164

Бобчо

преди 11 години

motivatori.net/index.php/topic,32.0.html

163

бонобо - продълж.

преди 11 години

..да подържа напрежението, в КНДР ще се намери кой да събори последния от династията, а в Ю.Корея ще бъдат пометени противниците на обединението. Корейците са умен, талантлив и безкрайно работлив народ. Щатите само помагат на Ким да държи властта. В С.Корея поколения са възпитани на омраза към САЩ, постоянно им е припомняно за чудовищните жертви, които дадоха през войната, а и изолацията, която янките им наложиха. Дано не стане беля! В С.Корея идеологията не е комунистическа, а "чучхе". Четете!

162

бонобо

преди 11 години

Веднаж бях писал по въпроса, но добри хора не ми пуснаха написано. С.Корея не е Ирак. Пустини няма за "Пустинна буря". Там в скалите има пробити ХИЛЯДИ километри тунели, оборудвани са командни пунктове, складове и всичко, което можеш да си помислиш. Под Пхенян има втори град. Армията им е въоръжена до зъби и безкрайно мотивирана! Между двете Кореи има неясна, но силна връзка, почиваща на силното чувство за една нация. Едно обединение ще роди свръхсилна държава.Така, че ако не е Чичо Сам ...

161

Анонимен

преди 11 години

НАПРЕЖЕНИЕТО СЕ ПРОВОКИРА ОТ САЩ, КОИТО СИ ПРАВЯТ УЧЕНИЯ С УЖНА КОРЕЯ. ТЕЗИ СВЕТОВНИ ТЕРОРИСТИ ТРЯБА ЕДИН ПЪТ ЗАВИНАГИ ДА БЪДАТ УНИЩОЖЕНИ И ДА СИ ПОЧИНЕ СВЕТА ОТ ЗЛОТО, КОЕТО ПРИЧИНЯВАТ НАВСЯКЪДЕ.

160

демокрацията е ЛЪЖА.

преди 11 години

Близо 20% от жените в САЩ са били изнасилени най-малко веднъж в живота си, сочи проучване на Центъра за контрол и превенция на болестите, цитиран от Ройтерс. Всяка четвърта жена пък е била жестоко нападната от партньора си.Почти 80% от жертвите са били изнасилени за първи път преди да навършат 25 години, а над половината са били изнасилени от настоящ или бивш партньор, сочат данни от проучването.

159

Сдържаност

преди 11 години

Днес , Американците си припомниха 1981. Филмирано имат ( кадри от стрелбата срещу Президента Рейгън ). Трябвало е да го оперират . Заместник Президента свиква конференция в Белия Дом - темата Студената война и Русия ! Говорителя от филмчето беше застанал пред Белия Дом и обясни - през онова време на 1981 , Руснаците са били до Вашингтон , секунди преди конференцията са могли да заличат Белия Дом. и всички вътре и околноста , но не са го направили !

158

Анонимен

преди 11 години

До 191. Аз съм гледал филмирано , Руснаците им дават възможност да влязат на тяхна геритория и ги изпаряват , колкото и да настъпват и влизат . Показват им че числеността няма значение . После Китай се оплаква и международна проверка отива на място . Руснаците казват , ето няма нищо .. Американците сменят политиката в Китай - само по 1 дете .( То китайски градове има и в САЩ , това не значи , че ще стане китайско !)

157

Анонимен

преди 11 години

След 1950 г.какво търсят отново САЩ на Корейския полуостров?Да се приберат в държавата си и да престанат да се изживяват като еднолични собственици на света,чиито "жизненоважни интереси трябва да бъдат "защитавани"по цялото земно кълбо".Те с действията си и провокативни изказвания са единствената заплаха за мира в света.

156

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

***...

155

Анонимен

преди 11 години

Северна Корея да престане да си играе с огъня. Що за наглост и арогантност е това. Нима тя провежда военни маневри до територията на САЩ. И каква е целта на тези маневри. Единствено да се демонстрира военна сила и да се дразни класовия враг. САЩ от 1945 г. до днес единствени в целия свят си играят с огъня. Единствено те си позволяват да окупират суверенни държави и да избиват местното население по "демократични" подбуди. Някой да ги е молил за износ на "демокрация". Това е цинизъм.

154

ЩИРЛИЦ

преди 11 години

До Анонимен,ТЯ И ПРЕЗ 41г.СПУКА ГУМА НАЛИ...

153

Анонимен

преди 11 години

Една територия ,от японска колония е разделена на 2 държави без никой да пита народа иска или не.Да отидат сега да ги оправят тези,които са забъркали тази каша.

152

Анонимен

преди 11 години

Тези като пуснат една ракета към САЩ горивото и ще свърши някъде около София и тогава ще си решим проблема с нашите ПОЛИТИЦИ.

151

абв

преди 11 години

До Анонимен ти си си *** бе РУСИЯ никой не я пита но всеки се съобразява с нея

150

Лекар

преди 11 години

До до 191Въпрос на време е да ти подействат хапчетата, ама трябва да ги пиеш редовно.

149

ДО 191

преди 11 години

Чайна китайците веднъж се опитаха да влезнат в територията на Русия и не знам дали знаеш какво им се случи. От тогава не смеят и да се испикаят близо до руската граница

148

че

преди 11 години

Защо?обвиняват винаги Северна Корея Янките провеждат маневри до границите и а те да не реагират. Това не е ли провокация и повод за намеса.

147

Майна

преди 11 години

До чайнаБла- бла.*** ние знаем, че си ***. Простено ти е.

146

чайна

преди 11 години

Политиката ,за баланс на силите,като всяка френска измишльотина е много вредна и в известен смисъл социалистическа,т.е. опитва се да има за всички по равно,в резултат на което има много богати и много бедни народи.Правилния световен ред ,обаче е по силния да доминира безпрекословно,така условно победените ще получат достъп до по успешен социален модел и в известен смисъл загубата им в по -късен етап ще доведе то позитиви.Пример за това е Римската империя.

145

чайна

преди 11 години

Руснаците са най-големите *** на планетата и китайците скоро ще ги прегазят като луди крави.В пограничните райони на Китай с Русия,китайските градове са с по няколко милиона жители а зад браздата имат обезлюдени и богати на ресурси територии.Малкия човек с големите амбиции- Путин,скоро ще се чуди от къде му е дошло и пак ще чакат братския американски народ да ги спасява,както във втората световна и за съжаления пак ще ги спасят ,тъй като простите американци изповядват политиката за баланс .