68

До № 6

преди 11 години

До ГенйиНещо си се объркал, драги, и рипаш без нужда. Йонбьон и далече на север от Пхенян. Решил си, че Йонгбьон и Phoniang e едно и също. Е, не е - Йонбьон е далече на север от Пхенян. На теб ти е простено, едно момче в кварталното кафене. Ами когато журналисти -професионалисти се изцепят: "Китайка продава ябълки на пазара в Бейджинг"! Като че ли в Пекин има само един пазар!

67

Работете!

преди 11 години

Тези корабчета въобще не са за подценяване! Един такъв, "Мираж" се казва, за минути разгроми грузинската флота, като потопи един и силно повреди друг грузински кораб. Останалите два "изпълниха командата 'назад!' много професионално", се казва в доклада. Дата - 10.08.2008 г.След което "Мираж" се прибра в базата си в Севастопол...ОБРЪЩАМ ВНИМАНИЕ: когато се работи, трябва да се работи съвестно и интелигентно!В текста под снимката има несъвпадение по брой - кораб и много кораби.Има и Андревски флаг

66

Бай Ганьо...Ганьо

преди 11 години

Всички сте специялисти, всички сте играли много компютърни игри и се надъхвате. Бистрите политческите конфликти и ссе изказвате компетентно. Тъжна работа.

65

Щирлиц

преди 11 години

Ще има бой по кратуните на янките- Китай ще изпробва най-новите си орьжия облечени кат корейци, ще стане печено този пьт американско . До края на месеца требе да приключа щото ще прибираме реколтата-натовски шамандури!

64

?

преди 11 години

Сега казват , че всеки ще се защитава .Ако някой нападне другия - ще има ответен удар ! Не изглежда С. Корея да желае да напада , изказаха се само веднаж за нападение !

63

Анонимен

преди 11 години

youtu.be/QJrH5QWD8zA---TUKA KRASOTA IMA XORA VSE OSHTE KOITO SI MISLIAT 4E SEVERNO KOREITSITE NEMOGAT DA SE ZASHTITAT xaaaaxaaaa MISLITE LI 4E NIAMAT TAKAVA TEXNOLOGIA eeeeee MOJE BI NE TO4NO TAKAVA NO za SMETKA NA TOVA S KITAISKI PODOBRENIA :D TEZ XI4 NIAMA DA IM TSEPAT BASMA MOJE DA GI ZALIUSKAT VSEKI MOMENT TE ZATOVA I AMERIKANTSITE PRASHTAT SAMO EDIN KORAB AKO IMAXA TASHATSI SHTIAXA DA PRATIAT FLOTILIA KATO V PERSISKIAT ZALIV NO TAM ZAGUBITE BIAXA IZ4ISLENI NO IRAK NE E S.KOREIA

62

1984

преди 11 години

Русия,обсъжда се законопроект спонсориран от Борис Исакович Шпигел за 5г.затвор и хиляди долари глоба за публично отричане на холокоста(не този над повече от 20 милиона руски )християни.

61

до 51

преди 11 години

хахаха... Или не си чел книгата "Бай ***" или нищо не си разбрал от нея... Това се отнася и за тези, които са ти цъкнали плюсчетата. Типична за *** е не бедността, а богатството, с което парадира(не че толкова го има де). Обича също да се присмива на бедните и да се дистанцира от тях, а той да се изкарва големия тарикат и богаташ. Друго типично за него е поставянето на парата над всичко. Единственото в коментара ти, което не е типично "Ганьовско" е това, че не си част от "всезнайковците"...

60

dedi

преди 11 години

на снимката руски ракетни катери

59

Анонимен

преди 11 години

Китайците твърдят,че корейците играят ядрена карта защото искат да седнат на масата за преговори с американците.Китай всъщност се чувства най-застрашен от падане на северокорейското ръководство и ядрените им опити,но няма да оттеглят защитата им.Отново народите се настройват един срещу друг от тези,които не се споменават от пресата.Човек трябва да е сляп и глух да не вижда кой не иска мирно уреждане на конфликта и кой стои над международното право.

58

до народопсихолога

преди 11 години

*** е доказал отдавна, че разбира от всичко. Даже си мисли, че и за народопсихолог го бива... Най-много обаче го бива в това, да се присмива на бедните, че са били глупави, а той да се мисли за големия тарикат, за нещо повече от тях, защото не брои жълтите стотинки. Само че *** никога няма да проумее, че Господ не го е създал да брои стотинки или пачки, а по други разни причини, за съжаление необясними за него, затова *** казва - който е богат, е умен, който не е, е ***.Горкият ***...

57

Анонимен

преди 11 години

До до 67Sha sa setish...

56

до 67

преди 11 години

вече не е 1950. през онзи им е на руснаците за корея, набиите си го у главата червени тикви.

55

8888

преди 11 години

А ядрените подводници на руснаците базирани на п-в Сахалин тихо се потопиха и се отправиха към Кореите. Американците бъркат на мечката в дупката.

54

Анонимен

преди 11 години

Ким Чен Ун разсъждава правилно.За са има мир готви се за война.

53

Анонимен

преди 11 години

До NX-01хахха и кой ще го обеси, синко ? Ти ли ? ххахаха хайде тръгвай за там тогава. избави света от режима, след като си толкова загрижен. хахах

52

1...2...........3

преди 11 години

Аруц Шева,20 април,2012 ,заглавие"Врагът на Северна Корея-Израел".Статията хвърля ослепяваща светлина върху корените на опасността от ядрена война с твърдения като това,че ..."от 1953г.насам Северна Корея се бие само срещу една страна-Израел".

51

NX-01

преди 11 години

Ким Пух-Чо ако подрънка още малко оръжията може и да го обесят на площада..А може и други неща да му се случат северняците едва ли ще са така милостиви да го обесят, ако го докопат...

50

Anonimen

преди 11 години

Корейците вярват в комунизма колкото и ние вярвахме навремето. Който не вярваше го пращаха в командировка в Белене. Затова на световоното по футбол в ЮАР футболистите им избягаха и не се върнаха в Корея. Това е диктатура и всичко което е един цирк. Колкото до атомните им оръжия, най-много да имат една бомба, която няма да достигне до САЩ. Естествено ще бъдат смазани след това ако се осмелят да я изстрелят.

49

народопсихолог

преди 11 години

До Анонимен58Точно така. Знаех си, че ще ме разбереш. Благодаря за подкрепата.