11

Апостол Караиванов

преди 11 години

Ей, не се напечели тая от малоумието на американски и български тийнове и това си е.

10

Анонимен

преди 11 години

Да кажем, че в "Здрач" имаше фабула и един нов, малко по различен поглед върху доста експлоатираната "вампирска" тематика. Но "Скитница" ако й беше първата книга, нямаше да види тираж. А филм, по силен от книгата досега на екран не съм видял. За американска публика може и да става.

9

тцЪ

преди 11 години

До СкитницаСлед като е от леля Стефка Здрачната - НЕ! Нямаме и намерение да се мърсим с нея. Не знам какво е толкова завладяващото на "Скитница" или на "Здрач".Хиляди пъти предпочитам "Соларис", пред тези либовни извращения, писани от недолюбена домакиня, вдъхновена от "Досиетата Х" и "Дързост и красота"

8

Анонимен

преди 11 години

Сбогом дано си щастлива,утре далееече на няколко светлинни години от мен, с друга извънземна любов по- красива....Айде марш на опашка пред кино студията в моловете!

7

Скитница

преди 11 години

Чели ли сте романа, толкова е завладяващ. За филма предстои да дам мнение, но според мен Вашите са прибързани! Бъдете по-добри и дайте шанс да се запознаете първо, после да коментирате. Отдайте се на въображението си и четете, за да може Вашата ценностна система да бъде по-богата! А после, всичко пренесено на големия екран всичко ще е оживее пред Вас

6

Анонимен

преди 11 години

*** расисткият филм.Лошите са белите със сини очи.А и освен това какво лошо има в това да живееш дълго и да си вечно млад и здрав? Но вилмът изглежда як.Ще го изгледам.

5

Анонимен

преди 11 години

Поредната простотия за неграмотните,безмозъчни и наркоманизирани тинейджъри след "Twilight"

4

до 3

преди 11 години

Живеем в ерата на извратените и олигофренски продукции..като започнеш от Джъстин Бийбър и стигнеш до Аватар...продукции и продукти с многомилионен рейтинг и печалба....нямам думи как за няма 30 години се *** съзнанието и ценностната система на човека.

3

тцЪ

преди 11 години

Поредният ***, ама този път с извънземна нотка... Мислех си, че "Аватар" ще е единствената простотия с влюбени в извънземни човеци... Ама не би!

2

Анонимен

преди 11 години

има много хубави филми, но не са американски, всъщност и американско добро кино има, но не идва често у нас

1

Анонимен

преди 11 години

Няма ги вече великите фантастични филми от Холивуд. Впрочем ги няма и другите стойностни филми в другите жанрове. Сега е пълен фалш и с некадърна актьорска игра и жалки компютърни ефекти. И най-лошото е че стават достояние на децата ни, и те се влияят по някакъв начин от цялата тази пошлост за кино.