29

HCC до Провинция

преди 11 години

Дух на провинция в главата ти витае дори в Париж да си роден, защото си *** човек. В София 95% са икономически пришълци, но Софиянец е състояние на духа, а не на рода. Този който се грижи за своя град, където работи, където е семейството му и където си плаща данъците е истинския софиянец, независимо от къде е дошъл в града. Ати, ти комплексарьо Провинция, ще си останеш в пустинята на своята простотия, у твоето нисше и невзразно, злобно битие!Толкова за смотльовците, стига толкова внимание!

28

Гошо Тъпото

преди 11 години

До 29 ; Планинарите са хора великодушни,широко скроени.Точно това усетих,когато имах късмета преди много години,от хижа Вихрен,до връх Вихрен и обратно,да бъда заедно с еднокракия планински водач Дуцин.Няма да забравя неговата ведра и широка усмивка,благият му и разбиращ поглед,точните напътстващи думи,които казваше на нас начинаещите планинари.Показа ни еделвайс,но каза да не го късаме.Времето което е минало е без...значение,когато се докоснеш до истински човек.Благодаря ви,че също го помните.

27

До №15

преди 11 години

До до 9Откъде тази злоба? Кой знае какъв алпинист си? Тенсинг? Хилари, Ерцог, Лашенел, сър Джон Хънт? Планинарите са хора великодушни, широко скроени. Ти, може и да си бил някога там през зимата, нямаш право на такъв език! Гошо *** ми напомни за този еднокрак планинар, за което му благодаря - той е и в моите детски спомени. На момчетата желая скорошно оздравяване! И по-скоро да катерят заедно чудесната планина! Орлетата са създадени да летят, червеите - да пълзят!

26

Анонимен

преди 11 години

Край, за планинар няма..........

25

Анонимен

преди 11 години

До ГИДПри тях лавина няма,но ще им се срути на главата някой МОЛ..........

24

do 21

преди 11 години

ela pi4 do Rz pak da te vidim kav majaga si kato ti izgigraq tri kola mamata ti da ***

23

Турист

преди 11 години

Дано бързо се оправят.И ПАК ДА КАТЕРЯТ! И не обръщайте внимание на такива като номер 6.Те са свикнали да седят в собствените си ла*на и не познават радостта от покоряването на един връх.А Дуцин е легенда.Старите туристи от Пловдив го помним.

22

ДО 23

преди 11 години

Да ти се връща тройно шопеее :))))))))АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

21

Боко Тиквата

преди 11 години

Свалихте ме от власт и няма вече хеликоптери. А аз си хвърчах нагоре надолу за мачове и какво ли не, щях да им пратя един хеликоптер от личните ми на АО28. Ама нейсе, като не ме щете ще си влачите труповете по планината с шейни. Айде мислете за кой ще гласувате ако искате да хвърчите в хеликоптер другия път.

20

Провинция

преди 11 години

Софиянец ли е не ми е жал за него ама виж ако е Българин ми е жал!

19

Брат

преди 11 години

До "6" Ако те барна, ще забравиш майки, бащи, лели...

18

БВ

преди 11 години

Бързо да се оправите! Бъдете здрави, а планината ще ви очаква! Късмет

17

Анонимен

преди 11 години

Еми ко търсят там тия главочи??! Дето каза един по-надолу щом са софиянци да не ги мислим, той Боко ке им помогне.

16

Мария

преди 11 години

до 6-доста си простичък,не си бил там,не знаеш какво е станало,и сигурно половината не са от София(поне брат ми със сигурност)и това не са хора осиращи планините,а алпинисти,скиори,сноубордисти,ходещи на места,където ти дори не подозираш,че существуват !!!!!!

15

Гошо Тъпото

преди 11 години

Е аз съм само турист и не споря с никого по темата.Просто разказах един мой...спомен и се радвам че един от коментиращите,ми припомни името еднокракия планински водач.За...катерач признавам само Силвестър Сталоун.

14

до 9

преди 11 години

Може и да не си Гошо, но верно си ***.. Между ходене по туристическата пътека до Вихрен лятото и катене на северната стена зимата разликата е колкото да се изcepeш и нacepеш. Т.е. огромна.. Кулоара е най-лесния тур, ходиш пеша по наклонен сняг, проблема е че са били според новината над 10 човека на влакче и са направили някоя тъпотия. Освен че там осигуровки се слагат трудно и не са съвсем задължителни, зависи от обстановката. Казвам ти го като катерач, туристи от хижата да не се обаждат ;)

13

Х

преди 11 години

ДО 10 ИЗКАЧИ И ТИ ЕВЕРЕСТ,ТЪПЧО.

12

Анонимен

преди 11 години

До Гошо ТъпотоПомним го! Фамилията му е Дуцин, а името съм го забравил- катереше Вихрен най-редовно!

11

тя

преди 11 години

познавам Дойчин Боянов, много свестно момче.Моля се за него и колегите му, да се възстановят напълно.

10

brosbg

преди 11 години

Леле, за някои това значи край...