144

До 156

преди 11 години

"Всички облечени еднакво". Имаш пред вид Северна Корея. Ами ела в Родопите и тогава пак ще говорим. То и тук всички са еднакви като пингвини. А пък това е България. И ако политиката в държавата продължава в същата посока /а това е повече от сигурно/, все повече жени в България ще заприличат на пингвини. Но тук се казва, че това е демократичен избор. А там се приписва на комунизма. Всеки с проблемите си. То и тук е един "демократичен" рай, че вече ми се повръща от него.

143

Анонимен

преди 11 години

ДРУГАРЮ КИМ,НАКАЖИ ГНИЛИТЕ ИМПЕРИАЛИСТИ!!!

142

Комунисти

преди 11 години

Това е красотата на комунизма!!!!!!!!!! Това е...не знам какво повече да кажа.Ако можете да гледйте филма "North Korea A Day In The Life" Там е ужасно, все едно гледам България преди 40 години, ходят с мантички, сутрин имат малко аеробика, облечени еднакво. Едни и същи мебели телевизори, огромни панелни конструкции създаващи усещането за величие. И армията е всичко.

141

Анонимен

преди 11 години

ЕДИН ДЕН,ТАМ ЩЕ ИМА ЯДРЕНА ВОЙНА,И ТО ПРЕЗ ТОЗИ ВЕК!

140

коментар

преди 11 години

Абсолютно споделям мнението , че Северна Корея се нуждае от храни и помощ.Всичко там е много помпозно , но недостик на храна и стоки , наистина е огромен.Имисля , че ако им се окаже такава помощ , няма да има никакъв конфликт.Това притежават, товаизползват.А и между другото , защо примерно страни като Северна Карея,Иран и други са под непрекъснато наблъдение за притежание на ядрено оръжие и им се налагат санкции, а такова наблюдени е не приложи и към Израел , както и ЮАР ?

139

Ani

преди 11 години

До АнонименАтомните бомби и радиацията не убиват толкова бързо може би само в обсега на самта бомба, но след това всички наоколо ще умират бавно от лъчева болест, от различни ракови болести и прочие. Незнам кой предпочита такава смърт! Аз лично предпочитам да имам шанс да се боря и оцелявам вместо някои да пусне бомба, която да ни убива бавно и болезноне в смедващите сто години, а може би и повече!!!

138

Анонимен

преди 11 години

Американците сравняват Путин и Обама.На англ. tomatobubble/putin_obama.htmlНа руски pikabu.ru/story/amerikantsyi_sravnivayut_putina_i_obamu_1153596

137

bg

преди 11 години

Nema ve4e Chernobil,ima Fukushima.

136

до 144

преди 11 години

И кога са го правили това "сибирците" в новата история ?!И какви точно интереси отстоява "цивилизования" свят на хиляди км от земите си ?! Много си смешен и наивен !

135

Анонимен

преди 11 години

Кой се страхува от нападение. Да не би тази агония да е по добра. Да я пускат тая бомба и да се свърши веднъж завинаги. Не мислите, че е по-хуманно. Иначи какво ни чака- глад, мизерия и ужасяващо чувство за несправедливос. Смятате, че тези неща не убиват? янпаротив, убиват сигурно, но по-бавно с много неприятни усещания. Затова народът изперква. Пада му пердето и не се знае какво ще извърши. Пък с бомбата става веднага, не е ли по-добре?

134

Анонимен

преди 11 години

северна корея прави сценки, за да им отпуснат малко кинти помощ, че ще умрат от глад. тази година валежите не бяха достатъчно напоителни и тревата не стига.

133

анонимен

преди 11 години

Много хубава двойка.... Големи сладури...

132

Анонимен

преди 11 години

Нещо ми омръзна вече да чета новини за северна корея. Време обама да прати два стелта да им бутнат правителствените сгради.

131

до 125

преди 11 години

Ако България е била произвела ядрени бомби, до се да са приватизирани от костов :D

130

до 132

преди 11 години

Значи като цивилизования свят си отстоява националните интереси и много лош и империалист. А когато сибирците завладяват народи и окупират държави са много добрички и си защитават руските държавни интересчета. Говотиш като типична червена кратуна, измамник.

129

ИГРАТА С ПИРАТКИ-САЩ

преди 11 години

ИГРАТА НА НЕРВИ И НАТИСК КЪМ КИТАЙ И РУСИЯ - ДРЪНКАНЕТО НА ОРЪЖИЯ ПОД САМИТЕ ИМ ГРАНИЦИ Е С ЦЕЛ ДА СЕ ДЪРЖАТ ПОД НАПРЕЖЕНИЕ И ДА СЕ ОТКЛОНЯВАТ РЕСУРСИ ОТ ИКОНОМИКИТЕ И ДРУГАТА ДА СЕ ОСРЕБРЯВАТ ФАЛШИВИТЕ БЕЗ ПОКРИТИЕ ДОЛАРИ С ДЪРЖАВНИ ПОРЪЧКИ НА САЩ ЗА ВОЕННИ ЦЕЛИСАМО ЧЕ НЕОВОЛСТВОТО НА КИТАЙ И САЩ Е ЯСНО ВИДИМО И ТЕ ДОБРЕ ЗНАЯТ ЧЕ САЩ ДАВАТ ПАРИ КАКТО НА СЕВЕРНА КОРЕЯ, ТАКА И НА ЮЖНА ЗА ДА ИМА ЕСКАЛАЦИЯ НА НАПРЕЖЕНИЕКИТАЙСКИЯТ ПРЕМИЕР ИЗРЪМЖА ПО ТОЗИ ПОВОД И НАРЕДИ ВОЕННО УЧЕНИЕ ПО ГРАНИЦИТЕ

128

Анонимен

преди 11 години

Aмерикaнците нaпрaвихa грешкa с избирaнето нa Обaмa, трябвaше дa изберaт някой по-решителен президент,който дa не се съобрaзявa толковa с рaзни диктaторчетa!

127

НЕЩО СМЪРДИ ТАЯ РАБО

преди 11 години

МНОГО СЪМНИТЕЛНА ИЗГЛЕЖДА И ВНЕЗАПНАТА СМЪРТ НА ЖЕЛЯЗНАТА ЛЕЙДИ В НАВЕЧЕРИЕТО НА ТОВА ДРЪНКАНЕ НА ОРЪЖИЯ

126

ИГРА НА НЕРВИ И ПАРИ

преди 11 години

ТУ ЩЕ НАПАДАТ КОРЕЯ,ТУ ИРАН,ТУ СИРИЯ,ОБАЧЕ ТИЯ ДЪРЖАВИ НЕ СА ЛИБИЯ ИЛИ ПАНАМА,ИЛИ ИРАК,ТЕЗИ ДЪРЖАВИ НЕ САМО ИМАТ ЯДРЕНИ КРЕМВИРШИ,АМИ И ХОТ-ДОГА С КОЙТО ДА ГИ СЕРВИРАТ НА ПЕТИМНИТЕОСРЕБРЯВАНЕТО НА ИЗКУСТВЕНО НАПЕЧАТАНИТЕ ДОЛАРИ,ТОЗИ ПЪТ НЯМА ДА СТАНЕ ОТНОВО С ВОЙНА, ЗАЩОТО СЛЕД ТАЗИ ВОЙНА,НЯМА ДА ИМА НЕ САМО ДРУГА ВОЙНА,НО И КОЙ ДА ХАРЧИ ДОЛАРИТЕЕВРОПА,РУСИЯ,ИРАН,БРАЗИЛИЯ,КИТАЙ И ДРУГИ ВЕЛИКИ И МОЩНИ ДЪРЖАВИ И ИКОНОМИКИ,СА ПРОТИВ ТАКТИКАТА ДА ПОДКЛАЖДАМЕ НА ПОДКЛАЖДАНЕ НА НАПРЕЖЕНИЕ НА САЩ

125

офца до 126

преди 11 години

Не е вярно, защото ядренната бомба не гарантира независимост, щом на върха стоят склонни да те предадат хора като Младенов, Луканов. Живков и ЦК БКП разрушиха единството на народа, делейки хората на нашта партия и роби. Не е важна атомната бомба, а сплотеността. С една подходяща ракета-прихващач можеш взриви носещият бомбата, но разрушена вяра и разделен народ се не сплотява. Че как ще вярваме на Първанов, Цачева, ...коитто разсипаха и соца и пазарната? Сплотеност няма, а с клишета не се гради.