28

Анонимен

преди 11 години

Стана отвратително да се живее на този свят. Има ли нещо, в което да вярва обикновеният човек?

27

Анонимен

преди 11 години

Нищо ново под слънцето. Какъв ли номер ни готвят и на нас?

26

aphrodite27

преди 11 години

Много е лесно с 2 филипинки вкъщи и работещи за теб българи и румънци, които експлоатираш до припадък, докато се чудиш по цял ден в кое кафене да седнеш и да повтаряш как кризата идвала, но видите ли понеже съм кипърец не мога да работя като сервитьор или каквото и да било, защото съм от еди кое си семейство...

25

aphrodite27

преди 11 години

Аз също съм наполовина кипърка и искам да кажа на господина, представил се като Cyprus, че Анастасиадес е най-голямото зло в Кипър и това, че му се усмихва и поздравява като добър съсед не означава, че е честен политик! Положението ще става все по лошо за съжаление, но може би това е добър урок за много кипърци, че срамна работа няма и да слязат малко на земята.

24

w

преди 11 години

Неслочайно костов беше казал че ако зет ми не беше зарязал дъщерями щеше да ходи върхо много пари.Но кой го е.ава като е ***.Но зет му като прочел на Костов докоменти какви приватизации е правил и е казал ми то щеме убият и дим дъго няма.

23

4

преди 11 години

ДАВИД КАМЕРЪН англйският премиер сие абсолютно прав,от къде на къде тези *** кипърски си са опрощавали големи дългове [банките им са опрощавали дълговете в продължение на година].И сега ES daim dawame на готово парички бреееи много лесна работа това не трябва дасе допуска такива държави требва да бъдат изритани от ES momentalno.

22

boicho.boichev.7

преди 11 години

Хванали вълците едно агне и го изяли.Но някой ги видял, вдигнало се шум- скандал!Най-стария вълк казал:"Ще направим комисия, да разследва случая!".Събрали се вълците на комисия и решили:"Правилно сме го изяли!"

21

3333

преди 11 години

Познай къде потънаха парите след Виденов - в САЩ и в ЕС. Например Илия Павлов премести Мултигруп в Цуг, Швейцария и Делауер, САЩ. БТК беше подарена на милиардер от Исландия и после продадена на банки от САЩ. Българските банки бяха изкупени на безценица от банки от ЕС. Костов и СДС се спонсорират и днес от фондации и банки от САЩ.

20

Анонимен

преди 11 години

Швейцария и Лихтенщайн бяха зле, но получиха помощи от Германия.

19

Марк

преди 11 години

Мошеници!Мързеливци!Пияници!Нагли неблагодарници!Това са гърците!

18

slav

преди 11 години

Защто са в офшорки като Кипър Панама и тн става така а офшорки като Швейцария Лихтенщайн и тн не ми защото едните са *** и *** където само чакат дай дай и е хаос а в другите хората работят знаят какво правят и тн.

17

ORCE

преди 11 години

Imam nekoe cudno custvo koe nesto me pravi nespokoen.Pa videte koj e vo ovaa cudna tvorba narecena EU.Grcija cista partal drzava so zbir na kradci,lazlovci ,a eve gi sega i Kipar so site anomalii na promasena drzava vo smisla na Evropska perspektiva.Stvarno zosto e taa zelba da vlezeme vo EU PA NE GLEDAM NEKOJA SVETLA PERSPEKTIVA

16

3333

преди 11 години

същото го направиха и ПРАВОИМАЩИТЕ по време на Виденовата криза.дръпнаха си паричките в чужбина пък ние балъците чакахме да разкипенчат Балкан банк за да пием по една студена вода.

15

Анонимен

преди 11 години

Навсякаде в света почнаха да деистват разни пара-военни ,пара-икономически формирования.Село Кипърка явно е някакъв "баланс-бушон" и отново го отупаха за да не прегори главния предпазител.

14

До Cyprus

преди 11 години

Човече,симпатични сте ми(кипърците),но....не му вярвай много на президента Анастасиадис, все пак това са 21 милиона евро!!! Запитай се ...защо Анастасиадис не каза "Ще проверя и ще дам отговор!", ами побърза да каже "Това е клевета!"

13

batevale

преди 11 години

И у тях,като у нас.Първо се подреждат-"...милиционер;роднина...",после като гръмне някой скандал, се прави комисия (като тази на Яне) за да се потулят нещата чрез изместване на вниманието в друга посока...

12

Анонимен

преди 11 години

Този може би има българска жилка.

11

Анонимен

преди 11 години

Кои е бил умен ще си следи спестяванията. Няма как човек със милиони влог да не намери информация за предстоящ фалит на банката му, все пак не е случаен бачкатор които си къта парите.

10

Анонимен

преди 11 години

Ej, Cyprus,Н 6Много си зле мойто момче. Явно си без образование и някъде разнасяш пиците. Не е лощо за кипърец за какъвто си се определил. Вие просто се осрахте, първо загубихте половината от земята си, а сега и офщорния бизнес, без който сте нула. Ще драпаш за българските си корени.. Просто не можете да разберете какво Ви чака оттук нанатък...

9

Анонимен

преди 11 години

яка далавера направиха западняците с ...винаги и навсякъде където могат--ес--какво друго да се каже...