17

Анонимен

преди 11 години

май *** ще гризне хурката. Явно шаманите са му предсказали какво го чака и затова топна Орешарски за премиер.

16

Дедо поп

преди 11 години

Кокинов обясни, че проверката по случая ще приключи на 12 април, до 16 април ще бъде готов докладът и той ще бъде представен доколкото е възможно.Защо бе Коки прясно го 1:1 та хората да видят и д си направят сметката за кого да гласуват

15

Анонимен

преди 11 години

Човекът нарушил Омерта е намерен!Евала Герб!

14

TankoBG_

преди 11 години

Ако сигнала, подаден от Станишев не се потвърди, то той отива на съд.

13

Анонимен

преди 11 години

Тези хора,ако имат човешка и професионална съвест,би трябвало да се оттеглят от групата проверяващи и да подадат оставки.Те проверяват себе си.Как мислите,че ще завърши такава проверка? Повече от сигурно е,че няма да намерят " данни за извършено престъпление" и с това проверката ще завърши.

12

Анонимен

преди 11 години

Този *** разследва източника на сигнала, а не дали е верен!

11

Анонимен

преди 11 години

Ами просто хората са установили че няма незаконно подслушване и тогава резследването отива към дело за клевета където е необходимо да се установи кой е пуснал клеветата. Дали пък няма да се окаже че я е пусната от някой от БСП? Почакайте да видите преди да сте се задавили от злоба драги ми комунисти.

10

анонимен

преди 11 години

Не е необходимо да се изчаква до 16-ти април.Гледам на боб и много познавам. Няма да има установено незаконно подслушване, но авторът на доноса ще бъде уволнен поради уронване престижа на институцията.

9

Анонимен

преди 11 години

Алоууу, прокурорчето, не ни интересува от кого е сигнала, а дали е верен... Нагли, крадливи и некадърни ГРОБ-ари...

8

Анонимен

преди 11 години

Ще изчакаме и следващият епизод. Лошото е, че Кокинов е сред сценаристите на Цецовия сериал, който вече четири години се върти.

7

дядо Събчо

преди 11 години

Тия "доказани авторитети "ли ще търсят ръката на Цецко?Според мен ръката на Цецко посяга с пачки пари към тях , но дали ще ги вземат те или някоя тлъста Цаца - не се знае!Но...Цецо е невинен ,разбира се!!!

6

Петров

преди 11 години

Ако тези мутри от Симеоново , наденали прокурорски тоги, продължават да го лижат на тиквата и цвъцко, следващите протести ще са пред прокуратурата! Мислете му миризливи ***!

5

Бръмбар

преди 11 години

Гражданин за EРБ,точно това щях да питам и аз...

4

Анонимен

преди 11 години

Кокинов, главната цел на проверката трябва да е установяването на истинността на този сигнал, а след това да търсите кой го е писал! Слагате каруцата пред магарето и намирисва на предопределеност! Ама щом сте толкова дискретни, ще вземе да се окаже истина, поне историята така показва за вашата дейност...

3

Анонимен

преди 11 години

"Прокуратурата има подозрения кой е авторът на сигнала за незаконно подслушване..."Значи може да не се установи незаконно подслушване, но със сигурност установят, кой е подал сигнала. Браво на прокуратурата!

2

6

преди 11 години

Желанието да видят те къде са протекли при пазарлъците им с бандитите.

1

песимист

преди 11 години

Щом с такова "желание" се извършва тази проверка повече от ясно е, че ще установи липса на нерегламентирено подслушване. Не че е нямало, но просто е недоказуемо, та затова и от МВР са спокойни....