400

Анонимен

преди 11 години

Как става това "извиняваме се". Това е подигравка с народа.Когато заставаш на такъв важен пост - преди да поемеш в тази посока, човек тръгва с ясното съзнание, че за всяка стъпка си отговорен пред своите избиратели. Ако тези кражби на народни пари са в други страни всички досега да са били в затвора.Българинът е едно нищожество.Всеки се мазни и си гледа интереса.Много неща са ни останали от вековното робство.

399

Стоянова

преди 11 години

Борисов не трябва да се извинява само за Дянков а и за най слабия си министър Тотю Младенов.Ако беше министър на място ,щеше да провери как стоят нещата в инспекцията по труда в Перник ,а не да закрива целият отдел и сега без никаква вина млад юрист стои без работа ,специалисти с по 20г.работа като инспекториса съкратени,само защото е имало съмнения за корупция към шефа им ЕТО ТОВА Е ГЕРБ

398

Gemi

преди 11 години

Айде сега, изгърмя поредният ти бушон, само и само ти да останеш читав ! Как не те е срам, та нали без твоята благословия министрите ти не можеха да вземат нито едно решение !Така, че провалът си е лично ТВОЙ ! Знай, че още по-голяма издънка ти е Ц.ЦВ.Но той ти е мил и драг, защото води твоята борба - срещу всички институции, различни от МВР ! Предполагам, че той ти е ГЛАВНИЯТ БУШОН ! След него си ти самият! ПОМИСЛИ !

397

Стоянов

преди 11 години

Брей, хем най-голямото постижение на ГЕРб била т.нар. "финансова стабилност", а пък сега се разграничават от грешките на Дянков . Ама да си изберат позиция, че иначе е много шизофренично... Все в името на едното домогване на ввластта са готови на всичко!

396

човек

преди 11 години

атестирането на държавните служители става по петобална система , като най - добрата оценка е е ЕДИНИЦА , а най - лоша ПЕТИЦА . правилно се оценихте с 5,75 , тоест по - зле от най - зле . грешки на природата сте вие ...

395

Анонимен

преди 11 години

Извинения ще даваш само в раирани дрехи от затвора гаден страхлив плъх.

394

Иво

преди 11 години

долу ГЕРБ!Крадци!ЗА затвора сте

393

Анонимен

преди 11 години

Boike nqmam dnumi ve4e kakvo dakja nai dobre da se potpali6 az 6te platq za benzina daje 6te ti vzema v-pover ot shell molqte nikoi nqma da ti napravi tozi jest pomis li ?

392

Анонимен

преди 11 години

Не чух ББ да се извинява за 'грешките' на Дянков. Явно 'новината' е просто обикновена спекулация.Но пък комуноидните яхнаха метлата веднага :)

391

народна любов

преди 11 години

Защо са скрити зад тъмни стъкла и охранявани от гавази?Нека да се разходят измежду хората да почувстват народната любов.

390

Анонимен

преди 11 години

Кой ще ти повярва, че щом досега не си ги видял, сега ще ги видиш. Никой, само зависимите от теб.

389

az sam

преди 11 години

Късно е Боко за извинения.4-ри години чакаме действия , а то накрая едни извинение получаваме.Смешници....

388

anonimen

преди 11 години

tikvo,sram si za bg naroda,s tozi prost ezik i povedenie,nyama da si karlya -slance ve4e,adio

387

стейси

преди 11 години

а за собствените си грешки кога ще се извини-нали той назначи дянков

386

1

преди 11 години

Как разбрахте, че Дянков е сгрешил?

385

МИНАВАЩ

преди 11 години

Мандалото хлопна по зад**ка на ЦвъкЦвък и той се сети как да скрие седмия апартамент.

384

коко

преди 11 години

Късно е либе за китка....И аз гласувах на последните избори за ГЕРБ,за да остана излъган.Те направиха същата грешка-разделиха хората на свои и чужди.Ако си от техните си добре .Ако не-кучета те яли.И дъжавата стана маша на Партията.Изкупителната жертва е Дянков.Той сложил динена *** на Вожда.Другари,ние ще го критикуваме и ще продължим с голямото лъгане.Напред по кривия ронещ се асфалт към тъмното бъдеще под потни звуци...

383

до 415

преди 11 години

ЗА ДА СЕ НАПРАВИ ТОВА,КОЕТО И ББ И ВСИЧКИ ИСКАМЕ,ТРФЯБВА ДА ИМА ЗАКОНИ ДА ГО ПОЗВОЛЯТА ТЕ СИ НАПРАВИХА ЗАКОНИ -НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГИ БУТНЕ С ПРЪСТЧЛ92 ОТ КОНСТИТУЦИЯТА НИ ГЛАСИ-ДЕПУТАТИ НЕ НОСЯТ ОТГОВОРНОСТ ЗА ДУМИТЕ И ГЛАСУВАНИЯТА СИКАК ЗВУЧИПО-ЛОШО ОТ ТОВА Е САМО СЪДЕБНАТА СИСТЕМА И ЗАРОБВАЩИТЕ ПРАВИЛА НА БАНКИТЕ,КАКВИТО НЯМА НИКЪДЕ ПО СВЕТА С ТЕХНИТЕ ТАКСИЧКИ И ...

382

коко

преди 11 години

Това шоу кой го плаща?И аз искам да папкам бонбонки ,платени с държавни пари.Крайно време е да се премахнат всякакви държавни субсидии за партиите.Те са като кърлежи,впити в държавата.Който иска да си прави партия да събира членски внос и така да я издържа.да си политик в България е доходна професия.

381

ядосан

преди 11 години

Верно бе! Дали ще издържи на боя с яйца на площада!Или пак ще влезе в болница за кръвното!Ай, сиктир бе! Що не се скриеш, както досега!