20

?!

преди 10 години

как ги сметнахте тези 9 месеца.. от 17.01 до 08.04.. а и изобщо какво значение има..

19

....

преди 10 години

Това е от 17 Януари 2013 новина...9 месеца сте закъснели днес.бг, кайво ви става, липсата на новини ви кара да се ровите в едногодишни сензации?

18

VIP

преди 10 години

Bravo na tozi mladej!

17

Strahil Angelov

преди 10 години

Браво! За първи път се гордея, че съм европеец!

16

БахМа МамУ

преди 10 години

Днес са Сирия терористи заради петрола, утре сме ние терористите /заради златото/, защото сме подслонили сирийски водачи на терористични групировки. Не е редно 24/7 да си във война с когото и да е било, другари Хамериканци.

15

AZ

преди 11 години

Bravo na tozi deputat iska6e mi se da mu stisna rakata na tozi 4ovek za tova izkazvane

14

Лина

преди 11 години

Когато някъде нещо се прави и се говори за човешки права ,винаги става въпрос за пари от петрол , злато, уран ,наркотици, оръжие.ВИНАГИ !

13

Стамболов

преди 11 години

Речта е от доста отдавна, но все пак поздравявам блогъра, че е успял да я публикува тук. Все пак така ще я прочетат много повече хора. Жалкото е, че скоро няма да чуем български евродепутат да говори нелицеприятни истини в Брюксел. Добре, че напоследък се посъбудиха покрай БЮРМанските провокации.

12

Бай Трендо

преди 11 години

Има надежда! Има мислещи хора! Все още ... Дано човека не попадне в някоя "супер демократична" автомобилна катастрофа, или да се окаже, че в двора на къщата му има трупове на малки деца, или не завалят жалби с обвинение в педофилия, или пък не му се случат "случките" на Джулиан Асандж. Империалистическите служби са специалисти в тези изпълнения. Дано доживеем и в нашия парламент от нащи народни представители да чуем неговите думи, защото са самата истина и никой не може да я опровергае. Никога!

11

анонимен

преди 11 години

Войната в Ирак от преди десет години, в следствие на която загинаха хиляди невинни хора, се водеше от американците. Америка винаги се намесва във всяка война, защото оръжейните й компании печелят милиарди от войните. Сега, около войната между Северна и Южна Корея, САЩ пак иска нещо. Струва ми се, че твърденията за ислямски тероризъм са спекулация. Наистина има войни и между ислямските общности в Близкия Изток, доста безсмислени войни, но всякакви такива твърдения са опасни.

10

шофьора

преди 11 години

СКАТ ви говорят чрез екрана същото от 19години . НО ОТ МЛАДИТЕ НЕ ВЪЛНУВАТ ОТ БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ. СТИГА С ТОЗИ СИДЕРОВ .НФСБ ЗАВАШИТЕ ДЕЦА

9

FELIKC

преди 11 години

CIDEOV KAZA CABCEM CAHTOTO --PREDOGOVARANE DOGOVORITE C EC-DORI IZLIZANE OT NEGO KAKTO IZLIZANE OT NATO-OBEZATELNO ,NACOHVANE NANAHATA IKONOMIKA KAM RYCIA KITAI GARCIA ROMANIA ANYLIRANE DOGOVORITE C HEZ ENERGO-PRO,EVN,CAZDAVANE NA NOVA NEK C NARODEN KONTROL, NACIONALIZACIA NA PODZEMNITE VODNITE I GORCKITE RECYRCI ,CAZDAVANE NANOVA BALGARCKA ARMIA,KAKTO I TRYDOVA POVINNOCT,NAMALENIE NA DEPYTATITE DO 120. TOVA MOZE DA NAPRAVI CAMO ATAKA C VLEN CIDEROV I BMRO

8

Анонимен

преди 11 години

Връзка със Сидеров няма и не си я измисляйте. За съжаление белгиецът е прав, но какво от това? Светът се тика от големите пари и няма справедливост.

7

офца

преди 11 години

Не вярвате? Заменете в традиционния Коран, Талмуда и Библия имената едно с друго и няма да ги различите. Колко лесно се манипулира неука зомбирана вряскаща тълпа: Вива Сизар! Слава на тоя и оня! Хайл Хитлер! Слава на КПСС-БКП! Аллах акбар смърт на неверниците; в името на Христа, избийте ..; С ГЕРБ сме по-силни,;...клишета за нечий интерес. Никой нормален Човек не им се връзва затова с полицейщина ги убиват; винаги е било така; колко невинни са измрели заради апетити и тирания?

6

офца

преди 11 години

Корана, Талмуда, Библията,... са създадени за зомбиране и лесна манипулация на тълпата неграмотна от група тарикати на власт, още преди Мохаммед; само имената са различни в отделните.Шериата; хитлеристкия райх, римския поход, персийски, хунски, османски, вавилонски, египетски,...са все по 1 и същ сценарий и замисъл; поробване на света и диктатура. Затова установяването на такива тирании трябва да се блокира. Те са диктатура на примитивизма над свободния разумен свят. Депутата е описал света.

5

Хм

преди 11 години

Такива политици винаги е имало, но обикновено ги наричат "комунисти" и ги разсипват с компромати. Ако пък няма какви компромати да изкарат, просто ги убиват, както американците убиха лидера на шведските социалисти и министър-председател на Швеция Улоф Палме.А Улоф Палем не искаше много...искаше само Швеция да напусне НАТО в разгара на Студената война. Подобно нещо не се прощава от рептилите...

4

Анонимен

преди 11 години

Я, какво стана, маи Сидеров не е толкова луд колкото го изкарват и май не само той ги говори тия неща, май май нещата ще се уясняват все повече? Луд бил Сидеров, а? Луди сме всички ние, че се връзваме на партии като БСП и ГЕРБ а и на другите им клакьори.

3

Анонимен

преди 11 години

Ще се събуди ли Европа? Ще отхвърли ли тиранията и диктата на шепата еврейски банкери торпилиращи света с ловки финансови машинации и изнудвания от световно ниво? Ще видим ли скоро ЕС да "удари по масата" и да постави САЩ там където му е мястото? Ще видим ли ЕС да рита по *** МВФ и СБ забранявайки им да оперират на територията на ЕС? Едва ли, но е хубаво да си помечтаем. А това момче ще го смачкат за нула време ако никой не го подкрепи открито.

2

офца

преди 11 години

Този е подходящ за президент; това е белгийския Сидеров. Реалността и там и тук е описана в интервюто. А туйашните слугинажи на Несправедливостта, от всякакви партии и правителства се преизбират "демократично" за продължение на сценария. Наистина трябват танкове да минат и да прочистят вредната олигархия и техните слуги: президенти, министри, депутати и др, от разни партии.

1

Николов

преди 11 години

Най-после се намери един политик, който да каже истината ясно, на висок глас!