23

мусри

преди 11 години

Ще разследват кой го е убил! А защо? Какво значение има кой го е убил, след като има стотици милиони готови да го направят ако им попадне! Единствената, явно неморална причина за разследването е, да уредят кои и как ще си разпределят парите откраднати от руския народ. Правосъдието щеше ли да се сети за него ако нямаше милиарди, а беше на пособия. Докато върви това разследване, в Лондон си тече постоянния поток било убити, било самоубити, и никой и не посяга да ги уточнява.

22

bg

преди 11 години

Berezovski e ubit ot onezi,koito nikak ne sa iskali toi da se vrushta v Rusia(angli4anite I izraelcite sa go ubili).

21

bg

преди 11 години

Koprinenoto shal4e e bilo ot London I na nego e pisalo privet ot MI-1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13.

20

bg

преди 11 години

Komsomoleca 4akal $ 300 miliona.

19

Анонимен

преди 11 години

Олигарх?!Това К.ПЕЛЕ беше един КРАДЕЦ и МОШЕНИК ,тоя беше създаден от *** с ПЕТНОТО на главата ..................

18

Анонимен

преди 11 години

Убили са го МИ6, както убиха онова продажно куче Георги Марков.

17

234

преди 11 години

Евреин и "клинична депресия"? Няма такъв филм!

16

Анонимен

преди 11 години

За властта в Русия Березовски вече не представляваше никакъв проблем. Дори опозиционерите там, които той щедро финансираше все се разграничаваха от него, тъй като името му бе изключително компрометирано сред руснаците. Ако е бил убит, то други са имали интерес от това. Желанието му да се върне в Русия и твърденията в последното му интервю за "Форбс", че в последно време е преосмислил доста неща за Русия и за Запада поставят въпроса дали британските служби нямат интерес да го "оттеглят"...

15

Анонимен

преди 11 години

питам се нашата мутра с откраднатите милиарди от държавата и народа кога ще се самоубие ?

14

до 13

преди 11 години

Този път май британските тайни служби са се обезпокоили, след като Борята е писал писмо до Путин, че иска да се върне в Русия. Както е продавал сведения на тях, така е щял да продава сведения и на руснаците. Предателят си остава продажник до гроб.

13

Анонимен

преди 11 години

Защо никой не каже къде го е заварил разпада на СССР тоя кърлеж, впит в изумелия окраден руски народ. Жени, любовници, 300 милиона,200 милиона, какво ни занимавате с тая пасмина безбожна всеки ден. Да ври в пъкъла.

12

Анонимен

преди 11 години

До ШАПКА НА ТОЯГА - ходи се прегледай бе, човек! при ПСИХИАТЪР, не при педиатър!

11

ПутиЛйнен

преди 11 години

До Наско до 5Дългата ръка на КГБ...

10

В Англия

преди 11 години

Английския съд го е разорил ! Та чак са му запорирали разходите !

9

ШАПКА НА ТОЯГА

преди 11 години

Който не приема КГБ съвети наготово,получава бонусче-билет за гроба!Който тръгва срещу Путинова Русс със злоба,има безлимитна среща с бог Йехова!Щом крадливите ръчички почнат да треперят,треперушката във баня вкочанен ще го намерят.Който става двоен-троен агент за парички,в Ада ще го фърфалякат Дяволите всички!

8

Кашчей Безсмертний

преди 11 години

В Ингилизия яко се е надянал на колчето - вместо демократия са го съдрали от съдене и доене! Ха-ха-ха! Жена му взела 300 мил. долара! Хи-хи-хи!

7

Анонимен

преди 11 години

Офффф пак ли за този.Оставете го да пътува към отвъдното и ако сте толкова загрижени сложете му тези 300 мил.в сандъка да има да пътни и да харчи на воля.

6

Иван

преди 11 години

Хроника на разследването:1 ден - охранителят открива Березовски мъртъв в банята2 ден - жена му открива шал в банята3 ден - при аутопсията откриват, че е умрял от задушаване4 ден - откриват счупено ребро5 ден - полициата намира скъсано въже на релсата за завеси в банята.....Остава са влезе убития!

5

бай Шано

преди 11 години

след такава статия човек забравя ,че заради такива гадове се самоубиха и бяха убити много нормални хора и напрово ми потичат сълзи на умиление

4

Сиромах

преди 11 години

Богатите умират веднъж,ние всеки ден