50

Анонимен

преди 11 години

До смех. Северна Корея НЕ СА КОМУНИСТИ, а военна диктатура. Никой не защитава *** управляващие Севера, а 20 000 000 милиона мизерстващи хора.

49

смех

преди 11 години

Хайде всички които плюят по Южна Корея и защитават тия ненормални комунисти от Северна да гугълнат първо Пхенян и после Сеул да дадат на изображения и да видят разликата между двата града. Нагледен пример до какви пагубни крайности може да стигне комунизма. Единият е свръх развит град а другия жалко комунистическо градче, пълно с панелки и подобни жалки соц постройки. Само ненормалници и болни комунисти могат да подкрепят Северна Корея!

48

Анонимен

преди 11 години

Тая се взе много на сериозно....

47

ген. Деникин

преди 11 години

До обективна истина 3. *** болшевик замислял ли си си някога кой е най големият враг на Русия, чисто стратегически погледнато това е Китай. Да ти обяснявам защо няма смисъл помисли малко. Какво ги спрягаш двете държави в пакет.

46

Анонимен

преди 11 години

Защо ли е това разсейване с корейците?Нещо се мъти другаде?Като проблемът за свалянето на сирийското правителство поради разрастващите се конфликти и открити боеве между самите терористични фракции в страната?

45

Не се шашкайте

преди 11 години

Никога няма да направят нищо. Ще изчезнат за минути и го знаят, всички губят при такъв конфликт а най-много северна корея. Ако Ун удари си пише смуртната присъда.

44

Болярина

преди 11 години

Дали това няма да е АЗИАТСКА ПРОЛЕТ , след няколко то арабски ...

43

Аз

преди 11 години

Като гледам северна корея губи закрилата на китай. Време е САЩ да изпратят 10-20 самолетчета да им сринат правителствените и военните сгради и после Южна корея да погълна изчистената от *** територия :)

42

до 51

преди 11 години

Много си прав, само забравяш, че любимото нещо на *** е да се прави на народопсихолог...

41

народопсихолог

преди 11 години

Брейй, Ганьовеца отново бистри международните проблеми и геополитиката. Отново показва завидни умения в дипломацията и тихият фронт. А в същото време седи безработен, брои жълти стотинки за поредното пищовче долнопробен алкохол и чака да направи някоя кокошкарска кражба. Еххх ***, ***.....

40

Анонимен

преди 11 години

Севернокорейски комунистически ***.Трябва да си много зле за да ти пречи толкова много свободата на отделния човешки индивид.Комунистически нещастници хранещи се с насилие и със заплашване.

39

Анонимен

преди 11 години

Добре, че нашата държава е наред и всичко ни е ред - и заплатите високи, и продуктите евтини, и работим на 20 часова седмица и ни остава много време. Толкова много свободно време ни остава, че сме се образовали и в политиката, особено международната. Толкова сме добре образовани международно, че даваме съвети на всяка друга страна как да си оправят проблемите. Ах, какви се благородни :)

38

люлю

преди 11 години

Имам предвид *** с бинокъла.

37

люлю

преди 11 години

Да, раЗтежът тази година е добър, тревата раЗте усилено и няма да има толкова умрели от глад. Горките хора, държат ги насила в този "рай", а сега и война ще им спретнат заради изкукалото *** горе на снимката.

36

към 43

преди 11 години

Преговори си правописа и по- конкретно: кога се поставя запетая и кога се пише й.

35

Анонимен

преди 11 години

Още някой националист, комунист или капиталист ще се изкаже ли тъпо по темата? Арийци, тракийци, евреи и други - прочетете си коментарите отново и си вижте подсъзнателното послание между редовете. Носи се ужасяваща смрад на психическа нестабилност от вас.

34

Анонимен

преди 11 години

"Но за тената това няма значение - и раЗтеж и раСтеж означават едно и също"Как да означават едно и също като няма такава дума "раЗтеж". Рабирам, докато се пише да объкраш погрешка някоя дума както "тената". Ясно е че е неволно, но не може да напишеш 5 пъти "раЗтеж".

33

Анонимен

преди 11 години

"Пич, стига с този раЗтеж бе. Иначе за капитали и развитие ми коментираш."Това е правописна грешка. В българския език понякога при две съседни безвучни съгласни едната се трансформира в звучна при произнасянето - растеж се поризнася като раСтеШ, от там и грешката. Но за тената това няма значение - и раЗтеж и раСтеж означават едно и също. Ако се напише раЗтеж, това не означава, че информацията за раСтежа не е вярна.

32

До 34

преди 11 години

Пич, стига с този раЗтеж бе. Иначе за капитали и развитие ми коментираш.

31

do 32

преди 11 години

Е да де, и аз това казвам, добре, че имат газ и ресурси, че иначе щяха да са по - зле и от нас. То не става само с ядене, трябва и акъл. Щяха да са Северна Корея номер 2 и да пасат поляните.