204

герберски черва

преди 11 години

СТАНИШЕв И ТРОЙНАТА ЛАМЯ СА ВИНОВНИ КАЗА ТИКВЕНАТА *** БОЙКО БОРИСОВ! ПАРИТЕ ВИ СА У БОЙКО И ЦЕЦО ТАМ СИ ГИ ТЪРСЕТЕ!

203

СВНСКИ ЧЕРВА ГЕРБ

преди 11 години

Веригата е такава-получавш дьржавна порьчка от ГЕРБ но после снасяш в касата на БОЙКО,помощи на МВР, помощи на ГЕРБ,помощи на министьра, и т.н. тотална кражба от ЕС. Ако не платиш те чакат мутрите- Я бомба я отвлели детето. После отеляш едни парици да платиш техниката щото е на лизинг, после за нова кола, нова жена и т.н. за работника дрьвце - да са ревали веднага а не сега.БОЙко открадна и избяга.МВР ще пази фирмаджията от озверели работници щото е платил! Гарантирано от ГЕРБ и тиквата БОЙКО!

202

Анонимен

преди 11 години

До имигрантИнтересно ми е ти какъв си? Емигрант или имигрант, сигурно не знаеш ама има разлика и то не малка??

201

гласувайте за Буда

преди 11 години

Схемата е следната - поръчката се печели от фирма на Боко, тя си наема подизпълнител, който си наема още един подизпълнител, който свършва работа с 1/3 от предвидени пари и не плаща на работниците, а на края - фалира.В крайна сметка мутрата е милиардер, а матряла духа супата...

200

Анонимен

преди 11 години

Драги работници, другите 40%, дето не сте ги получили си ги е получил Боко вутрата- милиардер.Искайте си ги от него.

199

Анонимен

преди 11 години

Та затова повечето хора все търпят и си траят от страх да не загубят работата си и се надяват да им се изплати дължимото.Докато търпят и работиш без заплата, нещата няма да се променят. Работникът също е част от системата. При некоректен работодател той трябва да се обърне към сътветните органи. Не е ли вярно, че много хора работят по 16 часа, пишат ги на 8, а може и дори на 4 часа, осигуряват се на минималната и още какво ли не, но пък си траят. Докато си траят така ще е.

198

Анонимен

преди 11 години

е как защо не са сигнализирали по-рано? Ти пък все едно живееш в друга държава. че питаш глупости. Нали тук като си потърсиш правата ще те резнат бързо бързо като не си им удобен. Та затова повечето хора все търпят и си траят от страх да не загубят работата си и се надяват да им се изплати дължимото. Така е в БГ, това да не е първия случай с подобна практика. Страх ги е нали на тези пари разчитат такива работници. Такива сме си в БГ.

197

Анонимен

преди 11 години

До Верно ли бе?Държавата също има вина, като контролиращ орган, но на 1во място вината се търси в фирмата, защото тя е тази, която отговаря за благополучието на кадрите си. Работниците защо не са сигнализирали по рано? Къде бяха? +тва фирмата сигурно се е представяла като редовно разплащаща се при проверки. Тези, които трябва да сигнализират за проблема къде са спали? Как отиваш на работа без да ти е платено за предния месец, пък и си кротуваш?

196

Анонимен

преди 11 години

До 122Не, бъркаш никого не защитавам. Просто съм обективен. Тука 99% от хората наистина си мислят, че Боко им плаща на ръка на работниците, само исках да ги просветля. "От Агенция "Пътна инфраструктура" пък заявиха, че нямат дължими суми към строителните фирми и насочиха протестиращите към Инспекцията по труда."По всичко личи, че работниците още дори не са се обърнали към Инспекцията по труда. Държавата какво им е виновна, че те чак сега си търсят правата след 2 год. работа?

195

122

преди 11 години

До Анонимен 221Ти се запени да защитаваш държавата в лицето на правителството.А къде е държавата, в лицето на една от хилядите държавни службички,които да контролират парите на големите босове и защитават правата на работещите.Къде е отговолността на министъра,работодател на тези комисийки,които само заплатки и бонуси чакат за "добре" свършена работа????

194

Анонимен

преди 11 години

Хахахаха на работниците Герб ли им плаща или фирмите, които изпълняват проектите. Ама тука сте много прости хора май и се юрнахте всички да плюете по Плевнелиев и Бойко, че не си изпълняват задълженията. Еми, поинтересувайте се малко като не знаете де, а дори и без странична литература, просто ако бяхте прочели статията преди да пишете, пак щеше да ви стане ясно. Коне с капаци.

193

ф-1

преди 11 години

ГЕРБ са измислили нова мярка за дължина:Гербометър=50 см.По този начинГЕРБ са успели да построят два пъти повече магистрали от обещаното.Също така, беше взето решение/но за съжаление правителството се разпадна/ ОТКРИВАНЕТО ДА СТАВА НА ВСЕКИ 100 М ПОСТРОЕНО ТРАСЕ.По този начин,фабриката произвеждаща лентички, също преизпълни плана.

192

1

преди 11 години

Фирмата Пътни строежи,е на Божков-Черепа.Той нали е ден от най-богатите българи.Същотака и фирмата Мостстрой в СОФИЯ.Всъщност който и да е къде е Инспекцията по труда иСоциалното министерство.Ако е някоя малка фирма досега да са я глобили 100 пъти. и тосолени глоби за да затвори,щото няма пари да плати.

191

Анонимен

преди 11 години

Ами чакайте още 1,5 година заплати и това е... щом почти две години сте издържали да работите без пари, значи не сте за жалене, имате си нещо скатанка - бачкайте там и тва е... народ - ***... като се има предвид що за стока - даже много има, и толкова не заслужава...

190

малее

преди 11 години

До Верно ли бе?Кво значи "което и да е то" бе ***?Значи, че правителството се е разплатило на фирмите - изпълнителки, но те от своя страна не са изплатили заплатите на работниците си, тъпанарино ***!!! Други въпроси имаш ли?

189

Анонимен

преди 11 години

Бях войник през 1971 год, когато започнаха строежа на магистрала Тракия!Турция за ДВЕ год построи магистралата Одрин -Истанбул.

188

Анонимен

преди 11 години

Всички фирми участващи в строежа на магистрали или са на Бойко, или си плащат тлъста комисионна на Бойко.

187

Анонимен

преди 11 години

От агенция Пътна инфраструктура заявяват ,че нямат дължими суми къ фирмите изпълнители на магистралатаКоето ще рече,обяснявам на запенените от ярост и самодоволство по долу коментатори,че парите на работниците ги дължат собствениците на фирмите а не Правителството ,което и да е то ......Работниците стачкуват за неполучени възнаграждения от работодателите си. Кво пък ви е Плевнята виновен тука???

186

офца

преди 11 години

Господа строители, не е за първица. Преди 35 г. се фукаха, че строят развит социализъм, а му таковаха...маминката и посстроиха олигархически монополлизъм. После 23 г. се фукаха, че строят пазарна икономика, а и таковаха ....майката и построиха тоталитарен монополо олигархичен феодализъм с течение нон Булгериън. Е сега и на вас някой ви разплака маминките; и нашите и явно нищо не се е променило? И няма как: вълка козината /синя, червена, жълта, бяла/....си мени, но нрава не. Значи от 900 г. стоим

185

Анонимен

преди 11 години

БОКО И НЕГОВИТЕ МУТРИ ОТ ГЕРБ ПРИНУЖДАВАТ ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА ДА РАБОТЯТ ДО СМАЗВАНЕ ЗА ДА ИЗПЪЛНЯТ ПЪКЛЕНИТЕ СИ ДЕЛА КОИТО БЯХА ПЛАНИРАНИ ОТ МАСОНСКАТА *** УПРАВЛЯВАЩА БЪЛГАРИЯ.