13

ha ha

преди 11 години

тая, дали ще ме "сгъне" на канадска

12

Анонимен

преди 11 години

до 2 и 4вие май жена не сте виждали.Ние също си имаме косми по ръцете (друг е въпроса ,че е модерно да се скубят). Иначе аз без да съм атлет и на стероиди имам по-големи косми по ръцете от нея и доста очертани мускули. Това обаче не ме прави мъж особено.

11

д-р Дебилова

преди 11 години

А пропо, относно спора за пола на съществото: било е жена, сега е *** и е в процес на окончателно полово самоопределение. А може да и/му хареса така; въпрос на избор в зависимост от ситуацията ( имам предвид ситуацията в банята).

10

д-р Дебилова

преди 11 години

Пак хитри рекламни трикове на презокеанските печалбари. Първо нагъваш мазни бургери, след това ти вадят маста, а накрая може и *** да направят. А на борещите се с надебеляването ще кажа само едно: в Аушвиц не е имало дебели! Не се тъпчете като *** и няма да живеете като тях!

9

коко

преди 11 години

И ако се чудите коя е точно - Джесика Зелинка се казва.

8

коко

преди 11 години

Това е жена. Само човек, който си няма никаква представа от лека атлетика може да каже, че е мъж (от тази снимка).

7

до виовиои

преди 11 години

Мъж е ,веднага се познава. Какви трябва да са му ръцете,като на миньор или каменоделец ли? Много са си му хубави.

6

Челси

преди 11 години

Аз съм на принципа, колкото ядеш толкова и да тренираш, и няма да има наднормено тегло. Не може да седиш по цял ден пред ТВ и да станеш само да се преместиш до компютъра или да идеш до тоалетната и да няма последствия. Обездвижването при много хора е проблем. Хапни си след 1час като ти слегне храната легни си направи 2-3 серии коремни преси и и това е. Не мисля че ще е проблем да се отделят по 5мин 1 час след яденето да се по раздвижи човек.

5

7

преди 11 години

МНОГО ЛАПАТ СТЕРОИДИ, И ПОСЛЕ САМОЛЕТА СЕ НЕ ВДИГА, А ЖЕНИТЕ СТАВАТ КАТО МЬЖЕ . САМО СПОРТ И КОРЕКЦИЯ НА ХРАНЕНЕТО. БЕЗ ЧИПС И ГАЗИРАНО. ТОВА Е! А В АМЕРИЧКО ТОВА СИ Е БИЗНЕС . МНОГО Е ПРОТИВНО- В ГЬРБА КАТО ТИНЕЙДЖЬР, ОТПРЕД 103 ГОДИШНА БАБА.

4

do 2

преди 11 години

Човек, виж само едно - екипа... жена е, мъжете бягат с клин или шорти, а това е различно. Иначе - двата пола се доближават все повече в късите дистанции на атлетиката. От химията се окосмяват повече - вижда се от снимката... ръцете на тая мадама са ужани...

3

Анонимен

преди 11 години

До viovioi -UNISEX, БРАТО!

2

viovioi

преди 11 години

Тва на снимката мъж ли е или жена??? До това ли водят съвременни те методики?? Ха-хаха-Х-хихи...Ако е мъж кви са тия нежни ръчички и няма пакет?? Ако е жена - какви са тези космати ръце и корем на плочки, а нема и цици??? Улеее...майко мила!!!

1

Тра-ла-ла

преди 11 години

Бе то човек да се тъпче като разпран, пък после - абдоминопластика...Мярка във всичко трябва...