165

viva

преди 11 години

Куневица изобщо не е нов играч, така че кривоустата нагла и алчна змия да се скрие.

164

lusi vasileva

преди 11 години

Заради добавката "Кунева"в сметките за ток =такса пренос=на потреблението,заради което плащаме двойно Кунева няма да влезе в парламента и това ясно трябва да се каже на избирателя.

163

Dobi Zvezdeva

преди 11 години

кунева нещо пак е сънувала че е господ.аман от нейните глупави изказвания

162

svejarov

преди 11 години

Страх тресе ГЕРБСП от Движение България на гражданите .

161

krassimir

преди 11 години

Неудобен проект е ДБГ от където и да го погледнеш. В него няма пожарникари, физкултурници, шофьори на началници от ДС, милиционери и некадърници. Има интелигентни хора с професии и интелект, който надвишава в пъти тези от конкуренцията, колкото и да не го признават публично. С млада партия не може да не стават гафове като тези в Сливен и Пловдив, но важното е че дБГ успя бързо да се възстанови и да се освободи от кариеристи и натрапници. Успех ДБГ, надеждата за тези избори!

160

Анонимен

преди 11 години

слуги на азиатските *** , сега нека излезе хамстерчето и да обясни на кой му трябва Белене и повече ток - за вибратори ли ще го използува , за какво ли ?

159

Анонимен

преди 11 години

изобощ не съм изненадан - БСП я създадоха за да разбие част от електората на герб, и посел да се коалират с нея в нова тройна коалиця-Борисов се опитва да я унищожи за изсмуче електораат й и да дръпен напред, а комунистите разбраах, че могат да се възплозват, защото част от електораат й ще премине към тях и могат да заличат разликата.....така че изведнъж кунева се оказа в тежка ситуация.бедаат при нея е друга - тя НЕ Е НОВ ИГРАЧ

158

Ото Скорцени

преди 11 години

Проблемът на кунева е самата кунева

157

монката

преди 11 години

Кунева саморазпадна партията си още със създаването й - организация, събрала разноцзветни ренегати, няма бъдеще! Но и последните събития спомогнаха за окончателното й отиване в историята - скандалната подмяна на водачите на листи по места, "заслужената" пенсия от 50 000 лв. и тлъстата заплатата на предател за съветването на Париба (банката, която кредитира изграждането на атомна централа в Румъния за сметка на затварянето на нашите блокове в Козлодуй).

156

офца

преди 11 години

Кунева , нормалнно е; ввсеки иска да е монополист и плююе др..даже и двата синдиката ее допускат трети. Даже Дилян Пеевски не ще следовател, но тичаа за депутат; яко лапане ще да е. Аз искам следовател, ама не *** щат, щото немам *** владика; ни в БКП; Мейсън Лоудж членувам; кръгла нула съм. Щях да им разнищвам магариите и да се кефя на змийските отровни погледи на куп дяволи.А ти си на гражданите, ние селяните сме онеправдани от партията ти.

155

dimitar

преди 11 години

horata ne ya iskat v seloto tya za kashtata na popa pita.tazi ne e za parlamenta a za zatvora.

154

Анонимен

преди 11 години

слуги на азиатските *** , сега нека излезе хамстерчето и да обясни на кой му трябва Белене и повече ток - за вибратори ли ще го използува , за какво ли ?

153

Анонимен

преди 11 години

Бас държа, че 99 на сто от негативните коментари са на гербери. Просто от ГЕРБ мразят умните хора. Кунева била виновна за затварянето на реакторите в Козлодуй...както се казваше в една песен "О, колко си *** и има ли смисъл... о не"

152

ива

преди 11 години

***, нахална, нежелана!

151

emigrant

преди 11 години

zaradi tazi o4ilata KY.VA xorata v BG plastat lydi smetki za tok

150

Анонимен

преди 11 години

3 и 4 реактор трябваше да работят дотогава докато гръмнат.Само тогава щяхме да сме сигурни че не сме ги затворили предварително.

149

и пак Кънчо

преди 11 години

Изчерпа ми се лимита за сомволите:))) Ще ви храня само с риба защото, ако има 1500 затворника и те трябва да изядат по две риби, сещайте се кога в кухнята някой ще се хване да чисти 3000 риби! Ще ги ядете с карантиите та ще ви пукат ушите!:))))))

148

Кънчо

преди 11 години

Не искали трети играч! ХА....ХА....ХА! То пък един играч, не ти е работа! Другарке кунева, че то усраната ти партия се разпадна бе! Я да си ходиш някъде на повънка, да си харчиш парите! Тази година се дипломирам и като си взема дипломата за Висше образование, ще стана политик! Е тогава ще ви изпонабутам всички чуждестранни мекерета по затворите! И обещавам да бъда неподкупен и безмилостен към всички национални предатели! Обещавам още като ви вкарам в затвора, ежедневното меню да е само риба!

147

ББ

преди 11 години

Меглена Кунева, умело и хитро използва тази заплаха и я наложи като неотменимо условие за приемането на България в Европейския съюз. А последвалите действия на премиера Сакскобургготски и на Кунева, шумно раздухвайки тази лъжа имат нагла и продажна корист и тънки сметки, за сметка на България.Едва през 2007 г. се прокрадна съмнение, че Ферхойген е отправил заплахата само от свое име .

146

ББ

преди 11 години

През 2003 г. комисарят по разширяването на ЕС Гюнтер Ферхойген(социалист м/у другото) от трибуната на българския парламент заявява, че ЕС ще приеме България за член, само ако страната ни затвори двата реактора на АЕЦКозлодуй.Заблуда, голяма заблуда, защото това е мнение само на Ферхойген, а не на Европийския съюз или на Европейската комисия по разширяване на съюза.