120

Спиридон

преди 11 години

Комисията по досиетата да си дрънка каквото иска. От ясно - по-ясно е, че поне 80% от политическите фигури са с досиета от ДС и какво ли не още, шайка национални предатели, които заслужават присъди за държавна измяна. Преди години разстрелваха за такова нещо. "Другарят" Станишев да не го забравя!

119

АНОНИМЕН

преди 11 години

ДРУГАРКАТА СЕРГЕЙКА.

118

помнещ

преди 11 години

Факт, че черния ПР на тази предизборна кампания го зададе ББ като пусна партенката с атентата на Доган. Но пък с това псевдо досие герберите направиха услуга на Станишев - точно както червената книжка на Софиянски навремето спомогна за победата му...

117

Трандафор

преди 11 години

За агент Буда знам, за този не знам.

116

АНОНИМЕН

преди 11 години

ДАЛИ ИМА ДОСИЕ ИЛИ НЕ МЪЖ НЯМА ДА СТАНЕ.

115

perekly

преди 11 години

Завалията и за доносник не го бива!

114

Бай Ставри

преди 11 години

Пожарникарят се опитва да разпалва огъня, но сам ще изгори в него.

113

Анонимен

преди 11 години

Все едно дали си с досие или не има някакво значение.Това важеше 9-те години, но и тогава ченгетата излизаха и казваха по някоя и друга лъжа, че са служили на държавата" и си продължаваха напред.Висшите ченгета Кеворк, Коритаров, Гарелов...някой да им направи нещо?Напротив- приемат ги за герои, а Гарелов се възроди от пепелта дори, отново с "Всяка неделя", която как не писна на хората.Та...това с досиетата отдавна не е провокат.

112

Мери

преди 11 години

Прок.Кокинов, не бързайте да прибирате знамената ! Оказа се - това хората от няклко дни го говорят, че псевдонимът на Станишев не е Московеца, а МОМАТА! Така че сега съберете цялото поркурорско войнство и проверете кой засяга така нагло лидера на БСП и ПЕС (не каракачанките на банкянското Слънце) на мъжка чест!

111

Цеци

преди 11 години

Ама тая тема с досиетата стана доста смешна! Сега като Буда има досие и най-големият му враг също трябва да има! Така ли??? Айде стига глупости!

110

българин

преди 11 години

Между Станишев и Борисов, кой е по-голям ***. Въпросът е труден. В конкурса за най-голям *** трябва да участват поне още Лютфи Местан, Ахмед Доган, Румен Овчаров, Волен Сидеров, Меглена Пръмова-Кунева и Солаков (ченгето от НДСВ, потомък на комунистическия палач Солаков).

109

Анонимен

преди 11 години

За сметка на това за досие "Буда" дума не се каза - открийте сами разликата...

108

Анонимен

преди 11 години

Да не забравяме, че членовете на БКП нямат досиета. Те са от контингента на доносниците, без досиета, защото са предани и вършеха и вършат това доброволно и с голямо усърдие!

107

Анонимен

преди 11 години

БСП и ГЕРБ вие сте едни и същи, идвате от едно гнездо. Крайно време е да се обедините.Стига с тия измислени партии само за да гушкате субсидията.

106

Анонимен

преди 11 години

Агент Москвич!

105

ИЗПРОБВАНО

преди 11 години

"Той посочи, че Сергей Станишев е проверяван няколко пъти - като лидер на БСП, като министър-председател и като народен представител в 41-ото НС. Проверката не установила сътрудничество с каквито и да е служби." Да, тук СърГея наистина не е в зависимост от ДС, но е поставен в зависимиост от Гей общонстта.

104

Куку-ру-ку-ку

преди 11 години

До Marsi Сергей Дмитриевич Станишев е роден на 5 май 1966 г. в град Херсон, Херсонска област, СССР (днешна Украйна). Син е на Димитър Станишев бивш секретар на Централния комитет на Българската комунистическа партия, отговарящ за международните връзки на БКП и на професор Дина Станишева.Просветете се малко за тази руска ***

103

Иванчо

преди 11 години

Какво значение има бил ли е или не. 90% от членовете на партията са му били. Някои от тях може да са работили за държавата, но повечето работиха за партията и топеха колеги, съседи и невинни граждани.Пишеха доноси наляво и на дясно, а сега се изкарват патриоти. Не са патриоти , а са МЕКЕРЕТА и Станишев им е вожд.

102

От БСП - Пловдив

преди 11 години

Д. Станишев , ние също ти верваме. Кажи на др. Гергов да върне панаира.

101

Анонимен

преди 11 години

московския хамстер с ляво убеждение