28

един от тях

преди 11 години

Грешка е ако връзката се разпадне. Ако останете доживот (или докато споделяте едно работно място) заедно, то е нещо напълно естествено. Мнозина от хората се обвързват именно там. Грешка е ако не се овладеят емоциите, ако се изпусне ситуацията от контрол. Интригите също са сериозен фактор, но зависи доколко силни натури сте, доколко сте податливи, доколко сте обеткт на подражание и възхищение или обратното... Изобщо, индивидуално е. Някои успяват, други не.

27

Анонимен

преди 11 години

Абе любовта е едно, секса е друго!Ако нямаш жена ходи се влюбвай...Аз имам една колежка, и 2-та със семейства, обаче като ни присърби и го правим 2-3 пъти месечно в офиса. Няма любов, само страст и чу*ане! Направихме го на един тиймбилдинг и оттогава не сме спирали!

26

Анонимен

преди 11 години

Хората станаха толкова себични, безотговорни и без скрупули, че вече нищо, което им доставя удоволствие не се възприема и не би могло да бъде грешка. Всичко е правилно, допустимо дори похвално щом на тях към дадения момент им е приятно и ги кара да се чувстват добре. Единственото, което има значение е тяхното лично щастие и удоволствия. Колкото до другите... животът е твърде кратък да мислим сега и за тях.

25

Boncho

преди 11 години

Колкото повече ангажименти в работата, толкова по-труден живота.

24

sss

преди 11 години

It is BIG MISTAKE !!!!tam kudeto si vadish hliaba ne si vadish onaia rabota . Tova e jeliazno pravilo i az nikoga ne bih go narushil ......

23

Анонимен

преди 11 години

никаква грешка не е , а и си е много готино изживяване :))

22

Анонимен

преди 11 години

що ще е грешка бе.на колежката когато й се поиска не й отказвам и обратно

21

ha ha

преди 11 години

това са само статистики, който не винаги са вярни, затова как дойде, ако взвмете да мислите предварително какво ще стане, по добре не се захващайте.

20

грешка е

преди 11 години

Абе защо триете бе шм.атки ,кой знае кво написах ,че бързате да триете !?Разбира се ,че е грешка ,защото повечето мъже ще искат да ви о.ънат и на работното място за да ви забележат колегите и така смятат ,че ще изпъкнат като тарикати пред колегите ! МАНИЯ ЗА ВЕЛИЧИЕ !

19

бай Петко

преди 11 години

Там, където си вадиш хляба, не си вади....! При демокрацията се разрешава, но не и да го размахваш !

18

хидко

преди 11 години

Не е грешка. Въпроса е, че много хора не могат да преодолеят егото си и да продължат напред, ако връзката се развие не по тяхно желание. Но това не значи,че връзката е била грешка. Тя е възможност. Както и всяка друга възможност, ако не се развие, трябва да се потърси друга и да се ползва опита от провалената. Ако емоциите пречат и не можете да се справите с тях, бъдете умни и не започвайте връзки на работа. Но понеже ви се иска и не можете да се сдържите, носете си последствията!

17

Анонимен

преди 11 години

Любовта никога не е грешка.

16

Анонимен

преди 11 години

Грешка е. После като се разделите да се гледате всеки ден в работата не е особено приятно. Изпитала съм го на гърба си - връзки с колеги ли? Не, благодаря. По-добре да изляза и да се запозная с някой някъде извън работата, от колкото пак да се чудя ще скъсаме ли, няма ли да скъсаме? Оня дали няма да си хареса някоя друга колежка?

15

Анонимен

преди 11 години

Грешката става когато Урко разбере и доиде с ножа !!!!

14

Колежката

преди 11 години

а какво се случва като колегата те зареже заради друга колежка?

13

Анонимен

преди 11 години

Бих ги гнясал сичките, *** са грозни.

12

Анонимен

преди 11 години

ГРЕШКА Е!

11

Препатил

преди 11 години

Абе както наслагаха навсякъде камери...

10

Сиси

преди 11 години

Грешка е ако те хванат!

9

Даниел

преди 11 години

до 7 ти какво работиш,че гледам мноо ги разбираш!