327

Укротете се

преди 11 години

Как е възможно да се излива толкова злоба, мръсотия, невежество. обида ! Пазете си жлъчката. Тя е е нужна на организма. Ще започнете да повръщате и ще се превърнете в локви. Няма да дочакате тържеството на червените фанфари Кънчо, Андрей, Цветозар. А ако не познаят? Запазете ярост и злоба - тогава ще трябва да плюете по тях!

326

Изчакай

преди 11 години

До Алекс Ти от червената част на гилдията ли си ? Или си говорител. Какво точно разбираш от материала? А ко Мира се окаже права, ще се извиниш ли на 13-ти май ? Тези червени шамани дето храчат срещу една жена ще амбицират много народ, който ще гласува за ГЕРБ, за да им натрие червените разпенени мутри.

325

Анонимен

преди 11 години

Червените *** и червените "социолози" освирепяха.Я да отидат в dir.bg, и после да коментират Радева. Тя ги слага вмалкото си джобче.А наздраве, гербери!

324

Алекс

преди 11 години

Аз от много време си мислех,че Мира Радева е "Калинка",но сега вече напълно съм убеден. Тая жена няма нито срам,нито свян.Тя е позор за гилдията.

323

Цвичка

преди 11 години

Е какво да се очаква от една фа..зоидна непушачка? Те такива са хората, които са готови на какво ли не, щото непременно да е на тяхната, включително с цената на това другите да ги няма.

322

Анонимен

преди 11 години

тази е много противна

321

Анонимен

преди 11 години

Би била много смешна, ако не беше толкова жалка!

320

иван

преди 11 години

ЕМ-ЯДЕ-ЕМ-ПИ-ЕМ-ПАРИ-ВЗЕМИ=цоциологически изследвания в днешно време.а тази русокоска и за треторазряден актьор не става-пълни ***.

319

Ем-Пи-Ем-Пя

преди 11 години

Нищо не уронва и нищо не дискредитира проучването на "Преса"! А тази квачка вместо да се хили като ***, да вземе и да прави истински и достоверни проучвания, ако ли не да изчезва при любия й Борисов!

318

Ем-Би-Ем-неБи

преди 11 години

Тези фалшиви социолози нахалост ядат парите на партиите-поръчители! Никой вече не хваща вяра на тъпите им проучвания, които са само едни нескопосно замаскирани рекламни кампании. Това да не ви е Пакистан, съвсем за балами ни взехте! Наистина си вярвате, че сте велики, *** такива!

317

нещо май и хлопа

преди 11 години

Тая гейбърска *** утепа рибата...... абе казвам аз ама .........Два пъти я гледах по телевизията и двата пъти тя защитаваше резултатите си.Даже искаше и да се направи независима проверка на документите и.Преди време тая дама /Мира Радева ли, Янова ли/ лично каза, че като малка е такована от "дърт пергиш" близък на семейство и ...... дали това не и е оказало някакво влияние при прогнозите и изказванията ..... нещо май и хлопа в момента и въобще.....

316

Анонимен

преди 11 години

За разлика от цялата кохорта "социологически агенции" на червените шамани, прогнозите на Радева винаги са били най-близко до реалните резултати +, - 1-2%. На последните избори Стойчев и Райчев "сбъркаха" "само' с 13%.

315

Аз съм

преди 11 години

Защо всички скочиха с/у Мира??????? Да не би данните на КК,АР и КС са истински. Всички са в една завера и се стремят да внушават колко много % имат комунистите. Това ще им защитата при провала, който се очертава за тях. Защо Вие си мислите, че сте прави, защо вярвате, че протестите бяха с/у ГЕРБ, манипулацията на телевизията изигра лоша шега на БСП и това ще се види на 12.05. Протестите бяха с/у старите партии, ГЕРБ е на 7 години, това ли е стара партия? Ще се получи по-голяма разлика 33/12

314

нечовек

преди 11 години

Добре че не се бръсне Мира Радева,че как щеше да се гледа в огледалото.....Това вече е апотеоз на леката социология (продаване на чест и достойнство,срещу бъдещи вземания.Жалко,много жалко !

313

МИРО

преди 11 години

*** СКАПАН!!! ТАЗИ ЗАСЛУЖАВА САМО ДА Я ЗАПЛЮЕШ!!!

312

Анонимен

преди 11 години

Ясно е, че ГРОБ с мъка събират 20%

311

ПОРЕДНАТА

преди 11 години

МИРКА Е ПОРЕДНАТА ХАНЪМА ОТ ХАРЕМА НА МУТРАТА. С ТОВА СИ СКАНДАЛНО ИЗСЛЕДВАНЕ-ЛЪЖА ТЯ СЕ НАРЕДИ НА ОПАШКАТА НА СЛУГИНИТЕ НА МУТРЕВ-ГРОБАРЯ. ДЕРЗАЙ МИРКЕ , БОКО ТИКВАТА ЩЕ ТИ ДАДЕ ДОСТА ПАРИЧКИ , ПЪК МОЖЕ И НЕЩО ДРУГО ДА ОТКРАДНЕШ ОТ НЕГО. ЛЪЖЛИВА СТИГА СИ ЛЪГАЛА КАТО ДЪРТА ГРОБАРСКА КУКА.

310

Иван

преди 11 години

Просто е трябвало да ги публикуват днес 1-ви април.

309

Иван

преди 11 години

Да се чете.Мира Радева обвини в-к Преса,че изнася неверни данни.

308

Анонимен

преди 11 години

ДОБРЕ ДЕ ДОРИ И ДА ПРИЕМЕМ ЧЕ БСП ВЗЕМАТ ПРИМЕРНО 25 % С КОИ ДРУГИ ЩЕ С Е КОАЛИРАТ ЗА ДА СТАНАТ 50 +1..... ДПС --9%,КУНЕВА 4%,АТАКА 5% .... Е КАК ЩЕ СТАНЕ ?