21

ф-1

преди 11 години

Ей този гнусен червей и такива като него поставени от комунистите разбиха СДС.Това недоразумение беше един памперс, който Хитрца ще изхвърли веднага след изборите.За съжаление, волята на народа за промяна в лицето на СДС беше силно манипулирана още от създаването му с такива пачаври като този.

20

Анонимен

преди 11 години

този кавал кабаиванов е много долен и голям лъжец.излезе откоалицията, а сега претендира за места в СИК И РИК.привлякоха нихризов и ставрева срещу солидни парични суми,за да не може костов да регистрира името на синята коалиция.само костов може да подпише смяната на мартин с кабата,СДС са жалка картинка, вижте с какви глупости се занимават.те нямат и капацитета да правят политики.кабата се хвали,че били трета сила и много хора отивали при тях.тази сбирщина сдс и компания са големи смешници,таки

19

Анонимен

преди 11 години

СДС още съществува ли

18

психолог

преди 11 години

До гаргамельчик А ти си гъзо-бар !

17

Анонимен

преди 11 години

Тия ся супер жалки.

16

Бивш седесар

преди 11 години

Този Дебеливанов изглежда толкова жалко, че няма думи - напусна Синята коалиция, но сега иска да я представлява. И бъдещето им зависи от участието им в комисиите - колко смешно!!! Всичките тези наредени са общо една каруца хора, но имат големи претенции Те УБИХА СДС!

15

Активен борец

преди 11 години

На 13 май ще ви се изходя на политическия гроб, гадове недостреляни и недотрепани!

14

АНОНИМЕН

преди 11 години

ЗА 13. ВЕЛИК Е НАШИЯТ ВОЙНИК БЕЗ ПУШКА. ДА АМА НЕ. ЩЕ ВИ СЕ АМА НЕ ВСИЧКИ МИСЛЯТ КАТО ВАС. О.... БЛАЖЕНИ СА ВЕРУЮЩИТЕ.

13

Анонимен

преди 11 години

СДС (к) воюва с ДСБ (к). Война на субатомно равнище.

12

Да ама не

преди 11 години

...Емил Кабаиванов да представлява "Синята коалиция" на мястото на Мартин Димитров...Абе *** Каба, като излизаше от СК не ти ли светна, че така ще стане ?И тоя тръгнал за ...а на две магарета слама не може да раздели.Много глупост има по хората !

11

Анонимен

преди 11 години

15 човека са бесни на ЦИК!

10

2

преди 11 години

Бойко щее следващият премиер,от него по сериозни не виждаме,от багабонти ни дойде до гуша и от лъжи така че никoй да несе гласи за премиер на БГ.Само ГЕРБ само Бойко.Фурнаджийски лопати колкото щеш.Бойко е велик при него няма компромиси.Той щее.БСП ДПС КОСТОВ НИКОГА НЕДАЙ БОЖЕ ТАЯ БЕЛЯ НА БЪЛГАРИНА.САМО САМО ГЕРБ.

9

Предатели

преди 11 години

Хе, ЦИК как може да се подигравате с третата политическа сила...тоя от де излезе да говори тия лъжи,тия няма да влезнат в парламента, а се хвали че е три по сила .Наивник.

8

2

преди 11 години

Иван Пушкаров.1992. Първата работа на МС беше да научи от финансовия министър Иван Костов колко е държавният резерв. - И колко беше той? - 60 милиона!? Цялата държава беше оглозгана до 60 милиона, дори за аспирин нямаше. Направо ни се разтрепераха краката. А само преди година резервът е бил 2 милиарда. След обявения от Луканов мораториум по дълга бяхме в пълна изолация,никоя държава не искаше да преговаря с нас. Андрей Карлович Иван Костов и БКП, бог да ги прости, бяха наистина гениални злодей.

7

Анонимен

преди 11 години

Истинските демократи са ДСБ - другото е ДСари....

6

Анонимен

преди 11 години

СДС си пее "последен валс" !

5

Наблюдател

преди 11 години

На тия най-малкия им проблем е ЦИК но такава глупост ги гони ,че неможе им се обясни.

4

Анонимен

преди 11 години

Кой ли пък ще гласува за тях?

3

demokrat

преди 11 години

СДС ако сте добри и хората ви повярват ще спечелите и без представители в СИК,както ГЕРБ спечели през 2009г,но май дествителноста е съвсем различна

2

Анонимен

преди 11 години

Едно много спараведливо решение на ЦИК. Как сега Кабагербов ще си заработи обещаните пари за разбиването на Синята коалиция?