7

Къци

преди 11 години

Краят на 2017 г. вече не се посочва като дата, посочи той.В момента, след прекратяването на програмата за полетите на американските совалки, единственото средство за доставка на екипажи на МКС са руските апарати Союз.Мда... едни се развиват и гледат в бъдещето, други се скапват и затягат коланите... Как се обръщат понякога нещата в живота... хаха!

6

Къци

преди 11 години

Вашингтон. Русия до края на десетилетието ще остане единствената страна, способна да доставя екипажи на борда на Международната космическа станция (МКС), съобщи ръководителят на пилотируемите програми на Роскосмос Алексей Краснов, цитиран от Интерфакс.Ние обсъждахме тази тема на космодрума Байконур с нашите американски колеги. Те посочиха, че с оглед на скорошните бюджетните икономии най-напред ще пострада развитието на проектите с търговска цел. Те не изключват, че САЩ ще имат готовност с космически средства за доставка на екипажи до МКС по-късно от планираните срокове. Краят на 2017 г.

5

Анонимен

преди 11 години

"Путин мисли за десетилетия напред, ....."-------Тази констатация, е единственото смислено нещо в тази статия.

4

Киркорчо

преди 11 години

Москва не знае, какво още да направи. Работа е такова, че украинците направили реекспорт на газ от Германия и Словакия. Чиста работа, ако крадеш газ, то от Русия. Ако купуваш газ, то купуваш от там, където е поевтин. Русия казва на Украина "Ако взимаш газ - плаштай, ако не взимаш плаштай още повече. Такива конракти имат.И Русия няма искане да направи изменения в контракт. За това Украина купува газ вече не от Русия, а от ЕСа.

3

Манго

преди 11 години

А ние както винаги,ще го духаме за да се стоплим.

2

Анонимен

преди 11 години

Целта оправдава средствата.

1

Анонимен

преди 11 години

Луд умора, няма докато строят удължават агонията си