272

Коци

преди 11 години

Ех момече,момиче,като всички жени-без АКЪЛ !!

271

Анонимен

преди 11 години

Резултатите от многото направено в областта на спорта се видяха на олимпиадата, а за направеното в останалите области резултата е на улицата.

270

Анонимен

преди 11 години

Мило момиче, явно не осъзнаваш, че ще бъдеш използвана за ракета носител на ненаситните лапачи от ГЕРБ. Много се било направило за спорта, но защо не се направи нищо за оцеляването на този народ? Преди проблемите на спорта трябва да се решат проблемите на икономиката, здравеопазването, образованието и социалните проблеми. В принципа на ГЕРБ - "Хляб и зрелища" пропуснаха да осигурят хляба. Стига зрелища!

269

Off

преди 11 години

Станке ти си добра душа защо се подлъга наистина дано се осъзнаеш, докато не са те превърнали в тяхно копие а именно хора без сърце и с мръсни души!

268

999

преди 11 години

Йорданке,някои те е подвел сериозно.До днес целия Народ те харесваше и за него беше достоен човек,но ти не знам защо така и по кои акъл се подлъга. От днес вече никои няма да те уважава и това което си спечелила за България може да го хвърлиш в тоалетната .Ти се нареди до предателите и родоотстъпниците които съсипаха България и поставиха народа на съжалявам ТЕ

267

Пешо

преди 11 години

И тази се взе на сериозно!Ква политика като си проста ***?Е да де то в ГЕРБ всички са прости!

266

Анонимен

преди 11 години

Мариян Вълев Куката ви го каза Мамка ви ,мамка ви и на предишните,мамка ви на всички комунистически ***,за това защото докарахте България до тук!!!!

265

малчо

преди 11 години

Станке трябва да избереш едната диня за под мишницата или борбата или гербажийската кариера. Второто не е за теб пък ако те изберет или ще се откажеш доброволно и ще излъжеш тези , които са гласували са герб заради теб или ще тръгнеш по пътеката на гърмян бушон при първа нужда каквато е добрата практика на гербажии. Така както те гледам най-добре да се пенсионираш май вече за нищо не ставаш.

264

смях

преди 11 години

ако някой тук си мисли че може да даде акъл на тази *** дето приказва най елементарен селско български много се лъже. и какво я ваздигате не мога да разбера, ако останете насаме с нея едва ли ще я изтърпите и няколко минути, айде

263

бд

преди 11 години

Абе момиче ти си повече от всички политически партии взети заедно.Как може да ставаш лице на такива ***?От златен шампион стваш ***.Нямаш ли треньор или агент да те пази от простотии.

262

:)

преди 11 години

"...ще се опитам да съчетавам спорта и политиката"Аха..."хранътъ прай борбъта" и вече ще става" Борбата ще прави храната!"

261

666! СУПЕР...

преди 11 години

Няма да се откажа от борбата, но ще ЯМ ХАЛВАТА...!

260

Анонимен

преди 11 години

И к'во ще пра'иш в парламента моме ? Каква полза от теб? Вместо да се излагаш, като бившите герберски депутати, прави това, в което си наи добра. Така ще имаш полза и тии България.

259

666! СУПЕР...

преди 11 години

Наталия Воробьова ПОКАНЕНА СИ НА ОПЕРА...!

258

666! СУПЕР...

преди 11 години

...А ДА ОБОБШТИМЕ:на театър или опера Станка Зл., С РОКЛЯ С ГОЛ ГРЪБ...!

257

666! СУПЕР...

преди 11 години

Аз бих завел на театър или опера Станка Зл., ......НА КОЯ ОПЕРА...?...Станка Зл., ИМА ЛИ РОКЛЯ С ГОЛ ГРЪБ...!

256

666! СУПЕР...

преди 11 години

...МИ ПАРЛАМЕНТО СИ Е ОРАНЖЕРИЯ И МЕНАЖЕРИЯ БЕ...ТИКВИ КАЛИНКИ ДОКТУРИ СА СЛОНОВЕ СЕ ПРИЯТЕЛИ НА МОЯ ПОЖАРНИКАР...!

255

Анонимен

преди 11 години

Интелигентните хора не тренират борба, а интелигентни спортове.Тази кифла се е полакомила за депутатски облаги, но не може да върже 2 думи на кръст.

254

!?!?!

преди 11 години

Станке, чуй ме, мойто момиче! Не се хващай на тая лакърдия! Много си постигнала с таланта и труда си! Продължи си със спорта, докогато искаш! Симпатична си ми такава, а вероятно и на много други! За депутат - няма да ставаш - ще гледаш умно, ще гласуваш под диктовка, без да правиш разлика между колизия и коалиция.Ще те употребят по най-грозния начин и вероятно след мандата няма да смееш да отидеш в родното си село.Послушай, момиче

253

Анонимен

преди 11 години

ПОЗОР.СРАМ. ПАДЕНИЕ. НЯМА ЛИ УМНИ И КАДЪРНИ МЛАДИ ХОРА, КОИТО НЯМА КАК ДА СА БИЛИ АГЕНТИ, ПОЛИЦАИ ИЛИ БОРЦИ. СТАНКА ДА СИ ГЛЕДА СПОРТА. В ПОЛИТИКАТА ТРЯБВАТ ОБРАЗОВАНИ ХОРА, ТЯ НЕ МОЖЕ И ИМЕТО СИ ДА КАЖЕ БЕЗ ДА РЪМЖИ И МЪНКА. АКО ТОВА НИ Е ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ОБРАЗ В БЪДЕЩЕТО МАЙ ПАК ЩЕ СИ ПОВТОРИМ 20 ГОД. БЕДНОСТ И КОРУПЦИЯ. ГОСПОД ДА НИ ПАЗИ.