296

дедо Ташунко

преди 11 години

Бориславова е може би един от най-мразените хора в България. Недоумявам защо. Сестра й е много свястна.

295

Анонимен

преди 11 години

Осребри приятелството си с мутрата.

294

Анонимен

преди 11 години

Фондацията й Кредо Бонум финансираше БНТ и естествено в новините по-велик от Боко *** нямаше. Що за наглост е това?

293

Анонимен

преди 11 години

Само тотален мазохист може да гласува за Герб!

292

Анонимен

преди 11 години

Цветелинче! Душо моя ненагледна!Как можа да изпраскаш ТОЧНО ТАЯ ПРОСТОТИЯ!!!Знам, че имаш пари.Знам, че всичките фотоволтаици работят за теб.Знам, че за още още хиляди неща си виновна ТИ.Ама с тая просташка физиономия да се изклещиш тук.... И да се правиш на света вода ненапита...Жалка работа....

291

Аспарух

преди 11 години

СТРАШНО Е .... :(

290

Бай 100-ян

преди 11 години

питайте тая гурла на влизане от Турция колко време ни пръскаха за ....пучи въшки и къде отиваха таксите от това??

289

Гюро Михайлов

преди 11 години

Всъщност, ГЕРБ са предвестниците на "висящото" кафе. Сам че при тях "висящо" е всичко. Разкрих ги! От 13 май ще има да си висят, като циф..ка на перон! Днес, с тези листи тотално увиснахте на въжето на политическото си минало!

288

Цветелина

преди 11 години

"Да се облека малко по-смотано,че като гледам накъде отиват нещата...Бойко да не ми прибере парите и да духне нанякъде,че само с бабините жилетки ще си ходя" Дали това си мисли с този замечтан,хитър поглед.Или и е все едно какво си мислим ние?Но както е казал народът "Господ забавя,но не забравя!"Не и завиждам,но не искам и да съм на нейното място.

287

Анонимен

преди 11 години

Изглежда като на.акана. Но не и нахакана.

286

истина

преди 11 години

В банката на Цв. Борисова /уж бивша/ всички държавни институции са задължени да държат парите и да извършват плащанията чрез нея.Неотдавна трябваше да платя в Министерството на земеделието за документ и трябваше да тичам до нейната банка за да платя само там!Феодализъм на Бойковите корпорации!Даже ЕК изпрати директива срещу тази практика!Муждународния валутен фонд служи само на хамериканските интереси, хамериканците имат 87% право върху вземаните решения!Към 346- имате 4 грешки в 5 реда

285

Стоян Стоянов

преди 11 години

Шокирана била?!? Доверие ще връщаме?!? *** ДОЛЕН! НЯМА ТАКОВА БЕЗОЧИЕ!!!

284

Анонимен

преди 11 години

Стоян Стоянов

283

da

преди 11 години

bravo 350 GO KAZA PERFEKTNO

282

da

преди 11 години

politici,banki,gooolemi biznesmeni ....vsichki sa kristalno chisti.vsichki bdqt nad nashia splokoen i dalbok san.

281

до 346

преди 11 години

Има много умни, дето се разбягаха по света, заради умници като нея!!!! Обществената и дори бизнес позиция не е равнозначна на интелект в България, само показва, че човекът е от "нашите".

280

друга шокирана

преди 11 години

Що си ***, моме така шокирана? Та нали твоят Бойко наложи такова поведение? И по- добре си трай - не се излагай, щото не си нито света вода, нито ненапита ...

279

Потъващ

преди 11 години

Валутният борд пази банкерите. Защо фалираха Гърция, Кипър, Испания и т.н., не защото нямат валутен борд... Нашите "големи" и "световно известни" банкери - цветелина, хампарцумян, славчо христов, пъпката и т.н. не фалират, защото ги пази валутния борд, а пък държавата - е-хе-е, много важно.И този валутен борд дере основно тези "зад борда". Национална независимост при финансова зависимост - пълна тъпота.

278

7

преди 11 години

Имало по-важни неща.Сигурно има НЯКОЙ ТЕЦ,ВЕЦ, който не е в твоите ръце.Така ще е докато имаме такива управляващи ,които ни управляваха до сега.

277

qwer

преди 11 години

Жената е умна, никой няма да я сложи банкер ако е проста, а вие сте едни вредни завистливи злобари които водят България винаги надоло, никога няма да имаме благоденствието на другите докато злобата и зависта ръководят човешкият разум. Защо я плюете бе,защото нямате нито акълът и,нито парите и,нито рангът и в обществото затова нали, нещастници проклети, докато сте такива *** ще живеете този си живот в България.