапротив, правилният юридически термин е "произвеждам избори", а справка като начало може да се направи в Конституцията. Но така е, когато отвсякъде медиите заливат народа с неправилното "провеждам" и хората остават с впечатлението, че това е правилната форма и веднъж да се употреби точния термин и все се намира някой "образован" да се произнесе неподготвен...П.П. Отиде си един голям политик, независимо от противоречивата й личност, Тачър ще остане в историята.

10

Libra

преди 11 години

Печели 3 пъти избори и е министър-председател повече от десетилетие. Направете сравнение с нашите пишман-политици, които няма и 2 години на власт и народа не иска да ги вижда!

9

Анонимен

преди 11 години

Стига сте писали за тази. Който му е мъчно за нея, да си я жали! Тука е България! Нищо добро не е направила за нас, че да й отдавам почит!

8

Goshen

преди 11 години

dokyde ni dokaraha GERBerite - da se radvame na konchinata na velikata Margaret!

7

Анонимен

преди 11 години

Велика беше,за разлика от нашите политици-айдуци!

6

Анонимен

преди 11 години

*** на международните корпорации.Идеолог на ислямския тероризъм.Същата унищожи британската икономика.

5

необразован

преди 11 години

Така е- никой не излязъл жив от живота.Дори да направиш неолиберализма верую на комунистите - отиваш си.

4

deni

преди 11 години

До Анонимен : Напротив ! Той дори не може да се сравни с нея !!

3

Мей-мей

преди 11 години

Отиде се една прекрасна жена и политик.Дано някой от нашите политици се поучат от нея или поне да прочетата автобиографията и.

2

Анонимен

преди 11 години

Тая са я представили все едно е Бекъм...

1

НЕГРАМОТНИЦИ

преди 11 години

НАПРАВЕТЕ СИ МАЛКО СПРАВКА С УИКИПЕДИЯ В ПОСЛЕДНИТЕ СИ ГОДИНИ РАБОТИ ЗА ФИНАНСОВИЯ ГИГАНТ ФИЛИП МОРИС