18

Go Go

преди 11 години

Като гледам коментарите ,просто не мога да разбера ,как може все още да има такива прости хорица. Каква Русия дараги друзя !? Какви Путинчовци и убийци ми хвалите ? Намираме се в 21 век ,не в началото на 20ти . Колкото до Демокрацията , тази Система както я нарича един от коментиращите е по скоро идеология , която ест. ,че не е приложима в пълния си вид . Това ест. не променя чисто човешките демократични принципи и възгледи !Така че , хайде всички привърженици на контра модела й към Сев. Корея!

17

гражданин

преди 11 години

Д0 номер 10 Много точно мнение все едно аз съм го писал

16

Анонимен

преди 11 години

А наш Боби разправя ,че това било похват на БСП. Значи пак нищо не е разбрал...

15

Анонимен

преди 11 години

Абе ***, за какво го публикувахте това нещо??? Сега форумните агенти на СтаниГей ако прочетат тази статия, веднага ще докладват "идеята" на СтаниШефа си... :)))

14

Вагнер

преди 11 години

Ха ха ха ха.....страната на неограничените еврейски номера!И после ми говорят за демокрация и толерантност!

13

Анонимен

преди 11 години

Бре, *** били хамериканци, а герберята- индианци!)

12

Анонимен

преди 11 години

До 13:Абе,Путин оправя крадци-евреи като Березовски!

11

Анонимен

преди 11 години

А пък в любимата страна на *** - Русия като се почнат избори се наемат бандити да те пазят от бандитите на ***

10

Анонимен

преди 11 години

Разбрах,че в щатите бият ***.Ама защо отстрелват бели президенти-нали *** са виновни?!

9

Фацебук

преди 11 години

Започвам да се убеждавам с всеки изминал ден,че може би икономическият успех на страната се дължи на факта,че там леви партии не съществуват.Тяхното ляво е европейското центристко,дали това не е един огромен плюс за тях.Аз мисля,че САЩ ще просперира до тогава,когато левите партии стъпят там,според мен тогава ще дойде краят на САЩ като световна сила.Някой леви идеи определено харесвам,но като цяло идеологията им няма развитие,това е моето мнение,не искам да обидя никого с това си изказване.

8

Хъмн

преди 11 години

Т.н. Демокрация е абсолютно идиотска система. Първо - понеже 90% от хората са *** питекантропи, гласът им ще спечели този който има най-сериозна информационна - медиен (финансов) ресурс. Второ - почтен човек никога не може да спечели, понеже ако каже какво наистина трябва да се направи, за да се подобри живота на хората - свинете няма да гласуват за него. Т.н. Демокрация е прах в очите и възможност за подчиняване на умните от бандитите, посредством масата на ***.

7

Анонимен

преди 11 години

xexe - можем и да поучим янките например: как като те бутнат с камъне после да водиш с 2 гърди в социологическите проучвания.

6

Анонимен

преди 11 години

До 1:Определено не можем да се мерим в никакъв случай с тях,те имат много силни партии и доста,ама доста преди нас са усвоили политическите игрички.Тук още сме били под робство,когато те създават така нареченият капитализъм.Има какво да учим от тях,в отношение на политика и стабилна политическа система.

5

Кейн

преди 11 години

Правилна и навременна статия,основният извод може да е,че компроматът е демократична услуга на избирателя,така че,нашите политици да не вият жалостиво,ами да се учат на правилата на играта,обаче то в Америка демокрацията е никаква-само две партии,които си подхвърлят кокала,истинската игра е при нас-само дето парите са при тях,което вече е беда

4

Анонимен

преди 11 години

Да,ама там бият ***!

3

Анонимен

преди 11 години

Тия ако са при нас ще фалират. Знаем им всичките кирливи ризи на политиквениците ни и все си ги избираме... Сигурно щото си мислим, че сме *** народ и си заслужаваме слабите политици...

2

Анонимен

преди 11 години

Статията е пусната точно навреме!

1

Анонимен

преди 11 години

Все повече почвам да се чудя тея в САЩ от тук ли гледат ,уж се бият в гърдите ,че са демокрация ,а ни ползват номерата.