5

Попокатетъл

преди 11 години

Освен това Цветозар Томов е с червен произход. Но понеже, за разлика от повечето "хора" в нашата страна, на него никой не му се е изходил в главата, знае коя политика е ефективна и коя е филмче за "Лека нощ, деца".Я, вижте колко много деца имало в Бг!

4

Попокатетъл

преди 11 години

Преди да сложите заглавието на статийката си, да се бяхте осведомили по въпроса що е то социолог, аджеба. Не, драги ученици, работата на социолога не е да цитира проценти. Неговата работа е да тълкува явленията. Ако не знаете какво е "явление", има си речници. Има и политическа социлогия, която на практика доста се доближава до политологията. Тъй като политическите събития са социални , обществени явления, то на социолозите трябва да тълкуват именно това. Моите почитания!

3

Шмиргел

преди 11 години

Както социолози така и журналисти се опитват да насочват общественото мнение в една или друга посока.Спомням си малко преди правителството да подаде оставка социолозите вече даваха преднина за БСП в доверието на народа,а като падна правителството днес.бг цяла седмица пускаха статии от руската и турската медии.Хубавото е,че има много социолози и е трудно да се купят всички от една политическа партия,но в крайна поговорката "който плаща той поръчва музиката" е в пълна сила.

2

АНОНИМНА.

преди 11 години

НА ЧИЕ ПРОУЧВАНЕ ДА ВЯРВАМ. НИМА САМО В СОФИЯ СЕ ПРАВЯТ АНКЕТИ И ПРОУЧВАНИЯ. НИМА САМО ТАМ И *** ХОРА. ДА БЯХТЕ ПОПИТАЛИ И НЯКОЙ ОТ ПРОВИНЦИЯТА.

1

socialismus

преди 11 години

Нещо подозрително има в деликатното отношение към МБМД.