108

офца

преди 11 години

Стигаа вечееее! Тия сини, червени, гербери, лалета, бели, жълти край нямат? Отивам в някой поп-фолк сайт - там е гот. Искам да чета как на Камелия и се мернали бикините на сцената, а не как Станишев се скрил в гардероба, щом видял ван с антенки; как бат Бойко рязал ленти; как щели да ни мерят с ракети, как министри и депутати вдигнали бонуси,...тоя свят мира няма; той е панаир. Станишев кат те е шубе дай заплатка ще те пазя срещу подслушване - ще пускам яка чалга на шпионите! Сбогом политикани!

107

Анонимен

преди 11 години

ЦЕЦО СЪВСЕМ Е ИЗТРЕЩЯЛ- СТАНИШЕВ БИЛ ВЕРБУВАН ПРЕЗ 1987 ? ТОЙ СЕ ВЪРНА В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ1996 - ПОНЕ ДА БЕШЕ ПРОЧЕЛ МАЛКО, ПРЕДИ ДА "КОНТРААТАКУВА" ЗАРАДИ ПОДСЛУШВАНИЯТА.

106

55

преди 11 години

Да си плати разследването!Няма само с неговите глупости да се занимават,а ние да плащаме

105

СС

преди 11 години

Другарю Серж, ти може и да не си, но баща ти пък е от създателите на ДС! :) Така че млък!

104

Анонимен

преди 11 години

Целта на тоя компромат е същата като на предния - да забаламоса прокуратурата по лъжлива следа за да не й остава време да разследва далаверите на енергийната мафия на БСП. До няколко дни ще приключи разследване то по предното гонене на Михаля и недай си боже прокуратурата пак да започне да нищи енергийните далавери. Явно и Серго е от тая мафия и взема бързи мерки за ново отклонение на прокуратурата от верните следи.Народа го интересува тока другарю Сергей ТОКАААА.

103

Ернесто

преди 11 години

Идва Видов ден за политическата класа!Тоя път НАРОДА яко ще ви гняса!Мислите, че вече нази ни не дреме...Сбъркали сте нещо, СВЪРШИ вашто време!

102

:)

преди 11 години

Четирима си играели карти, през нощта. По едно време, единият решил да си направи майтап, и отишъл до единият контакт, навел се и казал: -4 чая, моля. Другите 3-*** започнали да му се подиграват. И както му се подигравали, се звъннало на входната врата. Отварят. Там Двама с еднакви черни костюми. Единия казал: -Ние, разбира се, чай не носим, но идваме да ви кажем, че на Др. Майор много му хареса вашата шега с чая!

101

офца

преди 11 години

Дами и господа; погледнете човека на снимката! Той сякаш казва: Абре офце, не е важно дали ще или няма да гласувате за БСП; вашата е изпята за когото и да гласувате. Донейде е прав: еврейската мейсънска ложа която е навред в ръководството на Булгериън се погрижи да ликвидира и едър и дребен бизнес; и соца и пазарна икономика; и е един тоталитарен шериат където ни правят на маймуни. Няма звено в МВР, което да наказва политици за вредите им. Да това е право-дълг на ДАНС, но явно не може .

100

Не е необходимо

преди 11 години

Не е необходимо Станишко да има ДС досие ,за да бъде достатъчно мразен. Който като мене ще гласува против него,няма да гласува заради това фалшиво или не досие.

99

Що търпиш бе амбриаж

преди 11 години

Защо още не е сезирал главният прокурор,след като целият народ му казва,че е хомосексуалист.

98

Крив макарон

преди 11 години

Грандоманията на тиквата е заразила целия отбор...

97

до 205

преди 11 години

Колко ли противен трябва да си,щом ти е отказал да те оноди

96

Мамино детенце

преди 11 години

Ще му изтърпим глезотиите още един месец,какво ли не сме изтърпяли до сега,след това ще отиде където е мястото на всеки ***.

95

Чичо Вичо

преди 11 години

Може би е компромат,а може и да не е, но след всички золуми , които този нещастен човечец сътвори на България, останалото май няма значение. Този нещастен човечец подвластен на различната си сексуална ориентация и по тази причина зависим от тези , които го поставиха на този пост, толкова се е вживял в ролята си на незаменим, че чак ме плаши! Плаши ме неговата арогантност , гьонсуратлък и нахалство да прехвърля проблемите на партията си , а и собствените си проблеми на ГЕРБ и останалите партии!

94

BB

преди 11 години

Stanishev e ruskiq ahmed dogan

93

Анонимен

преди 11 години

На другаря Станишев да му направят спалня в прокуратурата.То се видя,че до изборите той все ще тича до там.

92

Анонимен

преди 11 години

а бе,прокуратурата само за този *** ли ще работи?

91

Анонимен

преди 11 години

....В социалните мрежи се появи непотвърдена информация за сътрудничество на лидера на БСП Сергей Станишев с Държавна сигурност под името Московеца". Източникът не беше обявен.....Моника му спретна пиар за да има повод да каже нещо,иначе потъва в забвение.......

90

до 184

преди 11 години

Прав си братко патриоте г-н Доган е наистина достоен, уважаван и неподкупен политин. Аз винаги гласувам и винаги ще гласувам за него. Не познавам по-милеещ за благото на *** политик, само Станишев не пада по-долу от него

89

Българин-Патриот

преди 11 години

Г-н Станишев и г-н Доган ще ни изведат от тази криза. Те са единствените неподкупни, доказали се и мислеши за България политици. Само те са способни да ни изведат от тази криза, в която ни въвлякоха сегашните управляващи. Гласувайте или за ДСП или БСП, ако сте достойни БЪЛГАРИ патриоти