150

Кротък

преди 11 години

Вкарването на Сугарев и Инджев в битката срещу Костов е сигурен знак, че олигархията смята този път да ликвидира и последната съпротива пред тоталната си власт. Който не схваща това - ще се хване за ... след изборите.

149

СДС: Костов е БСП

преди 11 години

Наде, СДС не те ще, няма и да те ще, ти си за никъде, вращай се в Брюксел, почвай да правиш Роберто Кавали

148

Анонимен

преди 11 години

Тази много работи ще си признае от сега нататък

147

Анонимен

преди 11 години

165 а ти си жив труп , фабрика за л....а

146

ретрочалга

преди 11 години

Пак седна Надка на църната ***, да я подруса Трактора ''Беларуса''! Стара кинолената - с мента подир мента, заработва рента в Европарламента!

145

тъжен

преди 11 години

не спяла от разочарование... значи сега знае 99% от българския народ как се чувства и как живее...

144

Пешо

преди 11 години

Нима на Нейски вече не му става пачката?При мене разочаровани нема спят като къпани!

143

коментар

преди 11 години

Кога говореше истината. Когато от стълбите на храма призоваваше:Който не скача е комунист" или когато се споразумяваше с Добрев, да не преследва комунистите. Когато стопира голямата инфлация ли?Да , ома тогава имаше служебен Примиер Софиански , който въведе валутният бора и я стопира.Или си забравил. Спомняш ли си Виденов, който радели предприятията на две групи,а/ за стабилизация и б/ в изолация.С какво промени нещата или просто ги изпълни ,точно по метода на критикуваният от него Жан Видено

142

коментар

преди 11 години

Бил съм седесар.Няма да ти пиша за приватизация,Балкан,облаги , защото съм сигурен , че всичко това са клюкарски глупости. Просто харесвам честни и отговорни хора ката Надежда, отколкото прикрити и двойствени личности ,като Костов.След като номинира Орешарски за кмет на София и разбра за нерегламентираната му среща с Васил Бошков, тя отегли кандидатурата му и сама се яви на избори , за които беше ясно , че ще ги загуби.Кога Костов е постъпил така?Срещата му с Добрев през 97 г. на Копитото ли?.

141

Реалист

преди 11 години

147,ти или си много *** или много зъл или и двете.,Когато Костов пое властта през 1998 год.банкиуте бяха фалирали,спестяванията на хората се бяха стопили от хиперинфлацията,а държавния резерв беше 500 000 лв.На практика държавата беше във фалит.Костов напълни хазната и когато сдаде властта държ.резерв вече беше 6 000 000 000 лв.Имаше 13 и 14 заплата,коледни и великденски бонуси за всички.За това ли не го харесваш?

140

До 151

преди 11 години

Я си кажи защо толкова мразиш Костов.Изглежда си имаш някаква много лична причина.При Костов хората не се самозапалваха и нямаше такъв бум на самоубийствата.Направи си изводите сам,ако има с какво да разсъждаваш.

139

Rumen Andonov

преди 11 години

А работата е много проста.Не че уж дала път на младите напред.Просто иска да е съпредседател на евентуалната коалиция,защото е доста вероятно на изборите да минат 1%.А при такъв резултат държавата дава субсидии 4 години,макар и да са вън от парламента.Ама Костов не иска друг да му се меша при ползуването на тези пари - предпочита да си ги папка сам. парламента.А Надка какво прави с младите - на ви на вас листите,а на мене парите.Защото тази коалиция парламент няма да види повече никога.

138

ицо

преди 11 години

Кунева - премиер,Надето -Президент.Да знаят хората , че: И НИЕ СМЕ ДАЛИ НЕЩО НА СВЕТА.

137

перо

преди 11 години

Паст да яде рефлекса на Павлов.Само е мъчил кучетата.Рефлекса на Перо , къде , къде е по човешки и хуманен.Само гледайте.Браво за Меглена Кунева И Нейнски Нейнски. Най умните,начетени ,културни и переспективни политици на България.А, сега гледайте минусите.На ГЕРБ или БСП?Ами ,НЕ. НА БК!!!!Няма оърваване от вас, май?

136

ВЪН !!!

преди 11 години

ОТДААВНА НИКОЙ НЕ ВЯРВА НА СТАРАТА ЕВРЕЙКА ....БИТА КАРТА СА С КОСТОВ ...ХВАНИ ЕДИНИЯ ,ТА УДАРИ ДРУГИЯ .... !!!!

135

ТАА НАДА

преди 11 години

ДА Е БЛАГОДАРНА ЧЕ ОЩЕ ДВЕ ГОДИНИ ЩЕ ТЪРКА СТОЛА В ЕВРОПАРЛАМЕНТА И ЩЕ ПОЛУЧАВА 27 000 ЕВРО ЗАПЛАТА / ИЩЕ ХОДИ ПО ДВА ПЪТИ В ГОДИНАТА НА САФАРИ В АФРИКА/ЩОТО АКО НЕ БЕШЕ СЕДИСЕТУ ОЩЕ ЩЕШЕ ДА Е ЖУРНАЛИСТ НА СВОБОДНА ПРАКТИКА И ДРЕБНА МАШИНОПИСКА

134

Анонимен

преди 11 години

Костов ,ако мога с една капка вода ще го удавя ,и има наглостта още да се показва ,в затвора му е мястото.Докато тези който докараха България до това положение и са още на свобода държавата няма да се оправи

133

Анонимен

преди 11 години

Доста устремно и въодушевено тръгна опита за обединение.Доверието е фундамента на честните отношения.А то се печели трудно и се руши бързо.Счупеното веднъж трудно се поправя,но пък казват,че счупеното носи щастие.Знае ли човек,божа работа.Вярвам на Костов,но и Нейнски ми харесва.Държи се достойно и говори умно.А това в политическия ни живот се случва все по-рядко.

132

ха ха ха

преди 11 години

Е*аси нежната душа! Жива да я ожалиш!

131

съвет

преди 11 години

Ти луда ли си ***,кой се интересува от теб и съня ти? Хайде,марш при поредния си съпруг,че любовници на тая възраст трудно се намират.А знаем доста за шавливия ти ***