294

Анонимен

преди 11 години

12 may(анонимен)8 май 2013,20:50отговориПламен Орешарски: - зам.- министър в правителството на Иван Костов; - зам.- лидер на националното ръководство на СДС; - министър на финансите на тройната коалиция; - днес - единственият фаворит на червените за бъдещ ляв и социален премиер. Постиженията на Пламен Орешарски като министър на финансите: - Инфлация през 2007 12,5% най-високата в ЕС, - дефицит от 4,7% за 2009 г, - масови стачки на лекари и учители заради ниски доходи и то по време на финансов разцвет на икономиките в цял свят, - последният човек в Европа,

293

Анонимен

преди 11 години

Моляаааааа?! И този ли забрави, че учителите, с които се гавреше, са избиратели?

292

Пакостница

преди 11 години

Орешарски да си чеше орехчетата докато мечтае за премиерски пост.Това първото го паказа в ефир.

291

Коко

преди 11 години

Анонимната герберка, която пише от Швейцария да знае, че Орешарски е в пъти по-компетентен от Дянков и ББ заедно взети. Кадрите в БСП нито са малко нито са калинки. Защо ГЕРБ не изкара някой друг за премиер не ББ? Защото няма кой!

290

Анонимен

преди 11 години

БСП се е изчерпала откъм кадри,за да предложи за евентуален премиер бившия седесар и кандидат за кмет на София от СДС Орешарски.

289

ORESHARSKI

преди 11 години

AZ SAM HOMO !!!!

288

Анонимен

преди 11 години

ORESHARSKI E HOMO !

287

FUCK YOU !

преди 11 години

ORESHARSKI E HOMO .... DOKAZANO !!!!

286

ISTINATA

преди 11 години

Predi niakolko chasa napisah edno poslanie , v koeto cenichnite dumi biaha spesteni , no vapreki tova komentara beshe zatrit ... Sega shte se opitam da go napisha po-inteligentno , za da moje obshtestvenostta da znae za kakav chovek stava vapros . Oresharski e slabo kazano izvraten , uchastva v orgii i si pada po homoseksualisti , zashtoto samia toi e "B" ... Problemat mi e ne v seksualnata mu orientacia , a v tova ot kade harchi po 2000 lv. na seans ( infoto e dostoverno ot negov klient ) ???

285

Анонимен

преди 11 години

До Коko Смени си дилъра,човече...Имаш халюцинации,с какво ви облъчва партията-майка,а???

284

Коко

преди 11 години

До ГЕРБ "ЯЛОВ Е ***"

283

Анонимен

преди 11 години

До АнонименВие, българските учители, ако имате малко акъл в главата, ще изберете най-малкото зло за България, а то, доказано вече, не е БСП! И дълбоко се съмнявам, че го пише български учител, по-скоро пенсиониран бивш партиен функционер - личи си от лозунга на края. Бляскава победа за БСП - вече на куково лято!

282

Орлин

преди 11 години

До жоро от пловдивСтреляш в пространството, без да мислиш, като луд с картечница. Къде ще сравняваш руменовците и всичко, което натвориха за ползу роду /собствения им/ и това момче Добрев?

281

Гледам

преди 11 години

Тоя е баси мазника!

280

Анонимен

преди 11 години

и които да доиде на власт,бедния ще си е беден,богатия богат и пак кервана ще си върви по старому,защо според вас има голяма престъпност,защото народа живее в мизерия и е принуден да краде за да оцелее,говоря за дребната пресъпност не за тая по големите етажи на власта,ама там това не са кражби а цели обири

279

Анонимен

преди 11 години

До миньо с.Орешарски е надпартийна кандидатура. Нищо че е издигнат от БСП. Това е нормален ход след протестите. ГЕРБ обаче няма доблестта, а може би и ресурсът за това. Каква доблест? Орешарски не е ново лице? Той си е политическа *** била във властта чрез различни партии. Доблест ли е да нямаш принципи? Според мен много по - достойно е да си от конкретна партия, отколкото да си с всеки, който е на власт!

278

до 7-ми

преди 11 години

:))))много точен коментарС_ тези "високоумни" дебати на политиците точно така трябва да се чувстваме...все едно ще си избираме вибратор:)))))))))))

277

IQ146

преди 11 години

Третата сграда на НАП е също на стратегическо място - бул."Дондуков" 52, и е оценена на 15.8 млн. лв. Това отново прави средно 2811 лв. за кв. метър. Подобно е положението и с четвъртия имот на НАП, който ще бъде апортиран - сградата на ул. "Аксаков" 21, оценена за 6.4 млн. лв., което също прави под 3000 лв. за кв.м. Само за сравнение - преди четири месеца МС одобри решение за закупуване на сграда на ул. "Аксаков" 5 за нуждите на Министерството на правосъдието при цена на квадратния метър от 5392 лв.

276

IQ146

преди 11 години

...че същата сграда струва над 60 млн. лв., а прилежащите й декари - над 5 млн. лв.Втората сграда е на данъчната администрация на ул. "6-и септември" в топцентъра на София. Според Орешарски пазарната й цена е 8.4 млн. лв, което прави 2501 лв. за кв. метър. В този район на столицата пазарните цени на имотите са поне двойно по-високи.

275

IQ146

преди 11 години

..с личната благословия на премиера Сергей Станишев. Той я определи като много изгодна.Според решението държавата ще създаде с частната фирма ИПК "Родина" (управлявана от известната Ирена Кръстева, издател на вестниците "Монитор", "Телеграф", "Експрес") акционерно дружество, в което ще апортира четири големи сгради. Първата е недостроената част от комплекса ИПК "Родина" на бул. "Цариградско шосе" 113, оценена на 37.6 млн. лв. и прилежащият терен от 15 дка около нея, оценен за 4 млн. лв. Само преди седмица в материал до колегите си финансовият министър Пламен Орешарски твърдеше, че същата сгр