113

До 141

преди 11 години

Няма да е интересен и ням ада се харесва на фенчетата си. Няма как да се бори с колонизатори :)))

112

qwerty

преди 11 години

До 139. И аз съм убеден :)))))))))))))))) ЗА около 1 месец ще вдигне БДЖ на крака. Всички началник влакове ще вдигат ръка за поздрав. :)))))))))))))))) Палячовци :)

111

До 134

преди 11 години

БДЖ-то е стратигечиске отрасъл така да се каже - държавен е и резултата 700 млн дългове. А на Волен му вярвам твърдо че такова нещо няма да допусне. Ха-ха-ха

110

qwerty

преди 11 години

Между другото ЧЕЗ, ЕВН и Енерго-про са най-малката брънка от веригата. Но понеже са гадове, чужденци, колонизатори и т.н. Сидеров за тях плещи :) Смешен човек и смешни привърженици. Дори без печалба да работят от ЧЕЗ цената на тока почти няма да се промени. Но това феновете на този популист и лицемер никога няма да разберат.

109

qwerty

преди 11 години

Ами да вземе да публикува сигнала и н БГ медия за да видим какви ги плещи. Защото подозирам, че отново общи приказки дрънка.

108

Анонимен

преди 11 години

В блога на Григор Симов е описано бандитската приватизация .БТК и ЕРП са най криминалните сделки в историята на приватизацията.ЕРП не са изплащали ни стотинка дивидент.Държавата в най груби сметки има да взема над милиарди евро.Криминални договори.Нямат задължения.Само мрежата на София струва над 4 милиарда евро,Отделна е цената на трансформатори,почивни станции,недвижими имоти.Няма политици,които да ги осъдят.

107

123

преди 11 години

Бре, открил си топлата вода бе, душко!Ами, че ти къде живя тия години, когато тези крадци скубеха народа ни -да не би да беше на Луната или на някоя по-далечна планета?Жалък лъжец!Няма да те има в следващия парламент така да знаеш!

106

Ataka Pobeda!

преди 11 години

Планът СИДЕРОВ предлага връщането обратно в български ръце на абсолютно всички стратегически отрасли на икономиката и подземните ресурси на страната, които бяха разграбени и отдадени на концесия от национално безотговорните правителства, управлявали държавата през последните 22 години. Тук трябва да бъде пределно и кристално ясно следното, че ПП АТАКА НЕ готви масова национализация. Всеки чуждестранен инвеститор е добре дошъл в страната ни.

105

едно ром

преди 11 години

Нии ромити сми за бсипету ша овиличава циганскити таи де..детските...работете дасове, за да има за нас ромити...серж нии сми зат тиеб

104

do 127-mi

преди 11 години

Ама ти още не си разбрал че държавата е лош стопанин. Защо мислиш соца пропадна? Защото всичко е вървяло по мед и масло, но злите сили са обсебили Михаил Горбачов и той е решил да ни преддаде на запада? Предполагам си имал сладка служба, с не много виско заплата, но пък си можел да гребеш в държавната бъчвица на дребно и това те е правило щастлив.

103

тя

преди 11 години

А *** тия от ЧЕЗ мислят ,че като сме бедни ,сме и прости.Добре им беше като ни крадяха и ние си траяхме, ама всяко удоволствие има край.

102

боклуци

преди 11 години

За мен всичките партии са ***!!!!!!!! но АТАКА ме надъхва и ще гласувам за нея, просто волен е точен и ясен , а дали ще направи нещо не ми пука, важното е че е мъж на място.

101

krasimirvm

преди 11 години

До Анонимен До номер 124 първо се научи да пишеш на Български и второ ти за кой си ? за тези дето разграбиха и продадоха всичко де що работеше ,лъгаха ни 23 години колко е лош стопанин държавата и унищожиха цялата ни икономика ,селско стопанство ,здравеопазване ,образование ,прогониха два милиона народ да стават гастарбайтери и накрая искат пак да ни управляват .Така че не реви против Сидеров ами мисли с овчата си глава кой наистина защитава националните ни интереси .

100

Анонимен

преди 11 години

До АнонименKakvo to4no propagandira tozi ? Iska da zabrani 4ujdi investizii v BG?? Da sazdade edin monopol pod udobnoto naimenovanie "darjava"? t.e. da premahne konkurenziqta ??!!! O sve6tena prostota !!!

99

Волен С.

преди 11 години

Ако не ме изберате с мнозинство, призовавам моите привърженици да отцепим едно парче от БГ-то, където аз ще ви бъда пълновластен господар, ще се борим заедно и ще ви давам по колкото кажете нова българска отцепничекса валута, ако трябва да на ксерокс ще ги печатам парите, но ще има за всички доволно.

98

Анонимен

преди 11 години

"Нашият живот е хванат в примката на чуждите колонизатори, компании, които монополизират определени сектори и по тези схеми се източва огромна печалба..." - И какво е избълнувал тук!? Нищо! Самата истина!

97

Анонимен

преди 11 години

Бълнува горкият, премиер иска да бъде, но ще бъде само само на сън!

96

Анонимен

преди 11 години

Вече никой не вярва на празните приказки на Волен, освен малцина *** ***. Ами къде беше през тези 4 години бе Волене? А, да, сетих се - крепеше Герб, а сега си първа опозиция. Всички истински националисти ще гласуваме за НФСБ!

95

Анонимен

преди 11 години

Tozi na snimkata e neveroqten nahal "... estestveno e MEN da nominirat...", "....MOQTA programa..." moeto dopalnenie: ... TVOITE NAIVNIZI ...

94

Патриот

преди 11 години

Който гласува за волен гласева за руска икономическа окупация.Младите не знаят затова му се връзват на тоя руски агент.