16

Анонимен

преди 11 години

само *** не ги хваща стрес ,бягат дим да ги няма

15

анонимен

преди 11 години

Първо прочетете статията и после пишете! В Германия и по-северните страни от България птиците са направили завой и са тръгнали обратно! щъркелите са вече при нас! Значи за България има шанс!

14

Анонимен

преди 11 години

tq prirpdata sezonite se obarkaha 4e ptizite nqma li.Gorkite dano ozeleqt i nai posle tazi zima si otide okon4atelno.

13

123

преди 11 години

На някои може да им се вижда майтап но не е защото наистина птиците и животните в природата няма какво да ядат!Едно време имаше стопански дворове с пшиница и царевица за посев и продан а сега те са празни или са заети с други неща!Идете в някое село и ще се уверите сами - по-рано имаше много ята врабчета и гугутки а сега са много малко.Живея на село и това го виждам -нивите дето се сеят са все по малко и това се отразява и на птичите популации.

12

Анонимен

преди 11 години

виж и птиците не издържаха в тая *** държава и се стресираха

11

И аз ще се върна :)

преди 11 години

Как няма да се връщат обратно като са разбрали, че пак Герб ще управляват начело с Бойко Борисов. Ще умрат от глад тука а и не могат на спокойствие да си изгледат потомството тъй като се очертават много шумни концерти на Веселин Маринов и въртенето на парчето"Нашата полиция" с главното участие на Цветанов.

10

Милко

преди 11 години

Я елате пиленца при Батко ...

9

Анонимен

преди 11 години

" декември и януари са били необичайно меки, което подмамило птиците да поемат пътя за дома по-рано"...ами те как са разбрали (птиците де), че зимата била по-мека в Европа? Да не са слушали новини :)))

8

Анонимен

преди 11 години

Костов е виновен за покудените птици, скоро и на щърковете ще им намери цаката!

7

Анонимен

преди 11 години

В Германия можеш да видиш 10 самолета, но нито една птица, така че статията е глупост.

6

man

преди 11 години

в южното полукълбо денят започва да намалява. около екваторът деня си е все 12 часа. така че критерият за променяща се дъжина на деня ми е съмнителен

5

до 3

преди 11 години

Прав си, но като няма храна тръгват да я търсят по на юг, което не значи в Африка, а примерно по нашите земи.. Жабите и мишките още се крият от снега.

4

Анонимен

преди 11 години

Пиленцата от Европа емигрират в България !

3

Българин

преди 11 години

Тава е най-голяма глупост която съм чел :) Птиците не се ориентират по времето, и не се завръщат когато стане топло, а се завръщат когато започне да се увеличава деня. Нищо общо няма с времето колко е топло или студено. И независимо дали температурите ще паднат до -20 те няма как да се върнат, защото нямат нужната подготовка за този голям преход. Абе четете молко преди да започнете да пишете глупости. Излагате се :))

2

:D

преди 11 години

В Русия съм....в Русия съм....

1

man

преди 11 години

От Русия с любов: сибирски полъх