108

Анонимен

преди 11 години

VSI4KI KOITO SE OPITVAT DA PROKRADNAT TURSKA PROPAGANDA DA LIAGAT DA SPAT NE MINAVA NOMERA V BALGARIA TURSKI MEKERETA NE VARVIAT NAI MNOGO DA YADAT DARVOTO

107

ПОПРАВКА

преди 11 години

БЕДНОСТТА НЕ Е ПОРОК-------------------------------------ТОВА СЕ ИЗИСКВА ОТ ЧЕСТНИЯ ХРИСТИЯНИН ЗА ДА ЖИВЕЕ ВЕЧНО В БОЖИЕТО ЦАРСТВО!

106

АБСОЛЮТНА ПРОПАГАНДА

преди 11 години

НЯКОЙ НЕОПЕРИРАН ОТ МИНАЛО И РОДСТВЕНОСТ МОЖЕ ЛИ ДА КАЖЕ КОЛКО БЪЛГАРИ СА БИЛИ БОГАТИ В МИНАЛОТО? ТОГАВА КОГАТО, ВСИЧКИ БЯХА БЕДНИ И ЧЕСТНИ И НЕ ЛАМТЯХА ЗА ЧУЖДО - КАК ЖИВЕЕХА ТЕ?ЗАЩО СЕ МЪЧИТЕ ДА ВТЪЛПИТЕ НЕЩА КОИТО НИКОГА НЕ СА БИЛИ ЦЕННОСТ ЗА ЧЕСТНИЯ ЧОВЕК?КАКВО ОТ ТОВА ЧЕ Е БЕДЕН?--------------------------------------------БЕДНОСТТА НЕ Е ПОРОК-------------------------------------ТОВА СЕ ИЗИСКВА ОТ ЧЕСТНИЯ ХРИСТИЯНИН ЗА ДА ЖИВЕЕ ВЕЧНО В БОИЕТО ЦАРСТВО!------ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е ДЕМАГОГИЯ

105

:(((

преди 11 години

Ние на практика нямаме елит, нито политически, нито икономически. Нашите т.нар. бизнесмени са едни търгаши и експлоататори с малки изключения..Това са ***...:(((

104

Анонимен

преди 11 години

Откъде ги изкараха тия 7 ооо ооо избиратели в България?..Аз дълбоко се съмнявам,че тук са останали повече от 6 000 000 души.Отсега е ясно,че изборите няма да са истински.

103

Анонимен

преди 11 години

тия от Отворено общество ще продадат и майка си , само и само да се харесат на тия където им плащат , те са първи защитници на *** , заедно с БХК и други чужди "неправителствени" организации , които се стремят само да показват лошото , да се насажда негативизъм в хората , да нямат вяра в собствените си способности ,първо българската икономика бе унищожена благодарение на МШФ и Световната банки и после ти обясняват уж загрижени , че си бил беден , после ще те изкарат и мързелив и глупав

102

Анонимен

преди 11 години

само като прочетох , че е написано от някаква *** от Отворено общество и натам не съм чел повече , това е антибългарска организация и тя е като Български Хелзенски Комитет , само да казва лошото , да се пропагандира негативното , или на някой само да му казваш , че е болен и зле и той дори да не е болен , и да не е зле , може да се разболее и да го хване апатия и да не прави нещо което е за негово добро.

101

емо

преди 11 години

това е капитализмът на чело с крадците от герб и шефовете им сащ

100

глупости

преди 11 години

сега се обещават глупости за замазване на очите на озверелите бедни хора в БГ! Няма да ви плащам повече от 10% от това което изкарвам, защото работя много и упорито и искам да създам нещо з асебе си и децат аси, а не да храня *** политици и мързеливци. 10% е нещо което се плаща по закон божи, и според нашата традиция десятъкът е справедлив и според Корана зикята е 10%. Ако променят скалата, спирам да плащам, ще крия доходи или изобщо ще започна да връщам поръчки, но и ще уволня някои работниц

99

БЪЛГАРИН

преди 11 години

СЪДИИТЕ, СЪДИИТЕ ТАМ Е "ЗАРОВЕНО КУЧЕТО!!!!!!!!!!!!!!!ХОРАТА ТРЯБВА ДА СА ПРЕД СЪДИЛИЩАТА!ДРУГОТО Е ВЯТЪР РАБОТА!ТЕЗИ СА ОРТАЦИ НА КРАДЦИТЕ!

98

Иван

преди 11 години

129: А Станишев ни управляваше още по добре - световен икономически бум - всяка година по 2-3 млрд излишъци - най успешното управление на прехода - така се самоопределиха .В деня на излизане от управлението оставиха минимална пенсия 113 лв за над 300 000 пенсионери при 6 % икономически растеж.В такива ситуации кадърните управници максимално вдигат доходи - осигуряват по висок стандарт за живот.Но уви.

97

сами м

преди 11 години

стефанова е права! Днешните богаташи станаха такива с нашите пари!!!!!!!! Затова не ги уважавам. Вижте биографиите на богаташите - Банев, Гергов и прочие - всички са отрочета на ДС и комунистическата номенклатура. Няма честно забогатял човек у нас.

96

Анонимен

преди 11 години

Защо ли сме шампиони по бедност , нали Борисов ни управляваше толкова " добре " ? Дори иска пак да ни направи шампиони и по още нещо . Дали ще сме живи да видим ?

95

dimitar

преди 11 години

koyto ne podkrepi zakonat na yane avtomatichno se obyavyava za prestapnik(ukrivane na dohodi).takiva hora nyamat myasto na darjavna slujba,postove v sindikatite i drugi obshtestveni organizacii.kade e prodajnata prokuratura,kade e prodajnata N A P?bednite plashtat danacite na darjavata za da mogat kradlivite politici da igrayat s kradlivite taka narecheni biznesmeni v bg.zatova balgariya ste stava vse po-bedna.bez krav nyama da se razminem.

94

Анонимен

преди 11 години

БЪЛГАРИЯ-ШАМПИОН ПО БОГАТСТВО.ВСЯКО СЕМЕЙСТВО ИМА СОБСТЕН АПАРТАМЕНТ И ВСИЧКИ ЗАПАДНЯЦИ НИ ЗАВИЖДАТ.БИЛИ СМЕ БОГАТИ ?АМИ ДА ДАЙДАТ ТУК ДА ЖИВЕЯТ.НО ЩЕ ГЛАДУВАТ ПО 10-20 ГОДИНИ И ЩЕ СЪБИРАТ ПАРИ ЗА АПАРТАМЕНТ.ЩЕ ВЗЕМАТ ЗАЕМ ОТ 100 ХИЛ.ЛВ -НО ЩЕ ИЗПЛАЩАТ 150 ХИЛ.ЛВ /АКО БАНКАТА НЕ ПОКАЧИ ДО ТОГАВА ЛИХВАТА ТРИ-ЧЕТИРИ ПЪТИ.

93

Сокол

преди 11 години

Олигарсите ни унищожават, бавно и методично!Хвала на такива "родолюбци"! :)

92

някой да обясни

преди 11 години

как така най-богатите у нас са със 6,5 пъти по богати от най-бедните, ако е така то излиза,че нямаме богаташи. Има толкова мутромилионери, мародери нароили се при будистката клика и паричките им са като звездичките на небето, с какви стъкмистики пак ни пълните главите. Хората ви казват- в България са най-бедните и гладни хора в Европа/мисля,че не само/ и изобщо не може да се сравнява, оправете си съдържанието на статията.

91

хммм

преди 11 години

На бас че тая от снимката дето е 'бедна' и прости за 2 дена изкарва парите, които аз изкарвам за месец....................Абсолютно. Над 90% от просията е бизнес, основно контролиран от *** кланове и парите са огромни. За съжаление, често стават жертви и деца. Вижте автогарата в Русе например, тумби *** просят от сутрин до вечер, всеки ден. И колкото повече *** има да им дават, толкова повече пазар създават и още повече деца ще бъдат оплетени. Някой хора не разбират, че като прав

90

хммм

преди 11 години

Проблема не е в това дали едните ще са бедни, а другите богати. Проблема е в справедливостта, богатия да е справедливо богат, а бедния да си е заслужил (я с мързел, я с недалновидност, я със страх да не опита нещо различно и прочие). Затова всеки случай е индивидуален. Освен това стандарта ти зависи от политиците, късмета и най-вече от теб самия. Спрете да обвинявате само и единствено политиците за бедността си, щом може двама човека на една и съща възраст, с едно и също образования, от един и с

89

анонимен

преди 11 години

Как стана така, че някои забогатяха след 10 ноември?! Червената олигархия се появи след раздадени заеми от БНБ на партийните велможи! Всички работещи по партийните комитети на БКП и ДКМС, взепха заеми, които не ти върнаха! Като доказателство някои от клоновете на БНБ фалираха. Например Ямболската и Бобовдолската БНБ! Освен това разпродадоха имуществото на партийните комитети за своя сметка и т.н.